2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
مال من پروژسترون ۵۰ هستش توو یه سرنگ میزنم عضله با سن

عزیزم یعنی دو تارو با یه سرنگ نمیزنی؟

جدا جدا میزنی؟

رایتی آروم تزریق میکنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه ماماناي حال و آينده  نميدونم من رو كسي يادش هست يا نه منم مثل خيلي از شماها اين رو ...

عزیزم خدا پرنسستو حفظ کنه......

ایشالله شاهد تمام شادیا و موفقیتاش باشین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخخخخخ آنا جون خیالم راحت شد.پس خیلی حامله نشدن ربطی به حموم نرفتن و نشستن نداره.چون خودت هزا ...

خلاصه کنم جیگررررررر.....

بی خیالی یه اردنگی اساسیه به همه موانع!!!!!!

مرسي آناجون واي دوباره بارداري عزيزم خيلي خوشحال شدم تيكرت رو ديدم

آره عزیزم یکی از شیرینترین سورپرایزای زندگیم بود.....

Ivf كردي يا طبيعي بود؟

عزیزم من جرات میکروی دوباره نداشتم حتی جنینامم همسرم تمدید نکرد و گفت عمرا بذارم دوباره انتقال بدی......

اما خدا یه انتقال شیرین بهم هدیه داد.....

عزیزم من جرات میکروی دوباره نداشتم حتی جنینامم همسرم تمدید نکرد و گفت عمرا بذارم دوباره انتقال بدی.. ...

خداروهزاربار شكر خدا خيلي مهربونه 

منم برا دو ماه ديگه كه دخترم شش ماهه ميشه دوباره وقت انتقال گرفتم آخه دكترم گفت الان رحمت آماده اس زود ميگيره

خداروهزاربار شكر خدا خيلي مهربونه  منم برا دو ماه ديگه كه دخترم شش ماهه ميشه دوباره وقت انتقال ...

عزیزم یعنی دیگه شیر نمیدی بهش؟

عزیزم بازم هر طور صلاح میدونی اما خیلی سخته لااقل برا من که کمک ندارم خیلی سخته.....

خوب فکراتو بکن.....

حتی شانس طبیعیو هم داری کاش اول اونو ترای کنی.....

عزیزم یعنی دیگه شیر نمیدی بهش؟ عزیزم بازم هر طور صلاح میدونی اما خیلی سخته لااقل برا من که کمک ندار ...

نه متاسفانه دخترم بعد از دو ماهگي ديگه سينه نگرفت مجبورشدم شيرخشك بدم 

من شانس طبيعي ندارم همسرم اسپرمش خيلي پايينه 

عزیزم یعنی دیگه شیر نمیدی بهش؟ عزیزم بازم هر طور صلاح میدونی اما خیلی سخته لااقل برا من که کمک ندار ...

منم تنهام اينجا ولي دكتر گفت الان احتمال گرفتن بالاي ٩٠درصده

نه متاسفانه دخترم بعد از دو ماهگي ديگه سينه نگرفت مجبورشدم شيرخشك بدم  من شانس طبيعي ندارم همس ...

عزیزم همسر من شرایط اسپرمش خیلی داغون بود یعنی معجزه برامون اتفاق افتاد.....

مورفو بین صفر و ۱، تحرک نزدیک صفر.....

اما میبینی شد.....

عیبی نداره شیر خشکم کم از شیر مادر نداره......

غصه نخوریا......

منم تنهام اينجا ولي دكتر گفت الان احتمال گرفتن بالاي ٩٠درصده

والا برا من که الانشم سخته.....

روزی لااقل ده باری مجبورم بغلش کنم رفته رفته هم سنگینتر میشه بهم فشار میاد.....

شایدم برا تو راحتتر باشه چون کوچیکتره.....

اما خوب نیازش بهت زیادیه.....

مثلا برا من شستنش خیلی سخت شده....

به شکمم فشار میاد تازه بزرگتر بشه شکمم نمیدونم چیکار کنم.....

دیگه توکل به خدا ایشالله بتونم از پسش بر بیام.....