2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
وای آناجون  و لاله جون و یا دوستان دیگه کمکم کنید.من هفته 14 هستم از معده درد شدید دارم میمیرم ...

عزیزم فقط برا غذاهات حالا اگه نمیتونی پرهیز غذایی رو رعایت کنی لااقل وعده هاتو تعدلدشو زیاد کن اما حجمشو کم کن مثلا ۵ وعده بخور کمتر بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من خونريزيم خيلي شد، پريود شدم

عزیزم نمیشه گفت خونریزی حتما پریودیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه حتمن عزیزم...ولی خداروشکرشماباهمون مورفوطبیعی باردارشدین..فقط بایدخدابخادمن ب این رسیدم واقعا

واقعا خدا بخواد نشد نداره....

طبق ازمایش ایمنیم 5تا دونه ایمینیم بالا بود نمیدونم یعنی من اشتباه شنیدم؟دقیقا 100کیلو هستم الان طبق ...

عزیزم بستگی داره برا من یه بار قبل انتقال و ۶ بارم بعد انتقال تا ماه ۶ بارداریم هر ماه داشتم.....

بعضیا کمتر داشتن.....

فکر کنم اینطور که به نظر میاد شاید برا تو هم تا ماه ۶ بارداریت باشه.....

دوستان کسی همسرش  ازمایش اسپرم توی مرکز ابن سینا داده؟میخوام بدونم چند روز طول میکشه جوابشو بدن ...

عزیزم جوابشو همون روز میفهمین فکر کنم اما مکتوب فکر کنم دو روزی طول میکشه....

اون زمان که اینطوری بود....

چون راهت دوره به نظرم صحبت کنین ببینین میتونن از طریق ایمیل یا پست بفرستن چون برا گرفتن آز فقط همسرت میتونه بره به هیشکی نمیدن.....

خلاصه همون روز همه چیو بپرس ببین اگه لازمه همسرت رضایت بده مثلا با پستی چیزی میشه بفرستن.....

عزیزم بستگی داره برا من یه بار قبل انتقال و ۶ بارم بعد انتقال تا ماه ۶ بارداریم هر ماه داشتم..... ب ...

ممنونم آناجون.والا اطلاعات و توجه شما از دکترم بیشتره فکر کن با وجود اینکه ازمایشم جلوش بود فقط پردنیزولون داد بهم و هرچی گفتم سرم بده گفت لازم نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام .دوستان .

من بعد از دوبار ivfویک بار هم که اهداجنین گرفتیم سه بار شد چون دکترا میگن شوهر من صفر هست .وهمیشه دکترا بهم میگن دخترم هیچ مشکلی نداری.

از وقتی جواب منفی شد .یادتون هست روز سال تحویل آز دادم جواب منفی شد.حالا هرروز شوهرم میگه تو هم مقصری پس چرا سه بار انجام دادیم نتونستی حامله بشی .بعد از 16سال زندگی نظرش عوض شده ومیگه دوتامون مقصریم.هرچی داریم تو زندگی به نام خودش هست وخیلی وابسته خواهر ومادرش هست .

دوستان شما کمکم کنید دارم دیوانه میشم.

خودمم دیگه شک کردم به خودم.

آنا جون آزمایشم صفحه3809هستش.ممنون میشم نظرت بگی.روز بیست و چهار سیکل بودم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام .دوستان . من بعد از دوبار ivfویک بار هم که اهداجنین گرفتیم سه بار شد چون دکترا میگن شوهر من صف ...

عزیزم من فقط یه چیز میتونم بهتون بگم چرا دنبال مقصر میگردین؟!!!! چرا میخواین همدیگه رو محکوم کنین؟ اون هم در مورد چیزی که دست هیچ کس جز خدا نیست. به فرض همسرتون مشکل داشته یا شما اما یادمون نره که ما با این بدن به دنیا اومدیم و هیچ انتخابی راجع بهش نداشتیم و فقط خواست خدا بوده که اونم حکمتی داره. پس هیچ کس مقصر نیست. بعد هم اینکه به خدا بچه اونقدرها هم مهم نیست که بخوایم به خاطرش زندگیمون رو سیاه کنیم و عشق و آرامش زندگیمون رو با این بگو مگوها فدای داشتنش کنیم. 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام .دوستان . من بعد از دوبار ivfویک بار هم که اهداجنین گرفتیم سه بار شد چون دکترا میگن شوهر من صف ...

عزیزم خوب مشکل من و تو نداریم.....

ببین من یه زمانی بدون مشکل بودم ظاهرا و فقط میگفتن مشکل اسپرم دارین....

خدا شاهده حتی یه بارم نمیگفتم همسرم مشکل اسپرم داره میگفتم ما مشکل اسپرم داریم.....

حتی بعضا انقدر این باورم عمیق بود میگفتم آز اسپرم دادیم انگار که منم آز اسپرم داده باشم.....

پس هیچ وقت مال من و تو تو زندگی مشترک و عاشقونه معنی نداره.....

پس تنها راه به زندگی موفق کنار گذاشتن من و تو و ایمان به ما هست!!!!!

احتمالا تو سالها گفتی به همسرت مشکل از توئه الانم که حس میکنه شایدم تو هم بی مشکل نباشی خوب شاید حق داشته باشه تو رو هم مقصر بدونه.....

پس سعی کنین این من و تو رو کلا بذارین کنار.....

عزیزم من فقط یه چیز میتونم بهتون بگم چرا دنبال مقصر میگردین؟!!!! چرا میخواین همدیگه رو محکوم کنین؟ ا ...

واقعا باهات موافقم.....

شایدم بعضی از این اتفاقات به ظاهر ناگوار به صلاحه چون خدا میبینه هنوز یه زندگی نمیتونه پذیرای یه موجود معصوم باشه.....

بعضی از ناملایمات از دید ما گاها ناشی از لطف خداست.....