2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه نشد نیوا جون شکم یا نی نی ؟ چیپس و اینجور چیزا رو بزار کنار گلم

قربونت برم عزیزم ایشالا یکیشم خودت باشی.والا من ک هله هوله میبینم اختیار از کفم میره نمیتونم جلو خودمو بگیرم میرم تو کابینت نگاشون میکنم برمیگردم😧😧😢😢😢

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستاي گلم لطفا كسايي ك تهرانن راهنمايي كنن براي اي وي اف كجا برم؟؟ خودم نظرم ب كلينيك اميد ...

عزیزم اولین بارته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم بچه ها خوردن هله هوله رو باروری تاثیر میزاره؟من خصوصا بعد از آی یو آیم همش چیپس و پفک و آلوچه م ...

عزیزم بله هله هوله خوب نیست خصوصا چیپس و پفک.....

دیگه به عشق نی نی باید تمام سعیتو بکنی.....

منم عاشق پفکم اما یادم نمیاد کی خوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا عزيزم 

انقدر تو روزاي سخت انرژي مثبت از شما و بچه هاي عزيز اين گروه گرفتم كه هيچ وقت نميتونم فراموشتون كنم و بهترينهارووو براي تك تك شما عزيزان آرزو دارم اينجا همه همدرديم فقط كم و زياد ولي دردامون از يه جنسن بغضامون از رنگن ولي خدا صداي بعضياروو زودتر شنيده ولي به مراد دلشون رسيدن بعضيا هم مثل من ديگه خسته شدن اينقدر زمين خوردن

سرتون و درد آوردم

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام آنا عزيزم  انقدر تو روزاي سخت انرژي مثبت از شما و بچه هاي عزيز اين گروه گرفتم كه هيچ وقت ...

عزیز دلم نا امیدی از شیطانه هیچوقت ناامید نباش.منم همه کساییکه تو فامیل با من یا بهد از من ازدواج کردن هر کی تو اقدام بوده و نبودا هر کی ناباروری داشته و نداشته همه نی نی دار شدن الا من.گاهی حس میکنم واقعا جا موندم ولی نباید ناامید شیم گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم بله هله هوله خوب نیست خصوصا چیپس و پفک..... دیگه به عشق نی نی باید تمام سعیتو بکنی..... منم ...

😢😢😢😢😢😢چشم تمام سعیمو میکنم.همین چیپس و پفکی ک دارمو میخورم دیگه بعد از این نمیخرم😌😌😌😌

سلام بچه ها خوبین؟چند وقته خبر بارداری نشنیدیم دلمون پوکید.یکی بیاد بگه دیگه.خودتونو قایم نکنین ماما ...

آره واقعا👍انشااله به خوش یمنی این ماه خبرهای خوش زیاد باشه🙏انشااله بیای وخبر مامان شدنت رو بدی اینجا جشن بگیریم

آره واقعا👍انشااله به خوش یمنی این ماه خبرهای خوش زیاد باشه🙏انشااله بیای وخبر مامان شدنت رو بدی این ...

آمین.ایشالا خبر بارداری خودت نزدیکتره عشقم

انا جونم براي بار پنجم هم ميكرو شدم

انتقال اول منفي

انتقال دومم كه نه روز پيش بود ٣٠ فروردين 

و داروهاي قبل انتقال پردنيزولول ٣ تا استراديول فوليك و كلي ويتامين و چند روز آهر پروژستورون

بعد از انتقال هم استراديول پردنيزولون سلكسان فوليك  و د٣  و  ٢ تا پروژستورون و آسپرين 

اينقدر داروهام زياده دارم فكر ميكنم

و بعد از انتقال هم تو سه مرحله آمپول هاش سي جي البته نصف آمپول داشتم

آهان يادم رفت بگم يك روز قبل انتقال سه تا سرم هم داشتم پدرم دراومد تهيه كردم 

ولي مطمئنم اينبار هم منفي 

من چون سابقه بارداري و داشتم و حس حالش و ميدونم اينبار هيچ علائمي ندارم

هيچي 

آنا خسته ام خستهههههه 😭😭😭😭😭😭

تا كي بايد زمين بخورم

زندگيم داره از هم ميپاچه

ديگه پولي نداريم براي دوا و درمون خرج كنم

بيشتر از ١٠٠ ميليون من خرج كردم

شرمنده شوهرممم 

بخدا كم آوردم😭😭😭

چرا خدا صدامو نميشنوه

من كه جنينام بلاست بودن ميگفتن عاليه

شرايط رحمم كه ميگفت خوبه

چرا نتيجه نميگيرم

چرا اينقدر اين دكترا بي وجدانن

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم