2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ساکن بندرعباسم راه دوره دزست ولی چیکار میتونم انجام‌بدم مجبورم برم برا شوهرم از جنتی نوبت گرفتم ۴شن ...

عزیزم منظورت از درمان چیه؟
اگه منظورت اینه جوری درست بشه که بتونین طبیعی باردار بشین خب از نظر پزشکی این ممکن نیست
اما میتونین امیدوار باشین با درمان های دارویی و تغییر تغذیه مقدار لازم برای میکرو رو داشته باشین و مجبور به استفاده از اهدایی نشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام امروز رفتیم پیش دکتر همسرم بهش فولیک اسید ویتامین ث و یتامین ای داد براش آزمایش کاریوتایپ و ژنت ...

زوده عزیزم
ممکنه 20 روزم طول بکشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاریوتایپ کجا انجام دادی انقدر شد..... هزینش خیلی پایینتر بودا..... ما نیلو انجام دادیم دو ت ...

ساختمون ژنتیک رویان 

دکترش تو برگه ای که به ما داده karyotype و AZF رو تیک زده که بدیم 

خداجونم شکرت       
ممنون لاله جون چشم  دوروبریا خیلی میترسوننم میگن خیلی درد داره  الان ۸ روزه داروهامو قطع ...

عزیزم اولا وقتی از اون همه تخمک فقط 4 تا جنین تشکیل شد مطمئنا تخمک هم مشکل داره
وقتی زیر 30 درصذ تخمک ها جنین بشن، یعنی تخمک مشکل داره
متعجم چرا برا شما کاریوتایپ ننوشت
البته ممکنه تو کاریوتایپ هم مشکلی نباشه
اما تخمک خودش مشکل داشته باشه و ضعیف باشه
دیگه اینکه فکر کنم رویان میکرو کردی ، اونجا تو این یکی دو سال اخیر خیلی کیفیت جنین ها پایینه ، توصیه میکنم سری بعد حتما جایی میکرو کنی که جنین شناس عالی داشته باشه

سوم اینکه کلا کسی که پلی کیستیک هست حتما باید 3 ماه قبل از میکرو مکمل مصرف کنه تا کیفیت تخمک هاش خوب و نرمال باشه
سری بعد بدون مکمل وارد سیکل نشو
درسته هزینه اش زیاده اما خب از اینکه نتایج ادم به هدر بره خیلی خیلی بهتره

اینکه جنین رشد نکرد هم قطعا جنین مشکل داشته که رشد نکرده

بله تو رویان میکرو کردم  خودم و همسرم بیشتر فک میکنیم به خاطر استرس و این حرفا بود  شنبه ...

باید مرکزت رو عوض کنی و مرکزی رو انتخاب کنی که جنین شناسش مهارت کافی و سطح بالا داشته باشه

استرس باعث بارداری پوچ نمیشه عزیزم

ضمنا چه داروهایی داشتی؟ چه دوزی؟
نباید این قدر بی برنامه بهت دارو میدادن تا این قدر تخمک تولید بشه
با کنترل دوز دارو میتونستن کاری کنن زیر 20 تا تخمک داشته باشی
چون هر چی تعداد تخمک بالا بره کیفیتش به شدت کم میشه

ساختمون ژنتیک رویان  دکترش تو برگه ای که به ما داده karyotype و AZF رو تیک زده که بدیم

خب فقط کاریوتایپ نبوده برای همین گرون شده

عزیزم اولا وقتی از اون همه تخمک فقط 4 تا جنین تشکیل شد مطمئنا تخمک هم مشکل داره وقتی زیر 30 درصذ تخ ...

