2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام عزیزم. سیرابی بخور. باور کن راه حلش همینه. اگه زیاد اذیت میشی آمپول ب۶ باید بزنی. قرص ب۶ رو که ...

یاس جان نمی تونم دیگه سبرابی بخورم تز روزی که خوردم و بالا اوردم از اونم بدم اومده

یا امام رضا
یاس جان نمی تونم دیگه سبرابی بخورم تز روزی که خوردم و بالا اوردم از اونم بدم اومده

ای بابا. پس برو دنبال آمپول ب۶. من یادمه یه روز در میون آمپول ب۶ ۲۰۰ میلیگرم میزدم. قرص متوکلوپرامید هم میخوردم. حتما برو دکتر بگو اینارو تجویز کنه. البته الان بجای متوکلوپرامید، دمیترون میدن. آب زیاد بخور. موز هم ویارو کم میکنه. من زمستون پرتقال میخوردم حالمو خوب میکرد. شماهم ببین چی حالتو خوب میکنه اونو بخور. فقط نذار زیاد گرسنه و تشنه بمونی چون تهوع رو زیاد میکنه. بخصوص آب زیاد بخور. ان شالله خوب میشی. با شروع هفته ۱۳ میتونی مولتی ویتامین بخوری که اون حالتو بهتر میکنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من امروز روز ۹ انتقالم بود جنین فریز انتقال دادم  همیشه چند روز که به پریودم باقی م ...

عزیزم منم نزدیک پریودم جوش میزدم ، لگنم هم درد میگرفت و نمیتونستم راحت به پهلو بخوابم
اما شکر خدا مثبت بودم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا نکنه انا جونم . انا دکتر نرفتم. من به خاطر سینوزیت نمی تونم کمپرس یخ بزارم .اما داغونم . ا ...

عزیزم ویتامین ب 6 مشکلی نداره
دمیترون هم برای تهوع های شدید میدن
حتما با دکتر مشورت کن ببین چه دارویی تجویز میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ای بابا. پس برو دنبال آمپول ب۶. من یادمه یه روز در میون آمپول ب۶ ۲۰۰ میلیگرم میزدم. قرص متوکلوپرامید ...

واقعا مولتی ویتامین حال ادمو بهتر میکنه؟
من به خاطر مشکل معده ام نمیخوردم فمیبیونم رو که

ممنون دوستای گل که بهم دلداری دادین.  

حالا من می خوام شش ماه صبر کنم که از نظر روحی آماده بشم و جسمی هم تقویت کنم خودمو.

فعلا که خیلی حالم خرابه ولی دارم تمام تلاشمو می کنم که یه کم آروم شم.   

دوستان من ذخیرم 1/1 و مقدار FSH هم 8/8 هست. میشه بگید اینا چطورن؟ آیا من می تونم دوباره میکرو کنم یا نه؟؟ وای خدا امیدوارم جای امید برای من باشه.

یه سوال دیگم دارم. اینکه می گین متناسب با طبعتون غذا بخورین یعنی مثلا منکه طبعم سرد و خشکه باید غذاهای گرم و تر بخورم؟

اگه اطلاعی دارین میشه لطفا بگین مثلا چه چیزایی تو این شش ماه بخورم؟ بخدا دعاتون می کنم.

سلام آنا جون ، این آمپول هیدروکسی پروژسترون ، داروخانه روشنوشته هر ۱۲ ساعت یک عدد ،، !!!! بنظرت درست ...

عزیزم اگه ۵۰۰ هست هر ۱۲ روز یکیه.....

۲۵۰ باشه هر هفته یکیه......

مال من ۲۵۰ داده بود نوشته هر هفته یکی اما دکتر واسم ۵۰۰ نوشته بود هر ۱۲ روز یکی.....

خلاصه نگران نباش به دزش دقت کن.....

راستی مارک مال منم همون فمولایف بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا نکنه انا جونم . انا دکتر نرفتم. من به خاطر سینوزیت نمی تونم کمپرس یخ بزارم .اما داغونم . ا ...

عزیزم زنجفیلم امتحان کن.....

رو پیشونیت زنجفیل بمال.....

خیسش کن و بمال....

بعضیا با بستن سردردشون خوب میشه بعضیا تاریکی.....

اما زنجفیل رو حتما امتحان کن.....

سیرابیم جدی بگیر معجزه میکنه هم برا معدت خوبه هم تهوعت.....

بگو یکی واست درست کنه.....

اگه بوش اذیتت کرد دماغ گیر بزن اما بخور.....

چند تا تیکه کوچیک با یه کوچولو آبش بخوری مثل آب رو آتیشه.....

دکترم آره فقط با دکتر خودت مشورت کن....

اما فعلا اینارو رعایت کن شاید حل بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون دوستای گل که بهم دلداری دادین.   حالا من می خوام شش ماه صبر کنم که از نظر روحی آماده بشم ...

عزیزم شک نکن.....

میتونی.....

فعلا به روح و جمست برس نگران هیچیم نباش.....

ایشالله به میکرو هم نمیکشه و سوارپرایز میشی عزیزم.....

یه سوال دیگم دارم. اینکه می گین متناسب با طبعتون غذا بخورین یعنی مثلا منکه طبعم سرد و خشکه باید غذاه ...

عزیزم بله باید گرم و تر یا گرم و خشک رو کنار هم بخوری.....

گرم که باید باشه اما تو خوردن تر خالی زیاده روی نکن چون رحم مرطوبم خیلی خوب نیست یعنی اعتدال تر و خشک رو رعایت کن و ترکیبی بخور اما بیشتر فعلا تر بخور....

عزیزم برو سایت طبایع دات آی آر.....

تو قسمت خواصش طبع مواد غذایی و میوه و سبزیجات و.... رو نوشته و درجه گرمی و سردی و خشکی و تریشونم معلومه.....

هر چیزی رو که گرم و خشک و گرم و تره تو لیست غذاییت بخور....

پروتئین و مواد مغذی و آب زیاد و سفیده تخم مرغ آب پز و مغزهارم تو لیست تغذیت البته مناسب طبعت رو بذار.....

حتی اگه حساسیت هم بوده باشه باید با پرد و سرم مهار میشده عزیزم تست apca , hla-dr  دادی؟

ممنون لاله جان، نه هیچکدومو ندادم باید بگم برام بنویسه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
واقعا مولتی ویتامین حال ادمو بهتر میکنه؟ من به خاطر مشکل معده ام نمیخوردم فمیبیونم رو که

لاله جون 

دارویی هست که بتونه ضخامت آندومتر پایین رو بالا ببره؟

کسی با ضخامت پایین آندومتر وآندومتر نامرتب  باردار شده؟

ممنون دوستای گل که بهم دلداری دادین.   حالا من می خوام شش ماه صبر کنم که از نظر روحی آماده بشم ...

عزیزم ذخیره ات خوبه نگران نباش
فقط هر موقع حالت مساعد بود بگو مکمل چی داشتی؟ شرایط همسرت چطوره؟ اون چه مکمل هایی داشت؟
تعداد تخمک و تعداد جنین هم بگو

یه سوال دیگم دارم. اینکه می گین متناسب با طبعتون غذا بخورین یعنی مثلا منکه طبعم سرد و خشکه باید غذاه ...

اگه از طبعت مطمئنی ، تو نت در مورد غذاهای مناسب و مضر در مورد طبعت تحقیق کن
مثلا سرچ کن تغذیه مناسب برای افرادی با طبع سرد و خشک