2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

آنا جون میگم به نظر شما دلایل قطع نشدن پریودی چی میتونه باشه؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
دوستاي خوبم مرررسي از همتون ممنونم بهترينهارو هم واستون آرزو ميكنم ، ميبينم مامان جديدم داريم خدارو ...

پرپر جون خیییلی خوشحالم کردی،دردونه ت دخمله؟

دوستان برای منم دعاکنید شنبه جواب آزمایشم میاد،انتظار سختیه،امیدم بخداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپر جون خیییلی خوشحالم کردی،دردونه ت دخمله؟ دوستان برای منم دعاکنید شنبه جواب آزمایشم میاد،انتظار ...

واقعا خدارو شكررر آره دختره عزيزم، مطمئن باش خوبه حال نيني، ميدوووونم تا نبيني آزمايشو راحت نميشي ولي واقعا تو همه تحقيقاتي كه اين دو سه هفته كردم خيييلي به ندرت ديدم جوابشون مثبت شده باشه، بهم خبر بده مطمئنم خوش خبري

عزیزم اصلا نگران ذخیرت نباش..... من با ذخیره ۱/۴ سه بار پانکچر شدم تازه الانم بعد تقریبا ۴ سال از ا ...

وای خده از دهنت بشنوه‌..بدجوری نگران ذخیرمم.....از اون ورم دلم میخواد شش ماه استراحت بدم.ورزش کنم .....خیلی سردرگمم این روزا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من اصفهان میکرو کردم انتقال اولم منفی شد دکتر احتمال داد که به خاطر ضعیف شدن بدنه و بهم گفت که تنبلی ...

سلام عزیزم میشه بگین کدوم مرکز اصفهان؟؟؟، .منم تهران جواب نگرفتم چندین مرتبه .قصد دارم بیام اصفهان ویه مرکز دولتی؟؟؟

من شیرازم عزیزم..بگم میشناسین?

عزیزم ببین روش کار مراکز ناباروری و آزمایشگاه غیر مرکز ناباروری فرق داره.....

تو مراکز ناباروری کار شمارش با چشم مسلح و توسط متخصصه ولی تو مراکز غیر ناباروری معمولا با کامپیوتره.....

برا همین تاکیدم رو نوع آزمایشگاهه.....

ببین مثلا همسر من تو یه آزمایشگاه خیلی معتبر آز داده بود همه چی گل و بلبل بود.....

به همین خاطر دو سال تمان دنبال نخود سیاه بودیم.....

فکر کن مثلا مورفولوژیش بالای ۶۰ درصد بود.....

فکر کن بعد از ابن سینا سر در آوردیم همون مورفوی عالی یه درصدم به زور میشد و عملا میکرو رو شاخش بود.....

برا همینه انقدر تاکیدم رو آزمایشگاهه.....

حتی تو برنامه پایان ناباروریم که تو تلوزیون پخش میشه رو این قضیه تاکید داشتن و توضیح دادن.....

حالا من آزمایشگاههای شیرازو نمیشناسم اما کاش برا راحتی خیالتون تو یه مرکز ناباروری تو شیرازم یه بار دیگه چک کنین.....

چون نمیخوام تازه بعد چند سال غصه بخوری و افسوس......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون.  دکترم گفت بهتره تا آندوت عود نکرده بری تو سیکل.  ولی من یه کیست جدید فولیکو ...

عزیرم دقیق نمیدونم اما فکر کنم موردی نباشه و موقع پانکچرم واست تخلیه کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشیدا ،،من بازم به شک افتادم ،،،، الان من این آمپول پرولوتون ایرانی رو استفادع کنم یا برم ...

عزیزم من یادم نبود نگاه کنم.....

ایشالله صبح نگاه میکنم الان نمیتونم سر و صدا راه بندازم.....

به نظرم نگران نباش اما اگه دلت آروم نمیشه خارجیشو بگیر من دفعه قبل خارجی داشتم اینو مطمئنم.....

عزیزم خوب ذخیرت یه کم پایینه اما نگران نباش..... ویتامین دی هم پایینه..... ال هاشتم ظاهرا یه کم با . ...

آهان پس باید مجدد چک کنم آزتو.....

عزیزم خوب ذخیرت یه کم پایینه اما نگران نباش..... ویتامین دی هم پایینه..... ال هاشتم ظاهرا یه کم با . ...

ممنون میشم مجدد بذاری یا صفحه شو بذاری....

آنا جون میگم به نظر شما دلایل قطع نشدن پریودی چی میتونه باشه؟؟

چه قدر طول کشیده؟

پرپر جون خیییلی خوشحالم کردی،دردونه ت دخمله؟ دوستان برای منم دعاکنید شنبه جواب آزمایشم میاد،انتظار ...

عزیزم شک نکن برا تو هم عالیه.....

وای خده از دهنت بشنوه‌..بدجوری نگران ذخیرمم.....از اون ورم دلم میخواد شش ماه استراحت بدم.ورزش کنم .. ...

عزیزم سردرگم نباش خیالت تخت باسه.....