2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
سلام عزیزم منتظرم پریود شم برم دکتر ببینم کی قراره هیسترو و خراش برام انجام بده دقیق نمیدونم کی انتق ...

قربانت عزیزم انشالله که این سری دوقلوهات نزارن سرتو بخارونی 😍😍😍😍😄😄😄😄😄

خداجونم شکرت       
دکتر زنان بنویسه همه رو میشه و ایمونولوژ و هماتولوژ هم در زمینه خودشون میتونن بنویسن.... راحتترین ک ...

باشه آنا جون پس من اینارو میبرم پیش دکتر خودم قبلا پیشش میرفتم برام بنویسه 

بعد برای نشون دادنش ببرم رویان؟؟ این آزمایش هارو به اختیار خودم انجام میدم میبرم رویان یه موقع مشکلی بوجود نیاد؟

دکتر رویان میبینه آزمایش هامو ؟؟؟

من یکم حساسم ،برم رویان آزمایشامو نشون بدم دکتر بهم یه چیزی بگه خیلی ناراحت میشم 😁😁😁😓😓😓😓

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منتظرم پریود شم برم دکتر ببینم کی قراره هیسترو و خراش برام انجام بده دقیق نمیدونم کی انتق ...

ان شاءالله به زودی مامان بهار بشی عزیزمممم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دی اف آی باید مرکز ناباروری داده بشه از نمونه اسپرمه....

شوهر من چون آزو هستش همزمان که من پانکچر میشم اونم عمل میشه و از بیضه هاش اسپرم برمیدارن 

یعنی اون موقع دی اف آی رو میتونن ببینن یا تشخیص بدن ؟؟؟

اصلا نمیدونم دی اف آی چی هست تشخیصیه یا دیدنی خخخخخخ

خداجونم شکرت       
سلام یعنی تشکیل نشدن قلب به دی اف آی مربوطه؟؟؟ قلب نی نی من تشکیل نشد  برای دی اف آی باید آزم ...

عزیزم همسر من اوضاع اسپرمش خوب نیست دکتر همه ی جوانب رو در نظر گرفت نظرش رو داد.شاید مربوط باشه شاید هم نه.برای دی اف ای ازمایش اسپرم باید داد

سلام دوستان. من به امید خدا اگر خدا بخواد اگر اندمتر م رشد کنه این ماه انتقال دارم. هشت تا جنین دارم ...

سها جان حتما یه درصدی فراگمنتیشن سلول ها تو جنین های بی وجود داره
اما نگران نباش خیلی ها با سی هم جواب گرفتن

اصولا علت اینکه جنین ها کیفیت عالی ندارن اینه که دی اف ای اسپرم بالاست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
درسته انا جون دی اف آی۸۷بود الان هم تقریباهمونه.دکتر میگه داروها عوارض داره ریسکه بخوای دوباره بری ت ...

پروانه جون به نظرم یه دوره ی طولانی مثلا 6 ماه از نظر تغذیه خیلی رعایت کنین
خیلی خیلی زیاد
مکمل ها و انتی اکسیدان ها هم ادامه بدن همسرتون
زالو درمانی هم گفتم خیلی مهمه

به نظر این دی اف ای بالا یه علت اساسی داره
شغل همسرت رو گفتی چی بوده؟
خونه تون نزدیک دکل مخابراتی نیست؟
کدوم شهر هستین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
باشه آنا جون پس من اینارو میبرم پیش دکتر خودم قبلا پیشش میرفتم برام بنویسه  بعد برای نشون دادن ...

من هم ۲بار تورویان میکرو کردم.بعد رفتم مطب دکتر رزاقی وهمسرم هم رفت مطب دکتر جنتی که از دی اف ای رو براش نوشت ودکتر رزاقی هم ازمایش های ایمنی وانعقادی وهیسترو برام نوشت.وقتی بردم رویان دکتر گفت ما اصلا ازهای ایمنی رو قبول نداریم اصلا بهش نگاه نکرد ولی انعقادی ها رو قبول داشتن.وقتی ازمایش دی اف ای همسرم رو هم دکتر رویان دید گفت باید تکرار بشه کلی هم بهشون برخورد که چرا با دکتر دیگه ویزیت شدید.گفت یا رویان یا جای دیگه همزمان ویزیت نشید.ولی به نظرم در حق ما رویان کوتاهی کرد میتونست زودتر این ازمایش هارو برامون بنویسه که حداقل ۲بار میکروی منفی رو تجربه نکنیم.

عزیزم اگه واقعن اثر داشته باشه هر شهری هم که باشه میریم.زالو درمانی خطرناک نیست؟تا حالا دیدید کسی ان ...

زالو درمانی خطرناک نیست البته باید جای مطمئن انجام بشه
شوهر خودم انجام داده عزیزم
حتی چند مورد رو پیشنهاد دادم شوهراشون انجام دادن شرایطشون خیلی بهتر شد
یکی هم که دو تا میکروی منفی داشت و بهش اهدایی پیشنهاد کرده بودن با همین زالو درمانی (البته در کنار مکمل ها و اصلاح تغذیه ) طبیعی باردار شد و الان دخترش یه سالشه

قم مرکز معروفی داره برای زالو درمانی