2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
واقعا مولتی ویتامین حال ادمو بهتر میکنه؟ من به خاطر مشکل معده ام نمیخوردم فمیبیونم رو که

آخی عزیزم شما هم تهوع داری؟ آره بابا مولتی ویتامین معجزه میکنه. همون سیرابی رو هم بخاطر اینکه سرشار از ویتامینهای گروه ب هست میگن بخورین. دکتر اونموقع بماگفت. حتی به شوهرم گفت برو از مغازه بگیر براش! آخه اونموقع تو خوابگاه متاهلی بودیم و دسترسی بمامانامون نداشتیم! فمیبیون اگه اذیتت میکنه با غذا بخورش. تو دستورش هم نوشته همراه با غذا مصرف بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون سیلد نافیلد رو داخل واژن باید گذاشت ؟

نه مرمر جون قرصه
در کنار استروژن استفاده میشه، چون باعث گشاد شدن عروق میشه و خونرسانی به اندام تناسلی رو بیشتر میکنه میتونه باعث افزایش ضخامت اندومتر هم بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان عزیز  من کمرم و پهلوی سمت چپم درد میکنه  کیا تو ماه اول دوم بارداری این ...

مگه بتای دوم رو تکرار نکردی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخی عزیزم شما هم تهوع داری؟ آره بابا مولتی ویتامین معجزه میکنه. همون سیرابی رو هم بخاطر اینکه سرشار ...

نه تهوع ندارم اما معده ام بعد از غذا سنگین میشه و غذام دیر هضم میشه
البته من 3ماه قبل از میکرو ویتامین ب6 و 12 خوردم و احتمالا به خاطر همین تهوع ندارم شکر خدا
اما فکر میکردم این مکمل خودش معده رو سنگین میکنه
حالا من بعد میخورم مرتب

چرا عزیزم تکرار کردم  دوبرابر شده بود چطور مگه؟

خب وقتی دو برابر شده دیگه خارج رحمی نیست
مگر تحت شرایط خاص که یکی دو تا جنین براش بگیره و یکیش خارج رحمی بشه که خب خیلی کم پیش میاد
اما برای اطمینان خاطر اگه خیلی دردت شدید شد میتونی بری سونو

سلام دوستان عزیز  من کمرم و پهلوی سمت چپم درد میکنه  کیا تو ماه اول دوم بارداری این ...

سلام یاس الماس جان. مبارک باشه بارداریت❤ عزیزم تو بارداری هردردی که با استراحت بهتر بشه هیچ جای نگرانی نداره. توهفته پنجم و ششم بخاطر اینکه ماهیچه های رحم کشیده میشن، برای اینکه رحم جا باز کنه، از این دردها شایع هست وجای نگرانی نداره. اگه بتای شما نرمال بالا بره خارج رحمی منتفیه. تازه خدای نکرده خارج رحمی درد بسیار بسیار شدیدی داره.طوریکه اصلا نمیشه تحمل کرد مثل درد آپاندیس. پس نگران نباش گلم. این روزها رو با آرامش بگذرون و بقول آنا جون در مورد سیسمونی دریم کن!

ایشالا ک مثبتی عزیزم برات دعا میکنم اگه لایق باشم

قربونت عزیز دلممم، واقعا محتاج دعا هستم،دل تو دلم نیست...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خب وقتی دو برابر شده دیگه خارج رحمی نیست مگر تحت شرایط خاص که یکی دو تا جنین براش بگیره و یکیش خارج ...

مرسی لاله جون 

چون خوندم درد سمت چپ احتمال خارج رحمی داره البته دردش قابل تحمله ولی خیلی می‌ترسم 

معده درد هم دارم که به پشتم میزنه 

برا هفته بعد وقت سونو داده نمیدونم زنگ بزنم زودتر برم

نه تهوع ندارم اما معده ام بعد از غذا سنگین میشه و غذام دیر هضم میشه البته من 3ماه قبل از میکرو ویتا ...

بله دقیقا مصرف مکملهای ویتامین ب بخصوص ب6 تهوع رو از بین میبره. دیرهضم شدن غذا بخاطر تنبل شدن معده تو بارداریه. بخاطر بالارفتن پروژسترون این اتفاق میوفته بخصوص تو اولین بارداری. این رو هم اونموقع دکتر بهم گفته بود. کلا هورمونهای بارداری روی اکثر بافتها تاثیر میذاره مثل کلیه، معده، کبد...

سلام یاس الماس جان. مبارک باشه بارداریت❤ عزیزم تو بارداری هردردی که با استراحت بهتر بشه هیچ جای نگرا ...

مرسی گلم 

ممنونم از راهنمایی 

بخدا خیلی میخوام همش مثبت فک کنم ولی بعضی مواقع استرس و نگرانی میاد سراغم 

هر روز یه مشکلی دارم دیروز خیلی حالم بد بود معده درد شدید داشتم که میزد پشتم حالت تهوع داشتم الانم پهلوم درد میکنه 

امیدوارم همینجوری که شما میگید باشه 

مرسی لاله جون  چون خوندم درد سمت چپ احتمال خارج رحمی داره البته دردش قابل تحمله ولی خیلی می‌تر ...

زودتر نرو عزیزم انفاقا سونو رک هرچی دیرتر بری بهتره چون یه موقع میگن جنین رویت نشد اونموقع بیشتر استرس میگیری. مطمئن باش همه چی سرجاشه.