2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
بجه ها من تو ي حالتيم سردركمم نميدونم ج كنم  ذخيرم1.6مورفو2% رزاقي كف ميكرو  نصر كف طبي ...

به نظرم میکرو بهترین گزینست با مرفو 2% شانس طبیعیت خیلی پایینه.آی یو آی هم اصولا من به خاطر شانس پایینش قبول ندارم باز میکرو بهتره هرچند سخت تره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرم میکرو بهترین گزینست با مرفو 2% شانس طبیعیت خیلی پایینه.آی یو آی هم اصولا من به خاطر شانس پای ...

اخه يكي اومده بود مطب نصر كف اومدم بيش نصر كف ميكرو نكن اونم ذخيرش كم بود بيش رزاقي ميكرو كرده بوده منفي شده دوباره رفته بيش نصر كفته مكه نكفتم ميكرو نكن الان بايد اهدايي بكيري😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه يكي اومده بود مطب نصر كف اومدم بيش نصر كف ميكرو نكن اونم ذخيرش كم بود بيش رزاقي ميكرو كرده بوده ...

با این ذخیرت مطمئن باش به اهدایی فعلا احتیاج نداری.من ذخیرم 5.2بود 3دوره محرک گرفتم +1دوره پانکچر تازه ذخیرم شده 5

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه‌ها از مامان طلا خبر دارین؟ آزمایش دومشو داد؟

سلام عزيزمم ممنون كه به يادم بودي

جواب آزمايشم خوب بود ولي دور از جونتون از همون روز درد پريودي دارم كه فقط اشك ميريزم از درد ٢ شبه نتونستم بخوابم درست 

دردم شبيه درد سقط ميمونه 

يعني مشكلي وجود داره 😭😭😭

البته اينم بگم ديروز تاريخ پريودم بوده

دكترمم ايران ميود متاسفانه 

خودم يه شيافم اضافه كردم به دو تا آمپولي كه ميزنم

نميدونم نتيجه چي ميشه

خدايا خودت رحم كن بعد از اين همه سال بدبختي و فلاكت خوشيمو زود ازم نگيررررر😭😭😭

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
با این ذخیرت مطمئن باش به اهدایی فعلا احتیاج نداری.من ذخیرم 5.2بود 3دوره محرک گرفتم +1دوره پانکچر تا ...

ذخیره شما 5 هستش؟؟ خیلی خوبه که 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستای گلم من درگیر این وروجک شیطون بودم تو اولین فرصت پستارو میخونم حتما.....

امیدوارم پر خبرای خوب و شادی بخش باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولا رو چه حسابی دکتر میگه اصلا مشکلی نداری؟ چیارو بررسی کرده؟ هیسترو داشتی؟ طبعتو میدونی؟ ...

لاپراسكوپي هيستروسكوپي كردم، ازمايش ايمني انعقادي دادم كه كشكل ايمني انعقادي داشتم، اندومتريوز نداشتم،

از كجا گرمي و سرديه رحمم رو بفهمم؟

دكتر ميگفت با مشكل ايمني انعقادي هم يه عده باردار ميشن ولي سقط ميشه، اين سري هم كه سرم اي وي اي جي زدم، ولي نشد، 

عزیزم من 11بار ابن سینا انتقال جنین دادم +4بار میکرو +5بار ای یو ای ولی اصلا بحث ایمنی و انعقادیمو چ ...

عزيزم با پردنيزولون طبيعي باردار نميشدي؟

شما كه مشكل نداشتي چرا باز ميكرو كردي؟

چرا اي وي اي جي نميزني؟

خب من و شوهرم آزمایش ژنتیک دادیم همون تعداد کروموزمها مشکلی نبوده . این که شما میگی بیشتر ه ؟

نمیدونم آزمایشی که شما دادین چی بوده اما کاریوتایپ همونه که شکل کروموزومهارو نشون میده. درواقع تو یه مرحله ای از تقسیم سلولی کروموزومهارو رنگ میکنن و عکس میگیرن. بعد با کاریوتایپ سالم مقایسه میکنن و اگه کاریوتایپ شما با کاریوتایپ سالم از نظر اندازه و رنگ پذیری و تعداد کروموزومها یکسان باشه، میگن که کاریوتایپ شما سالمه. مثلا یه قسمت کوچیکی از  کروموزوم شماره یک من یه کوچولو قسمت سیاهش بیشتر بود، گفتن پلی مورفیسم داره! پلی مورفیسم  یعنی چندشکلی ژنها. اکثر ماها کاریوتایپمون سالمه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان وعصر بخیر  من امروز رفتم سونو و آزمایش که آزمایش گفتن یه هفته جوابش طول میکشه  ...

یه نیم ساعت قبل از سونو باید یه چیز شیرین میخوردی که شروع به حرکت کنه.خود دکتر سونوگرافی هم معمولا اگه بچه خواب باشه میگه برو یه چیز شیرین بخور و یه چرخی بزن و برگرد. حالا ان شاءالله دفعه بعد یادت باشه چیز شیرین بخور

مرسی لاله جون از راهنماییت.ولی اینبار نمیخوام با دکتر ظهیری ادامه بدم احتمالا مرکز مهر میرم تحت نظر ...

به نظرم کار خوبی میکنی
اما حتما با منشی صحبت کن و بگوکه 13 بار منفی شدی و حتما میخوای با خود دکتر مهر افزا باشی
مهربونه و حتما قبول میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون دکتر قلعه باغی برای دکتر نامه داده که در صورت انجام میکرو حتما پردنیزولون +سرم ای وی ای جی ...

ببین دوز دارو رو خود دکتر زنان بر اساس وزنت تنظیم میکنه نگران نباش 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ی سوال برا درست کردن آیتم هایه خونیم دکتر خاصی باید برم یا همون دکتر فوق تخصص نازایی برم

ببین اگه میخوای با دکتر مهر افزا ادامه بدی به نظرم از خودش دکتر معتمدش رو پرس و جو کن
چون همه ی دکترا رو قبول نداره

پس امیدی هست یعنی....با ذخیره یک و سه دهم ریسکه شش ماه طبیعی اقدام کنم....میخوام وزن کم کنم و یکم به ...

عزیزم ذخیره ات اون قدری کم نیست که تموم بشه
بالای یک خوبه و نرماله فقط لب مرزه

لاله جون بعد تویه سیکل چند تا میدن ازش.؟مگه دونه ای چنده که کلا از این نمیدن بهمون

بستگی به عدد ذخیره داره و اینکه بدن فرد چطور جواب بده
با عدد ذخیره شما فک کنم یه دونه کافیه اما ممکنه بیبشترم بده

گرونه اما دقیق یادم نیست
دکتر ظهیری به یه سری بیماراش میداد که عدد ذخیره کم داشتن