2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
فدات شم عزیزم ،،، خیلی ممنون ، خیلی دد میکنه چون ۲ تا باهمه، با روش لاله جون هم باز دردناکه مشخصات ...

کیسه آبگرم خیلی خوبه 

حتما روی هم میزنی 

میتونی جاهایی رو که تزریق میکنی علامت بزنی که چند روز نزنی اون قسمت ،من که خودم میگم کجا تزریق کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیسه آبگرم خیلی خوبه  حتما روی هم میزنی  میتونی جاهایی رو که تزریق میکنی علامت بزنی که چ ...

آخه یک چهارم عضله ران پا جای کمیه توو هر طرف ، بعضی وقتعا کنار هم میفته،، یعنی اونیکی عضله های نشیمنگاه هم میشه زد ؟ مثلا داخلتر ؟ من ۱.۵ ماهه دارم میزنم ومپول پروژسترونو یه هفته آخر روزی ۲ تا میزنم ، دیگه جایس نمونده ، اول یخ میزارم ، روز دوم کیسه وبگرم میزارم و با روغن ماساژ میدم که آب بشه اون آمپولا ،،ولی دیگه امروز اینقد دردش بیشتر بود همش داشتم گریه میکردم، وقتی روزی سکی بود مشکلی ندارم ولی وقتی روزی ۲ تا میشه از دردش نفسم بند میاد

فدات شم عزیزم ،،، خیلی ممنون ، خیلی دد میکنه چون ۲ تا باهمه، با روش لاله جون هم باز دردناکه مشخصات ...

عزیزم مالم منم دو تا بود تازه از اولش دو تا بود.....

آخراش واقعا آدم کم میاره.....

من که دیگه تا همسرم میخواست آمپولو آماده کنه اشکام شرشر میومد.....

عزیزم الان دقیقا مشخصات سرنگ یادم نیست فقط به داروخونه بگو سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی میخوایی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه یک چهارم عضله ران پا جای کمیه توو هر طرف ، بعضی وقتعا کنار هم میفته،، یعنی اونیکی عضله های نشیمن ...

درکت میکنم آره سخته 

فک نکنم بشه نشیمنگاه هم زد یعنی تا بحال از آمپول زنه نپرسیدم 

من کیسه میزارم البته که تعداد بالا سختتره دو تا چند میل هستش ؟منم دوتا دارم ولی با یه سرنگ میزنم 

من اومدم رزاقي كفت بوليب داري بايد هيسترسكوبي كني خراش اندومترم بايد بشي بوليب نداشتم ك اضافه شد&nbs ...

بچه ها راستش یه سوالی خیلی وقته برام ایجاد شده
چرا دکتر رزاقی به همه میگه پولیپ دارین یا سپتوم؟

به نظرم فقط میخواد هیسترو کنه
این اصلا بد نیست، دکتر خودمم حتما تاکید داره بعد از میکروی منفی اول باید هیسترو بشه
اما دلیل واقعیش رو میگه، که هیسترو باعث میشه پذیرش اندومتر بالا تر بره و در کنارش اگه مشکلی باشه تو هیسترو مشخص میشه ،  نه اینکه الکی بهانه تراشی کنه
یه سری از بچه ها تو گروه دکتر رزاقی هستن ، از دم همه شون رو هیسترو کرده به بهانه همین سپتوم و پولیپ

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها هرینه این هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی و این عملای تشخیصی هر کدوم چنده؟کسی میدونه؟بعدش تو مراکز ...

نیوا جان هیسترو رو من بهمن ماه سوال کردم با خراش 1500 میشد
اگه بیمه تکمیلی دارین و دکترتون با بیمه تکمیلی ها قرار داد داره ، رایگان میشه و نهایتا 100 تومن هزینه داره

لاپرا هم بستگی به مشکل داره و هزینه اش متغییره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون من مثل سری پیش ترشح سفید رنگ دارم امروز روز پنجم انتقالم هست  به نظرت علتش چیه؟نگ ...

عزیزم منم داشتم
اون قدر زیاد که سریع چک میکردم فکر کردم پریوده

حالا سه شنبه ام با نصر وقت دارم ببينم اينم ميكه بوليب داري

کار خیلی خوبی کردی
اتفاقا میخواستم پیشنهاد بدم حتما با نصر سونو بشی

بچه ها راستش یه سوالی خیلی وقته برام ایجاد شده چرا دکتر رزاقی به همه میگه پولیپ دارین یا سپتوم؟ به ...

منم موافقم هیسترو اصلا یه روش تشخیصی مطمئنه و لزومی نداره دلیلی برا هیسترو تراشیده بشه.....

من خودم شخصا میخواستم لاپرا و هیستروی تشخیصی حتما انجام بدم، البته قبل قطعی شدن آندومتریوزم منظورمه.....

یعنی حتی برا آندومتریوزم نیاز نبود ترجیح میدادم حتما این زو روش تشخیصی رو انجام بدم.....

یعنی ترجیح میدادم از همه چی مطمئن بشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا ، لاله سرخ ،، برا تزریق عضلانی پروژسترون بغیر از عضله ران پا، جای دیگه نیست که بشه تزریق کر ...

همون ران پا هم داغون میشه عزیزم
من یه بار زدم مثل چی پشیمون شدم

عزیزم چون دو تاست بیشتر اذیت میشی
من کاملا میفهمم چی میگی
مال منم از وقتی شده یه دونه خیلی شرایط بهتره
تا زمانی که دو تا بود با همه رعایتی که میکردم اما هم ورم میکرد هم درد داشت
ولی خب رعایت نکنی بدتر از اینی که هست میشه

کیسه آبگرم خیلی خوبه  حتما روی هم میزنی  میتونی جاهایی رو که تزریق میکنی علامت بزنی که چ ...

درستشاینه که خودشون با نوک انگشت چک کنن
جایی که نزدیک تزریق قبلیه و سفته تزریق نکن
اما خب خیلی ها این کارو نمیکنن

اخه نمیشه وقتی کسی عدد ذخیره بالای 3 داره حتما تعداد فولیهاش تو سونو زیاده عکس سونوت رو داری؟هم ت ...

تویه کدوم سونو؟سونو فولیکول یا سونو برا پانکچر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخه یک چهارم عضله ران پا جای کمیه توو هر طرف ، بعضی وقتعا کنار هم میفته،، یعنی اونیکی عضله های نشیمن ...

عزیزم برو بازم رو باس ن بزن
ران خیلی دردناکه
چون عضله ی ظریف تریه