2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
خواهرهای مهربون من یه سوالی دارم. در دوران بعد از انتقال جنین نوشیدنی گرم چی میشه خورد؟ آیا چای سبز ...

من چایی خیلی کم رنگ فقط میخوردم یا اینکه آب جوش میخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ... من جواب آز مایشمو میذارم ..اگه کسی میدونه ..راهنماییم کنه ممنون میشم

عزیزم رنجهای نرمال رو نذاشتی اما به نظر میاد نتیجه آزت خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم از جوابت. پس چی بخوریم    

والا من خودم دارم مناسب طبع ام میخورم 

ولی چیزایی که برا بعد انتقال خوبه 

آناناس و آبمیوه آناناس که من کمپوتش رو میخورم 

شیر سویا 

به البته من مربای به میخورم 

نشاسته که تو آب حل میکنم میخورم 

چای خیلی کمرنگ میخورم 

بجای چای آبجوش هم خوبه چون کافیین هم نداره

آب زیاد میخورم 

میوه و سبزی خوبه منتهی حواستون باشه نفاخ نباشه 

کلا غذاهای نفاخ نخورید 

هویج وآب هویج و کرفس هم خوب نیست 

ممنوعه ها هم دارچین عسل زعفران زرشک 

کلا قاعده آورها ممنوعه 

این دوتا که خط کشیده مشکل داره؟

عزیزم یعنی آنتی بادی اینارو داری.....

والا من خودم دارم مناسب طبع ام میخورم  ولی چیزایی که برا بعد انتقال خوبه  آناناس و آبمیو ...

آناناس گرمه زیادی هستا، زیاد نخور 

شیر سویا هم قبل از انتقال کارایی داره

عزیزم یعنی آنتی بادی اینارو داری.....

آهان پس مشکلی نیستش

پس از نظر ایمنی انعقادی مشکلی ندارم دیگه؟

من سابقه سقط هم نداشتم

یه سوال دیگه عزززیزم....اندو متریوز از کجا میشه فهمید؟

من عکس رنگی هم دادم

آتی عزیزم اینو برا همه مینویسن....

نگران نباش.....

تا جایی که من فهمیدم همه چی نرماله.....

آناناس گرمه زیادی هستا، زیاد نخور  شیر سویا هم قبل از انتقال کارایی داره

آره طبعش گرم ومعتدله من چون رحمم سرده وکلا طبعم سرده میخورم برای کسایی که گرم هستن مناسب نیست روزانه هم یه برش میخورم نه زیاد  

به ما بعد انتقالخودشون آبمیوه آناناس میدن

آهان پس مشکلی نیستش پس از نظر ایمنی انعقادی مشکلی ندارم دیگه؟ من سابقه سقط هم نداشتم یه سوا ...

عزیرم اینا فقط یه سری تست روتینن تستهای تخصصی ایمنی انعقادی نیستن عزیزم....

آنومتریوزم بستگی داره منم داشتم اما نه تو سونوها نه عکس رنگی مشخص نبود.....

تشخیص قطعیش با لاپرای تشخیصیه.....

اگه میخوایی چک کنی یه ویزیت کلینیک آندومتریوز ابن سینا داشته باش....

ممنون آنا جون. شیر چطور؟ خوبه بخورم و هات چاکلت چطور؟ ببخشید آنا جون اینقدر سوال می پرسم.

عزیزم شیر میتونی بخوری البته بستگی به طبعت داره.....

من بارداری قبلیم تا سه ماه اول بارداریم نخوردم.....

چون طبعم خیلی سرد بود این سری زودتر شروع کردم چون حس کردم طبعم به اندازه دفعه قبل سرد نیست.....

هات چاکلت هم فکر نکنم خوب باشه من کلا شکلات و امثالهم نمیخورم.....