والا دکتر رویان به من چیزی نگف فقط گف این سری نمیزاریم انقد تخمک داشته باشی 

منظور از مکمل ها چی هستش؟؟؟

برای اینکه تخمک های خوبی داشته باشم چیکار کنم لاله عزیز 

دکتر که چیزی نگف اگه ضرری نداره برم آزاد بخرم مصرف کنم  

بین این آزمایش هایی که میگین من از هیچ کدوم سر در نمیارم با توجه به شرایطم بنظرتون کدومش واجب تره اونو انجام بدم مثلا کاریوتایپ سی دی مارکرها و ایمنی انعقادی 

واقعا از هیچ کدوم سر در نمیارم 

الان هم سر در گمم واقعا فقط میخوام بدونم مشکل از کجا بود 😔😔😔

خداجونم شکرت       
باید مرکزت رو عوض کنی و مرکزی رو انتخاب کنی که جنین شناسش مهارت کافی و سطح بالا داشته باشه استرس ب ...

بارداری پوچ مگه این نیستش که ساک خالی باشه؟؟؟

تو ساک هم زرده و جنین دیده شده فقط ضربان نداشت 

بعد اینکه چون تو رویان تو اولین میکرو مثبت شدم کلا حس خوبی به این مرکز دارم و اینکه پرونده ام اینجاس دوس ندارم برم جای دیگه از اول شروع کنم  

بعد اینکه من از ۴ روز قبل انتقال آمپول پروژسترون روزی یه دونه شروع شد روزی سه تا استرادیول شبی یه دونه آسپرین 

و فولیک اسید و لوو تیروکسین هم میخوردم

خداجونم شکرت       

سلام دخترا خوبید ایشالا

سوال فنی دارم😍

من نهم فروردین پریود شدم....پریودام بیست و هشت روزست....حساب کردم امروز روز بیست و هشت دورمه....اصلا حالت پریودی و سینه درد ندارم....بی بی زدم منفی.سفید سفید....میدونم هنه با هم فرق دارن ولی اگه باردار باشم باید یه هاله ای چیزی مینداخت نه؟؟؟؟با این توضیح که  دو سه روز قبل از پریودی لکه بینی دارم همیشه و هر ماه بدون استثنا....ولی الان ندارم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم منظورت از درمان چیه؟ اگه منظورت اینه جوری درست بشه که بتونین طبیعی باردار بشین خب از نظر پزشکی ...

۹ماهه ما تحت ازپایش و قرصیم خوب ۲ماه اول ازمایشش ۱نیم ملیون اسپرم با تحرک صفر با مورفو۲ که باس بیشتر از ۲۰ میبود

این ماه که دادیم همچی صفره صفر بود با خودم میگم نکنه از اشتباه باشه و هنوز ۱نیم میلیون رو داشته باشیم برا همین میگم درمان دارویی و ای دی اف ینی ای دی اف میکنمم باردار بشم اگه امکانش باشه شوهرمم درکنارش درمان بشه  برای دفعات بعدی

فردا قراره از رو دوباره تکرار کنه ان شاءالله ک خیر باشه

عزیزم کاریوتایپ کجا انجام دادی انقدر شد..... هزینش خیلی پایینتر بودا..... ما نیلو انجام دادیم دو ت ...

آنا عزیز 

دکتر خودم ننوشت برام خیلی عادی نشست گف قرار نیس هر بارداری به زایمان ختم بشه و سقط تو بارداری اول طبیعیه گف دوماه دیگه بیا دوباره شروع کنیم 

ببخشید عزیزم تا حالا هزار بار لیست رو فرستادی ولی من کپیش نکردم 

اگه وقت کردی بفرس فدات ببخش اذیتت میکنم

خداجونم شکرت       
اره هزینه بیوپسی زیاده؟؟؟

نمیدونم عزیزم اما دوستانی که تجربه کردن میان اطلاعات میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیز دلم  اولاش گریه میکردم ولی بعد که فهمیدم رشد نکرده دیدم واسه جنینی که سالم نیس گریه ...

عزیزم ایشالله به زودی این حال منو تجربه میکنی تلخیای راهو فراموش میکنی......

الان پرنسسم داره موهای مامانشو شونه میکنه.....

البته نصفش رو زمینه اما بازم میارزه.....

ایشالله قسمت تک تک دوستام بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com