2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم از من پرسیدی خندم گرفت..... من بیشترین استفاده رو دارم آخه.....

آره عزیزم ،، بخاطر همین پرسیدم ازتون ،،، چون میگن ضرر داره و فلان و بهمان ،،، گفتم اگه ضرر داشتت که شما استفاده نمیکردی ،،، ، من خپدمم بخاطر تنهایی زیاد استفاده میکنم ، گفتم شما باز تحربت زیاده ،،که آیا واقعا اینکه میگن بیشتر از یه ساعت در روز استفاده کنی بیش فعال میشه ، درسته یا نه ،،؟ 

والا راستش من هرجور حساب میکنم با این نوشته های توو اینترنت و استفاده من از اینترنت و موبایل و خوردن گوجه و استامینوفن و استرس ،،‌ من هر جور حساب میکنم این جنین بیش فعاله ،،

سلام دوستان دکتر ساغر صالحپور می شناسید ؟ من 5 ساله نازایی دارم شانس آخرمو میخوام پیش این دکتر امتحا ...

از دوستان بودن که باهاش راضی بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم ،، بخاطر همین پرسیدم ازتون ،،، چون میگن ضرر داره و فلان و بهمان ،،، گفتم اگه ضرر داشتت که ...

ببین عزیزم میدونی من چرا برا اینترنت و موبایل و امواج خیلی سخت نمیگیرم؟

ببین اگه تو جایی بودی که همسایه هات هیچ مدوم از اینترنت و موبایل استفاده نمیکردن و دورو برت امواج نبود و فقط خودت استفاده میکردی میگفت استفاده نکنی بهتره اما وقتی دو رو برمون پر امواجه پس خیلی فرق نداره.....

من فقط سعی میکنم از اینترنت مستقیم موبایل استفاده نکنم و از دستگاه مودم وای فای فاصله زیاد داشته باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از دوستان بودن که باهاش راضی بودن....

ممنونم . یعنی بودن که پیشش آی وی اف مثبت داشتن ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستان یه چیزی بگم که دیگه هیچکس نگران ناباروری نباشه  

الان تو بی بی سی یه تحقیقی رو نشون میداد که با استفاده از پوست بدن میتونن جنین تشکیل بدن و اونقدر زیاد که نه تنها جنسیت رو حتی میتونن خصوصیات و ژنتیک رو در هر زمینه انتخاب کنن. قشنگ کاتالوگ میزارن جلومون میگن چه جور بچه ای میخواین   

روی موش آزمایش کردن و جواب داده و خیلی مطمئن بودن که در مورد انسان هم جواب میده

پس دیگه نگران کمی ذخیره تخمدان و نداشتن اسپرم و سن بالا و بیکیفیت بودن و گرید جنینها و .... نباشین تا چند سال دیگه بدون استثنا همه مامان شدن رو تجربه میکنن  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام عزیزم دو روز ما بینشون نخوردی؟بین 2 تا 10 روز بعدش برا هر کس متغیره پری شدن

اره ازش كذشته تازه فهمبدم بينش دو روز نخوردم قرصو تا اخر بخورم??

من ي هفتس هيسترو شدم ولي هنوز خونريزي دارم عاديه??اين ماه قرصام تموم شه ب نظرتون بريود ميشم??

اره ازش كذشته تازه فهمبدم بينش دو روز نخوردم قرصو تا اخر بخورم?? من ي هفتس هيسترو شدم ولي هنوز خونر ...

منم تا 8 روز بعد هیسترو و خراش خونریزی داشتم . دکترم گفت عادیه. ولی من همزمان با هیسترو قرص نداشتم نمیدونم بعدش چی میشه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

سلام دوستای گلم، سلام ویژه به آنا جون که در زمان آی وی افم و نگرانی های اویل انتقال بی دریغ کمکم کرد، من الان توی سی و سه هفته هستم و از ته ته دلم آرزو میکنم خانومای پرتلاش آی وی افی بزودی زود نتیجه بگیرن، براتون انرژی مثبت میفرستم و دعاتون میکنم عزیزای دلم

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
الهی شکر....دکتر نگفت شانس طبیعیتون چقدره با این ذخیره؟؟

پریا جون شانس طبیعی قابل پیش بینی نبود چون همسرم مشکل داشت تعداد ا س پ ر م ۳۰ میلیون بقیه موارد ۱۰ درصد از حداقل نرمال پایین تر بود.

شما نگران نباش ذخیره با چند ماه  خیلی خیلی کم تغییر میکنه بنظر من کیفیت تخمک ببر بالا من پیش دکتر حیدر میرم ایشون در زمینه تقویت تخمدان تجربه دارن قبلا شنیده بودم اما به خودم ثابت شد

میدونم چی میکشی، کاش میتونستم کمکی بکنم بهت.عزیزم از دکترت بپرس، ببین اجازه داری نعناع دمکرده بخوری؟ ...

ممنون عزیزم.دوباره کارم به اورژانس کشید.الان اومدم خونه. دکترش برام سرم و آمپول راینتدین و یکی هم ضد تهوع نوشت.گفت اینا تو بارداری مجازند.الان یه کم بهترم

بچه ها سلاممممممممم من روز آزمايشمم ٤ روز ديگه بود چون علائمام همه رفته بود امروز رفتم آزمايش بتا ...

عزیزم میشه بگی بعد از انتقال جنین چه علائمی داشتی؟ من امروز روز هفتم انتقال جنینم بود و هیچ گونه علائمی ندارم!!!