2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
اناي عزيزم بهت تبريك ميگم عزيزم انشالله به سلامتي و دل خوش اين روزا رو پشت سر ميزاري  تو لياق ...

عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان با کلکسیون مشکلات معجزه خدا شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم.....

عزیزم من بهت میگم این دفعه مامانی و فعلا بهت اجازه نمیدم غیر این به هیچی فکر کنی.....

بشین به سیسمونی فکر کن مامان طلا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالااونجایی ک رفتم واسه ای یو ای پرستاراش گفتن این دوتاروهرروزی میتونی انجام بدی ولی ازمایشگاه گفت ر ...

عزیزم من پرولاکتینو مطمئن نیستم اما ذخیره واقعا هر روزی میشه.....

بذار نگاه کنم ببینم دقیقا کی باید انجام بدی.....

من تو کانال یه فایل پی دی اف گذاشتم در مورد آزهای هورمونی و شرایطش.....

سرچ کنی پیدا میکنی بازم نگاه میندازم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزيزم حتما انجام ميدم برم بس دكتر متخصص بگم ازمايش انعقاد خون برام بنويسه  همسرم ازمايش ا ...

عزیزم میتونی همه رو بدی متخصص زنان برات بنویسه.....

اگه بتونی یه متخصص زنان نزدیک خونه پیدا کن بگو دکترت مثلا یزده یا فلان جاست و گفته بدی یکی از همکاراش برات بنویسه با جوابشون بری.....

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection

حالااونجایی ک رفتم واسه ای یو ای پرستاراش گفتن این دوتاروهرروزی میتونی انجام بدی ولی ازمایشگاه گفت ر ...

عزیزم نگاه کردم نگفته تو دوران پریودی باشه.....

در حالی که بعضیارو تاکید کرده که در روزهای اول قاعدگی باید انجام بشه.....

فقط گفته ۳-۴ ساعت بعد بیداری.....

نیم ساعت قبلشم بدون تحرک باشی....

عزیزم من پرولاکتینو مطمئن نیستم اما ذخیره واقعا هر روزی میشه..... بذار نگاه کنم ببینم دقیقا کی باید ...

مرسی عزیزه دلم...خ زحمت کشیدی😘

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
اره گلم ي بار اي يو اي كردم منفي شده ي بارم طبيعي باردار شدم سقط شده ديگه اين سري ميخام برم اي وي ...

ستاره جون قبل از آی وی اف حتما همسرتون یه آزمایش  dfi بده. تو مرکز ناباروری که رفتی بگین دکتر ارولوژی براتون بنویسه. اگه بالا باشه زحماتتون هدر میره. راستی شما که سقط داشتی حتما آزمایشهای ایمنی وانعقادی بخصوص سی دی مارکرها رو انجام بده. تو همین تاپیک چندین بار آناجون لیست آزمایشارو گذاشته. ان شالله اینبار مامان میشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
گلم اين ازمايشو تو ازمايش اسپرمش نميزنن؟جداس؟ چشم حتما ازمايش ميدم 

بله اینم آزمایش اسپرم هست. همسرمن اخیرا انجام داده. در واقع این آزمایش ژنتیک اسپرم هست. شکست DNA اسپرم بررسی میشه. اگه بالای 15 باشه خوب نیست اما اکثرا بامصرف آنتی اکسیدانها مثل ویتامین ای و سلنیوم و امگا3 و ال کارنیتین و تغییر سب ک زندگی قابل درمانه. درکنار این آزمایش آنالیز اسپرم هم انجام میشه. تو مرکز ابن سینا هزینه dfi و آنالیز اسپرم باهم 148 هزارتومن شد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
گلم اين ازمايشو تو ازمايش اسپرمش نميزنن؟جداس؟ چشم حتما ازمايش ميدم 

بله عزیزم جداست.....

اما از نمونه اسپرمه.....

لاله جان دیدم در مورد خوردن مکمل قبل از شروع سیکل گفتی ....

من ممکنه یک ماه دیگه شروع کنم . از طرازی پرسیدم اووابوست و فرتیل اید بخورم . گفت لازم نیست و فقط کوکیوتن و فولیک بخور .

گفتم خودم امگا ۳ و کلسیم هم می خورم . گفت عیب نداره حالا اونا رو هم بخور .

الان همش فکر می کنم اووابوست بخرم بخورم !!!

من ۳۰ سالمه و ذخیره م ۲ و نیم . مشکل از هسمرمه .

دوست دارم هرکاری ازم برمیاد بکنم که کیفیت تخمکام خوب باشه .

آخه کیوتن کافیه ؟؟؟