2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
فدات شم ثمین عزیرم. من پستای قبلیتو خوندم میدونم چیا کشیدی واقعا دعا میکنم اینبار مامان بشی و نینی ( ...

مرسی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به همگی .

آنا جان دستت درد نکنه عزیزم که جواب دادی.

تو ایمیل دوستم فرستاده بودی .امشب بهم گفت .ولی  میشه یه کم بیشتر بهم توضیح بدی  آز اولی درمورد چی هست مگه که گفتی خیلی عالیه ؟؟؟؟

یعنی فقط آهن کمبود دارم .....

من اصلا درمورد کم خونی هیچ دارویی ندارم .همون قرص آهن بخورم کافیه .؟؟؟؟

درمورد ویتامین دی چکارکنم .اونم یه قرص بهم داده بود که هفته ای یک دونه میخوردم .وقتی جوابم منفی شد .یه بسته بیشتر نداشتم .نمیدونم چی شد .گمش کردم.حالا چکارکنم ...

بعدش من دیگه هیچ آزمایشی ندادم ...

یعنی این ازمایش ایمنی وانعقادی هم نبود داخلشون . ؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داکسی سایکلین خوب نیست؟ 

راستش دکتر من و اکثر دکترای زنان برای عفونت زنان به ازیترو خیلی اعتقاد دارن
انگار برای انواع عفونت به کار میره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها به نظرتون دلیل دل پیچه های یهویی چیه؟من از وقتی که پریودیم تموم شده تا الان که روز ۱۶ سیکلمه ...

شاید مسموم شدی عزیزم و ربطی به پریودت نداره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رشت ازمایشگاه دکتر آشتیانی

اخه نمیشه
وقتی کسی عدد ذخیره بالای 3 داره حتما تعداد فولیهاش تو سونو زیاده

عکس سونوت رو داری؟هم تصویر تخمدان هم شرحش

مهربونا سلام.. اومدم بگم من از ده تا تخمک که داشتم هشت تاشون جنین شدن. خیلی خوشحالم. حالا فردا یکی ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی
ان شاء ا... همین انتقال مساویه با مامان شدن

خواهرهای گلم بنظرم تا میشه داروی خارجی مصرف کنین، خیلیا که تخمک پوچ داشتن داروهای ایرانی مصرف کرده ب ...

کاملا موافقم باهات

لاله جون یعنی فکر میکنی عدد ذخیره تخمدانمو آزمایشگاه آشتیانی اشتباهی زده؟پارسال ذخیرم 5.2بود

اشتیانی معتبره ثمین
من خودم همون جا میدم ازهامو

سلام عزیزان من دوشنبه 27فروردین ویزیت شدم با دکتر رزاقی.قبلا هم تویه ابن سینا باهاشون ویزیت شده بودم ...

ثمین جون آزمایشات چقدر شد؟؟؟بیمت چیه؟؟؟کدوم آزمایشگاه دادی؟؟؟چقدر سوال پرسیدم😍😍

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی عزیزانم که بهم جواب دادین.فدای دلای مهربونتون من این ماه بعد چندین ماه که همش سایز فولیکول یاز ...

عزیزم ایشالله تخمدانات دارن خودی نشون میدن و به زودی میوه تلاششونو می چشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه ی آزمایشگاه هست اسپرمو واسه آی یو آی آماده میکنه میشه از رو اون نمونه آماده شده واسه آی یو آی کی ...

عزیزم فکر کنم منظورمو درست نگفتم......

منظورم از دستی تو اسپرموگرام اینه مثلا تعداد اسپرمهای با مورفولوژی سالم از یه بخشی از نمونه رو با چشم مسلح متخصص میشمره و مثلا میگه مورفولوژی نرمال فلان درصد و یا میگه اسپرم با تحرک تند فلان درصد.....

اما تو مراکز عادی که آز اسپرموگرام انجام میدن این شمارش با کامپیوتره.....

و اما در مورد مرحله شستشوی اسپرم و آماده سازی برا آی یو آی یا همون اسپرم پروسسینگ والا من فکر میکنم تو همون مرکز که قراره آی یو آی انجام بشه اونجا این کارا انجام میشه و بله بعد اسپرم پروسسینگ مشخصات ظاهری اسپرم مشخص میشه.....

یعنی مورفو، تحرک، تعداد و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها به نظرتون دلیل دل پیچه های یهویی چیه؟من از وقتی که پریودیم تموم شده تا الان که روز ۱۶ سیکلمه ...

عزیزم آندومتریوز نداری؟

سلاااااام به همگی آنا جون یه سوال.شما بعداز زایمان دخترت هم همچنان دوران پریودی نرفتی حموم و یا ...

خخخخخخخخخ....

والا خیلی رعایت نمیکردم مثل قبل اما هر از گاهی انگاری یکی میزد تو سرم رعایت میکردم......

وقتی حس میکردم داره عوارض رعایت نکردن خودی نشون میده رعایت میکردم.....

اما خوب لااقل چند روز اولو حموم نمیرفتم.....

اما تا آخرش رو نه خیلی رعایت نکردم.....

مهربونا سلام.. اومدم بگم من از ده تا تخمک که داشتم هشت تاشون جنین شدن. خیلی خوشحالم. حالا فردا یکی ...

عزیزم ایشالله به زودی واست جشن بگیریم....

انتقال دو مرحله ای واسه خیلی از دوستان جواب داده بود.....