2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست

اين بار انتقالم بيمارستان پارسيانم

با دكتر يونسي

قبلاً دكتر اشرف معبني دكتر عارفي دكتر صفا زاده 

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جونم براي بار پنجم هم ميكرو شدم انتقال اول منفي انتقال دومم كه نه روز پيش بود ٣٠ فروردين  ...

وای عزیزم اینجوری نگووووو 😢😢درست میشه گلم فقط توکل ب خدا داشته باش حتما نتیجه میگیری کم نیار فقط فقط امید امید توکل میدونم سخته ولی این راه خیلی صبر و تحمل میخواد گلم

عزیزم منفی شد میدونستم منفیه 😞

خیلی متاسفم عزیزم، ان شاءالله خیلی زود خدا کمکت میکنه و مامان میشی... 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انا جونم براي بار پنجم هم ميكرو شدم انتقال اول منفي انتقال دومم كه نه روز پيش بود ٣٠ فروردين  ...

چرا میگی منفیه آخه؟ امیدت به خدا باشه انشااله اینسری امام زمان عنایت میکنه بهت عیدی میده بقول امضات دقیقا بوقتش آرزوت رو برآورده میکنه 

من تعریف دکتر یونسی رو خیلی شنیدم عزیزم 

امیدوارم تا چن روز آینده از مامان شدنت بی نهایت خوشحال بشیم 🌺🌺😊😊😊 

آخه چرا نتيجه نميگيرم

كجاي راهم ايراد داره چه كاريم مشكل داره

خدايا مگه من بندت نيستم چرا صدامو نميشنوي

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
آخه چرا نتيجه نميگيرم كجاي راهم ايراد داره چه كاريم مشكل داره خدايا مگه من بندت نيستم چرا صدامو نم ...

همین حرفات همین نا امیدیت همین منفی فکر کردنت خدارو دلگیر میکنه ولی اینبار حتما لطف خدا شامل حالت میشه مثبت باش مثبت فکر کن ب خودت و اطرافیانت انرژی مثبت بده شک نکن خدا دلتو شاد میکنه

دريا دل عزيزممم حق داري من به مثبت بودنم تو هر جمعي زبانزد بودم تو اين ٨ سال يكبار نناليدم يك بار خم به ابروم نياوردم

با كلي روحيه و پر از انرژي جلو رفتم حدود يكساله ديگه خستم ديگه شرمندم ديگه حتي از خودم هم خجالت ميكشم 

الهي هيچكي دركم نكنه 

دشمنم هم اين روزا رو نبينه

خيلي سخته ولي ضرفيتم پر شد كه به اينجا رسيدم

من كاري و درماني و هزينه اي نبود نكرده باشم

ولي بينتيجه

دلمم براي خودم و جوونيم خيلي ميسوزه خيلي صدمه روحي و جسمي خوردم نفهميدم بهترين روازاي زندگيم با بغض و حسرت رفتت

بهترينها براتون پيش بياد 

انشالله هيچوقت هيچي تو اين دنيا براتون حسرت نباشه 🙏🙏

سلام آنا عزيزم  انقدر تو روزاي سخت انرژي مثبت از شما و بچه هاي عزيز اين گروه گرفتم كه هيچ وقت ...

عزیزم میفهمم چی میگی اما مهم تلاشمونه خدا بهترینارو واسمون کنار گذاشته.....

ببین وقتی با اون همه مشکلات خدا برام مادر شدن دوباره رو خواست این به این معنیه که به وقتش همه چی خیلی راحت حل میشه.....

اما ماها باید دست از تلاش برنداریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره گلم ي بار اي يو اي كردم منفي شده ي بارم طبيعي باردار شدم سقط شده ديگه اين سري ميخام برم اي وي ...

عزیزم پس با توجه به یه آی یو آی منفی و یه سقط من جای تو باشم حتما قبل شروع آی وی اف تستهای تکمیلیو به هر نحوی شده میدم.....

بهتره دست پر این راه رو شروع کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😢😢😢😢😢😢چشم تمام سعیمو میکنم.همین چیپس و پفکی ک دارمو میخورم دیگه بعد از این نمیخرم😌😌😌😌

همینشم خوبه.....

جای منم بخور....

البته پفکووووو....