2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
والا برا من که الانشم سخته..... روزی لااقل ده باری مجبورم بغلش کنم رفته رفته هم سنگینتر میشه بهم فش ...

برا شيرخشكي شدنش كه خيلي گريه كردم ولي دست من نبود كاري نتونستم بكنم انقدر شير نخورد كه حتي يبوست گرفت بيمارستان بستري شد دكترگفت كاريش نميشه كرد شيرخشك بده 

برا كمك هم من چون تنهام بعد إتمام مرخصي زايمان مجبورم برا دخترم پرستار بگيرم اينجوري ميگم دوتاشون باهم بزرگ ميشن البته اگه خدا صلاح بدونه و منو دوباره لائق مادرشدن بدونه

والا برا من که الانشم سخته..... روزی لااقل ده باری مجبورم بغلش کنم رفته رفته هم سنگینتر میشه بهم فش ...

ميتوني ازين وان هاي ايستاده بگيري تو حمام بزاري كمتر اذيت ميشي اينجوري راحت تري

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون بعد زايمانم تنها بودم كسي كمكم نبود و بخيه داشتم نميتونستم بشينم ازين وان ها گرفتم خيلي راحت و خوبه تا ١٨كيلويي بچه هم ميتوني استفاده كني

عزیزم من یه جایی خوندم مشکلات ایمنی جلوی رشد فولیکول رو هم ممکنه بگیره. البته دقیقا نمیدونم درسته یا ...

والا منم اینو مطمئن شدم ی جورایی ولی متاسفانه دکترا اصلا قبول نمیکنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم والا میگه نشانی از پلی کیستیک بودن نیست هم رزاقی گفت هم دکتر بنابی تویه تالش .من قبلا پلی کی ...

ثمین جان پلی کیستیک یهو ایجاد نمیشه
پلی کیستیک یعنی بالا بودن عدد ذخیره که خودش رو به صورت وجود تعداد بیش از حد فولیکول تو روزای دوم سوم پریود نشون میده

الان بعد از سقط میتونه تخمدانت غیر فعال شده باشه موقتا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان اگه يادتون باشه منم تابستون رفتم پيشش و با اينكه همه چيزو واسم بررسي كرد سونوكرد گفت سپتوم ...

اره به نظرم هدفش همینه که یه هیسترو بشه بیمار تا دقیق رحمش چک بشه
شاید فکر میکنه اگه دلیل نتراشه گوش نمیده بیمار
ولی به هر حال اگه قصدش اینم باشه درست نیست باید راست بگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام  لاله جون دقیقا همینه من  خیلی وقته به این نتیجه رسیدم  دکتر رزاقی به بالای 90 ...

با بیمه قرار داد داره دکتر رزاقی؟
یا باید کل پول رو پرداخت کرد؟

جدی میگی؟  آخه من خودمو باسری قبل مقایسه میکنم علائم و واکنشهای بدنم مثل قبله ،دقیقا مثل شما س ...

عزیزم سری قبل هم منفی شدم ترشح رو داشتم و اتفاقا همین یه عاملی بود که خیلی منو نا امید میکرد این سری 

زنك زدم بيمارستان بهمن كفت2650هزينه هيسترسكوبيه  بنج شنبه وقت كرفتم حالا جهارم ميرم بيش نصر اك ...

دکا پپتایل خارجیه
اما مشابه ایرانی هم با نام های دیگه هست
بیمه تقبل میکنه عزیزم

سلام به همه دوستای گلم... بچه ها ملتمسانه یه خواهش دارم ازتون،چون دلهاتون پاکه، اگر حوصله داشتین و ...

ان شاء ا... به حرمت این ماه عزیز که ماه پیامبر رحمت و مهربانی هاست بهترین هدیه رو میگیری از دستای پر محبت حضرت رسول 

خخخخخخخخخ آنا جون خیالم راحت شد.پس خیلی حامله نشدن ربطی به حموم نرفتن و نشستن نداره.چون خودت هزا ...

خیلی سخت نگیر
منم رعایت نمیکردم
هر وقت یادم میوفتاد که از نظر طب سنتی نباید حموم رفت تو پریود تصمیم میگرفتم رعایت کنم اما در عمل نمیشد
نهایتا 3 روز اول نمیرفتم
اونم همین چند ماه مونده به میکرو
دست شویی هم که نگن بهتره

والا من بعد از میکرو هم یه هفته حموم نرفتم اما بعدش که رفتم 45 مین موندم و کلی عذاب وجدان داشتم !!
ولی اتفاقی نیوفتاد شکر خدا

عزیزن منظورم همون با س ن بود ،، اخه مینوشتم قبول نمیکرد اون کلمه رو ،‌ گفتم بنویسم عضله ران پا ،،، ه ...

اخه رو عضله ران هم میشه زد
حالا من یه بار زدم پشیمون شدم اما میخوای یه بار امتحان کن

عزیزم من جرات میکروی دوباره نداشتم حتی جنینامم همسرم تمدید نکرد و گفت عمرا بذارم دوباره انتقال بدی.. ...

وای انا جون نمیدونستم
همیشه فکر میکردم هنوز جنین دارین و هر وقت خواستی میتونی انتقالشون بدی

برا شيرخشكي شدنش كه خيلي گريه كردم ولي دست من نبود كاري نتونستم بكنم انقدر شير نخورد كه حتي يبوست گر ...

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com