2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست
سلام....من تازه اومدم اینجا روز ۱۳ام انتقالمه.....امروز بیبی جک زدم ،یه خط در حد توهم انداخته.....ی ...

سلام عزیزم خوش اومدی

منم امروز روز۱۳انتقالم هست...و هیچ علایمی ندارم،انشالله ک مثبت میشه عزیزم،استرس نداشته باش

توکل ب خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پیج را ببینید یه نفر اینجا آی وی اف تعیین جنسیت انجام داده، البته شیراز هستن

ممنون گلم خیلی لطف کردید ❤️

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️

سلام تورک‌آنای عزیز و لاله جان و دپستان مهربون

من امروز رفتم سونو غربالگری ،، فقط اینقد هول بودم و اینقد منتظر شدم و اینقد حواسم به این بود که برم به آزمایشگاه برسم که‌آزمایشارو انجام بدم ، یادم رفت از دکتر بپرسم نتیجه سونو چی شد ،، میشه راهنمایی کنین ؟ کلی هم گزینه انکلیسی داره توو برگه سونو ،،که نمیدونم کدومشو براتون بنویسم تا برام بگین نتیجه چی شد ؟ میشه بگین کدومو بنویسم ؟

و اینکه آزمایشم مپن برا شنبه ،،الان دیدم توو اینترنت نوشتن که سونو و‌آزمایش باید توو یه روز باشه ،،، یعنی الان اشتباه درمیاد آزمایشم ؟ دیر تموم شد سونو و مسافت هم دور بود نتونستم برسونم ،، 

و گفت که هماتوم نداری‌ولی جفتت خلفی‌و پایین هستش

ممکنه چند ماه از عملت میگذره؟

شهریور ماه میشه  یکسال 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

حالا من گزینه ها رو مینویسم در حد اطلاعاتتون راهنمایی کنین لطفا 

Presentation:            variable 

Amniotic floid : normal

Placenta:  posterior/marginal 

Fetal hart rate : 150 min

Crl: 58 mm 12 w 2d

Gestational age : 12w2d 

Nt : 1.94mm   normal 

Nb: present      normal 

Dv:    absent revers a wave     : normal 

Tv :    normal flow pattern      :   normal 

It : 1.5 mm       :   normal 

نمای بند ناف ۳v   می باشد ،،، عدد ۳ و کلمه انگلیسی وی       

Skull/brain   :   appears normal

Spine ::  appears normak 

Abdomen : appears normal 

Stomach : visible 

Bladder : visible 

Upper limbs: both visit

Liwer limbs : both viible 

طول سرویکس هم ۳۱ mm نوشته ،،

بنظرتون طول سرویکس چقد بشه سرکلاژ میکنن ؟  

حالا من گزینه ها رو مینویسم در حد اطلاعاتتون راهنمایی کنین لطفا 

Presentation:            variable 

Amniotic floid : normal

Placenta:  posterior/marginal 

Fetal hart rate : 150 min

Crl: 58 mm 12 w 2d

Gestational age : 12w2d 

Nt : 1.94mm   normal 

Nb: present      normal 

Dv:    absent revers a wave     : normal 

Tv :    normal flow pattern      :   normal 

It : 1.5 mm       :   normal 

نمای بند ناف ۳v   می باشد ،،، عدد ۳ و کلمه انگلیسی وی       

Skull/brain   :   appears normal

Spine ::  appears normak 

Abdomen : appears normal 

Stomach : visible 

Bladder : visible 

Upper limbs: both visit

Liwer limbs : both viible 

طول سرویکس هم ۳۱ mm نوشته ،،

بنظرتون طول سرویکس چقد بشه سرکلاژ میکنن ؟  

سلام عزیزم خوش اومدی منم امروز روز۱۳انتقالم هست...و هیچ علایمی ندارم،انشالله ک مثبت میشه عزیزم،استر ...

انشالله که شماهم مثبتی.....راستی بیبی نذاشتی؟؟؟

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....
سلام تورک‌آنای عزیز و لاله جان و دپستان مهربون من امروز رفتم سونو غربالگری ،، فقط اینقد هول بودم و ...

عزیزم مبارکه......

صدری رفتی؟

یه دونه nt مهمه!!!!!

یکیم تیغه بینی رو ببینن....

اگه بزنه Nb دیده شده خیالت تخت باشه......

یکیم ببین طول سرویکس رو چند زده با بقبه زیاد کاریت نباشه......

سونو و آز قرار نیست یه روز باشه فقط چون برا آز حتما باید سونو رو ببری برا همین اول باید سونو رو ببری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
طول سرویکس هم زده ۳۱ mm  بنظرتون خوبه ؟ یا‌کمه ؟

یه کم کمه استراحت کن حتما......

با استراحت ممکنه بهتر بشه.....

اگه کمتر بشه نیاز به سرکلاژ پیدا میکنی اما بازم جای نگرانی نیست فقط خیلی مراقب خودت باش و به خودت فشار نیار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا من گزینه ها رو مینویسم در حد اطلاعاتتون راهنمایی کنین لطفا  Presentation:     & ...

عزیزم همه چی خوبه خیالت راحت......

ان تی هم که زیر ۲-۲/۵ هست پس خوبه.....

فکر کنم زیر ۳۰ بشه سرکلاژ میکنن......

کافیه مراقبت کنی نگران نباش......

دوستانی که غربالگری اول دادین ، دوتاشونو ، سونو و‌آزمایشو توو یه روز انجام داددین ؟ من نمیدونستم الا ...

گفتم نیاز نیست تو یه روز باشه.....

خیالت راحت باشه.....