2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

طبق چیزی که شوهرای دوستام مصرفکردن

ولمن بنفش (رنگ‌جلدش) فقط و فقط رو تعداد عمل میکنه که تو دوره ۳ماهه از ۲۰ به ۱۱۳ میلیون رسید اسپرمش اما همچنان تحرک سرجاش مونده بود نتیجه فریتل هم تو دوره ۹ ماهه ۵۰۰اسپرم اصافه کرده و ۱۰درصد تحرک و علطت مایع منی

حالا بنطرتون من هم ولمن بگیرم هم موتیلیتی ک برا سرعته فقط هم فریتل اید؟؟؟ البته ویتامین ای هم باید بخوره

خودم میگم‌اینهمه قرص باهم اوردوز نکنه یه وقت😐😐😐😐😐😐 رو دستم بیوفته شر شه

سلام عزیزم.نه والا دی اف ای همسرم عالی بود فکر کنم نه بود. ابن سينا هم داده بود. نمی دونم چرا ضعیف ش ...

عزیرم گفتم که بی خوبه عالی نیست اما خوب خوبه نگران نکن خودتو.....

با سی هم مامان داشتیم که زایمانشم با موفقیت انجام شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقت داره که مورفولوژی باید ۴ باشهحداکثر تا میکرو و ای دف بگیره دیشب یه تبادل از ۹۵ میخوندم خانومه ...

نه عزیزم خیلی از دوستان اینجا با مورفوی یک مامان شدن.....

نمونش مورفوی ما که بین صفر و یک بود حتی الان طبیعیم باردار شدم.....

عزیزم اونی که با مورفوی یک چهار بار سقط داشته علت سقطش ماورای مورفو بوده.....

یا دی اف آیشون خیلی بالا بوده یا مشکلات دیگه مثل ایمنی و انعقادی و رحم و.... داشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم خیلی از دوستان اینجا با مورفوی یک مامان شدن..... نمونش مورفوی ما که بین صفر و یک بود حتی ا ...

نه عزیزم نوشته بود همچی خودش خوب بوده ازمایشاش فقط شوهرش کمبود تحرک و مروفو کمبود اسپرم‌داشته

سلام دخترا خوبید امروز روز سی پریودمه....دو روزه که عقب انداختم...اصلا حالت پریودی ندارم....صبح بی ...

عزیزم قربون دلت.....

ببین واقعا خیلی نمیشه به بی بی اونم انقدر زود اعتماد کرد....

ببین مثلا من سر دخترم روز ۱۴ انتقال بتام ۶۰۰ بود ولی برا این یکی دردونم بتامو برگردوندم به بالفرض زمان پریودیم که تقریبا معادل ۱۴ انتقالم بود بتام ۲۰۰ و خورده ای شد.....

پس میبینی اگه میخواستم برا این یکی بی بی بزنم دیرتر خودشو نشون میداد....

پس نمیشه دو مورد رو با هم مقایسه کرد.....

ایشالله خدا پاسخ خواسته عمیق همسرتو برآورده میکنه.....

منم دقیقا به خاطر اینکه دوستش دارم، با اینکه پیشش میکرو نکردم ، اما دلم میخواد چون قلب جوجه مون رو ت ...

پس برا هر دوشون ببر به عکس العمل هیچ کسم فکر نکن.....

دوستان کسی آدرس و شماره تماس دکتر امیرجنتی رو داره؟

مهدیه جون من صفحه ۵ گذاشتم.....

خیلی نزدیک مطب طر ازیه....

عزیزم قربون دلت..... ببین واقعا خیلی نمیشه به بی بی اونم انقدر زود اعتماد کرد.... ببین مثلا من سر ...

مرسی مهربوننننن

خدا دردونه هاتو نگه داره💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ارمغان جون اگه هایپر بودی چرا انتقال دادن؟ استرادیول و پروژسترونت چند بود قبل انتقال؟

لاله جون من دهم پری رفتم سونو فولیکولام رسیده بودن به ۱۷ و ۱۸ واخرین تزریق گونال همون روز بود بعد hcg بهم یکدونه اویترل داد و صبح ۱۳ پانکچرشدم اصلا فرصتی نشد ویزیت بشم و مشکلاتمو بگم 

یه مساله دیگه اینکه تخمدان راستم به دارو جواب نداد و فقط یکدونه فولیکول داشت و چپی دکترم گفت ۵ تا داره اما بعد پانکچر ۹ تا جنین داشتم 

دوز تزریق گونالم روزی ۲۵۰ واحد بود و عصرا دو تا منوپیور اما روزای اخر دوزاشون کم شد ولی فشار تو گوشام حس میکردم و چشام مدام تار میشد و ناخنام یهو رو به زردی رفت شکمم یکم بزرگتر شده بود و ورم کمی داشتم خودمم نفهمیدم هایپر شدم یا نه بعد انتقال کم کم درد تخمدان کم شد اما موقع سقط درد تخمدان راست خیلی عذابم داد تا یکماه و نیم طول کشید تا دردش تموم شد

عزیز دلم حتما یه ارمغان دیگه بوده . سیکل میکرو من تو عید حتی به پانکچر هم نرسید و کنسل شد بجاش ای یو ...

عه ببخشید اشتباه کردم عزیزم انشالله یه نی نی تپل مپل بدنیا میاری توکلت بخدا

خداجونم شکرت       
من موقط دفع چیز سفیدی ندیدم منظور دکتر یعنی مثل لخته آندومتر پر رنگ نیست کمرنگتره  معمولا با شر ...

آخه دکتر به من گف فقط فولیک اسید بخور دوماه بعد بیا 

بعد خونریزی و لخته اومدن من فقط یه روز بود امروز مثل پریود خونریزی کمی دارم 

کلا لخته ها اندازه دوتا کف دست بود بنظرت کامل دفع شده؟؟؟

نیازی نیس چیزی بخورم که خونریزیم زیاد شه یا اینکه اگه چیزی مونده اونم بیاد بیرون؟

خداجونم شکرت       
من یه هفته به عید  سقط داشتم همون موقع آز cbcدادم گلبول قرمز سطحش پایین بود و هموگلوبین یکم بال ...

دیگه گذشته فکرشو نکن .به چیزای خوب خوب فک کن 

یه نگاه به دور و بر بندازی میبینی خدا هیچ وقت واسه بنده هاش بد نمیخواد 

بازم خداروشکر هنوز به نی نی ها دلبسته نشده ازدست دادیمشون اگه بعد ها متوجه میشدیم مریضه چی؟  

خداجونم شکرت