2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
اصلا هم داغون نباش،منم همش کارم شده بود گریه اینجوری فقط نی نیمون اذیت میشه پس بهتره بسپریمش ب خدا،د ...

خيلي سعي ميكنم استرس نداشته باشم ولي انتظارشو نداشتم اصلا شوكه شدم، ميرم پيش دكترم ببينم چي ميگه امروز ولي حتما سل فري ميدم خوبه كه گفتي هفته ١٢، فكر ميكردم بايد صبر كنم تا ١٤ اونجوري خيلي طولاني ميشد

عزیزم نگران نباش ریسک مثبت نیست ، متوسطه خیلی وقتا پیش میاد تو انومالی ان شاء ا... همه چیز عالیه ...

لاله ☹️ خوبه يعني ؟ چرا پس اينجوري ميشه؟؟؟ ميرم سل فري ميدم خدا بهم طاقت بده فقط صبر كنم تا جوابش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان ميگم اون آزمايش ژنتيك كاريوتايپي كه ما داديم به جنين الان هيچ ربطي پيدا نميكنه ؟؟ 

عزیزم خوب اونم بی تاثیر نیست.....

عزیزم خوب بعضا مشکل بعد تشکیل جنین بوجود میاد یعنی ژن انتقالی از پدر و مادر سالمه و جهش و نقص بعد تشکیل جنین بوجود میاد اما خوب احتمالش خیلی خیلی خیلی پایینتره......

برا همین میگم خیالت راحت باشه دردونت سالمه......

عزیز دلم مگه شما همچین سابقه ای تو خانواده دارین؟

خودتونم که کاریوتایپتون سالم بوده!!!!!

پس برا احتمال خیلی خیلی خیلی پایین این همه به دردونه مون استرس نده......

تنها کاری که میتونی برا راحتی خیالت انجام بدی همون سلفری هست عزیزم.....

اما من شک ندارم سالمه.....

ببین عزیز دلم بعضا به خاطر فاکتور سن بعضا خطای آزمایش و خیلی چیزا میتونه همچین ریسک کاذبی رو نشون بده.....

ببین عزیز دلم من تو این چند سال فقط یکی از دوستان رو یادمه از بین همه دوستانی که ریسک نشون داده شده براشون و نهایتا نتیجه واقعا سندرم رو اثبات کرده و بقیه ریسک براشون رد شده.....

پس برا همچین احتمال پایینی خودت و اون وروجکو عذاب نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوباره خواستم تشکر کنم  از دوستانی که کمکم کردن انشاءالله حاجت رواشین

عزیزم شرمنده که بیشتر نتونستم.....

عزیزم ختمت تموم شد؟

یعنی کم نیاوردی؟

من بیشتر فرستادم اما چون وسطش دخترم نمیذاشت حسابش از دستم در میرفت مجبور میشدم دوباره بشمارم.....

ایشالله که ختمتو ادا کرده باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب اونم بی تاثیر نیست..... عزیزم خوب بعضا مشکل بعد تشکیل جنین بوجود میاد یعنی ژن انتقالی از ...

مرسي آنا جانم، هرچي بيشتر بدونم خيالم راحتتر ميشه، همچين مشكلي رو نداريم هيچكدوم از دو طرف، ريسك من ١٣٣٠ هست اينجوري كه فهميدم ١٥٠٠ ديگه جزو ريسك كم ميشه؟ يعني خيلي هم اختلاف نداره؟ عصر حتما با دكترم مشورت ميكنم سختترين كار انتظارررره واقعا

مرسي آنا جانم، هرچي بيشتر بدونم خيالم راحتتر ميشه، همچين مشكلي رو نداريم هيچكدوم از دو طرف، ريسك من ...

میفهمت عزیزم.....

اما چون عملا همه چی داره داد میزنه سالمه با یه آیتم که من شک ندارم کاذبه بهتره نیمه خیلی پر لیوانو ببینی.....

میدونم تا آز ندی دلت قرص نمیشه کاملا استرستو و نگرانیتو میفهمم اما سعی کن به خودت بقبولونی که نتیجه آزت عالی خواهد بود.....

چون واقعا هم همینطور خواهد شد....

میفهمت عزیزم..... اما چون عملا همه چی داره داد میزنه سالمه با یه آیتم که من شک ندارم کاذبه بهتره نی ...

خيلي اميدوارم و سعي ميكنم خودمو نبازم، با توضيحاتتونم خيالم راحت تر شد، اون زير آزمايشم نوشته بود برم انومالي ؟؟ اون هفته ١٥ رو نفهميدم ولي چي گفته

خيلي اميدوارم و سعي ميكنم خودمو نبازم، با توضيحاتتونم خيالم راحت تر شد، اون زير آزمايشم نوشته بود بر ...

این توصیه هارو که برا همه مینویسن.....

آزت صفحه چند بود؟

لاله ☹️ خوبه يعني ؟ چرا پس اينجوري ميشه؟؟؟ ميرم سل فري ميدم خدا بهم طاقت بده فقط صبر كنم تا جوابش

پرپر جان برای خیلی ها پیش میاد این حالت
 تست دابل مارکر یه مقدار وقتی کم و زیاد میشه ریسک متوسط اعلام میشه
شکر خدا ان تی خیلی خوبه و زیر 2 هست که این عالیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم شرمنده که بیشتر نتونستم..... عزیزم ختمت تموم شد؟ یعنی کم نیاوردی؟ من بیشتر فرستادم اما چون ...

بله عزیزم تموم شد

بازم مرسی از دوستان و شما

دخترتم ببوس

انشاءالله که همه بحق این ماههای عزززیز حاجت رواشیم

هیچ کسی با فرزند امتحان نشه الهییییی