2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ممنون لاله جون، شكر خدا رو هزاران بار بيارم بازم كمه، انشالله بارداري همه ختم به خير بشه، مرسي از اب ...

چون پروژسترون داری برا همین بهت داده تا غلظت خون برات پیش نیاد عزیزم
نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چون پروژسترون داری برا همین بهت داده تا غلظت خون برات پیش نیاد عزیزم نگران نباش

يعني اين دارو باعث خونريزي نميشه؟ شماهم پروژسترون داري اين دارو رو نه، درسته؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درست همینه تو هر مساله ای باید فقط متخصص مربوطه نظر بده دکتر زرنانی متخصص ایمنی هست و نظرش بر ...

لاله جون سلام، لاله منم دکتر زرنانی با دکتر توکلی متخصص ایمونولوژی گفت پرد نیاز نداری، ولی دکتر رزاقی گفت نیاز داری، چیکار کنم؟ 

سلام دوستان قشنگم، من الان از مطب دكتر برگشتم،  بعد از اون همه سختي و دوا و درمان، دوبار اي يو ...

ای جان دلم عزیزم تبریک میگممممممممم😍😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان قشنگم، من الان از مطب دكتر برگشتم،  بعد از اون همه سختي و دوا و درمان، دوبار اي يو ...

دیدی گلممممممم.....

وای خدا میدونه چه قدر خوشحال شدممممممم.....

واقعا که شنیدن همچین خبرایی عمر دوباره بهم میده......

گوارای وجودت مامان نازنینننننننن.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی عزیز دلمممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون به من روزي دو تا شياف پروژسترون و فوليك ١ و آمپول انوكساپارين سديم داد، اين دارو براي چيه؟ گ ...

عزیزم ساعت تزریق سلکسانت دو ساعت با شیافات لااقل فاصله داشته باشه......

سلکسان با همون انوکسان داروی ضد انعقاده......

احتمالا غلظت خونت بالاست......

هموگلوبینت چنده؟

شیافاتم سر موقع استفاده کن تنظیم کن هر ۱۲ ساعت بذار فقط بعدش باید لااقل نیم ساعت حتی بیشتر دراز بکشی.....

آمپولتم خودت با همسرت میتونین تزریق کنین.....

در مورد موز جالبه نمیدونستم.....

من روزی یکیو معمولا استفاده میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک انا جون من سه ماه پیش رفتم رویان . بعد تی اس اچم ۳ و نیم بود . بهم لووتیروکسین داد روزی یه نصف ...

عزیزم داروتو قطع نکن.....

خودت تهیه کن و بخور فکر کنم حالاحالا داریش.....

من سالهاست دارمش......

معمولا شروع که کنی تا آخر عمر داریش.....

چون اگه پایین بیادم به خاطر داروئه یعنی معمولا بدون دارو مجدد برمیگرده......

شاید کمترش کنه اما فکر کنم همچنان داریش......

فعلا تا ویزیت بعدی و نتیجه آز همچنان داشته باش.....

سلام به همه دوستای عزیزم مرسی از همتون که از ته دل باهام همدردی کردین،راستش خیلی حال و احوال خوشی ند ...

عزیز دلم میفهمتتتتتتت.....

درد سختیه......

مام خیلی این اواخر مرگ جوون دیدیم اما برا شما دیگه خیلی نزدیک بوده و میدونم چه قدر سخته.....

اما باید قوی باشین برادر و برادرزاده تون به شما نیاز دارن.....

عزیز دلم فقط از خدا صبر ایوب براتون آرزو میکنم.....

آنا جون اين آمپول آنوكساپارين باعث خونريزي نميشه؟ كمي تو نت چرخيدم استرس گرفتم!  به نظرت چرا من ...

عزیزم نگران نباش من هم تو بارداری قبلی داشتم هم الان برا این معجزه شیرین دارم.....

به خودت استرس نده اصلا.....

لاله جون سلام، لاله منم دکتر زرنانی با دکتر توکلی متخصص ایمونولوژی گفت پرد نیاز نداری، ولی دکتر رزاق ...

عزیزم فقط اگه پرد استفاده کردی خیلی مراقب خودت باش و با هیچ کسی دست و روبوسی نداشته باش حتی کسی که سالمم هست چون ممکنه ناقل ویروس باشه....

ماسکم حتما بزن بیرون میری.....

همسرتم از بیرون میاد تا دست و صورتشو خوب نشسته سعی کن باهاش تماس نداشته باشی.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

دکترای زنان معتقد به مسائل ایمنی یه کم دست بالاتر میگیرن.....

برا منم دکتر زنانم تجویز کرد این دفعه ولی ایمونولوژ گفت شاید نیاز نبوده چون آز نداده بودم......

یه کمم مریضیم باعث شد به تجویز ایمونولوژم زودتر کمش کنم و یکی دو روز دیگه قطع میکنمش.....

آنا جون می دونی IVM در ایران انجام می شود یانه؟ واگر انجام می شود ممنون می شم نظرت رو در این رابطه ...

عزیزم اطلاعی ندارم.....

اما اگه اطلاعاتی به دست بیارم حتما بهت خبر میدم.....

شاید لاله جون اطلاعاتی داشته باشه.....

دیدی گلممممممم..... وای خدا میدونه چه قدر خوشحال شدممممممم..... واقعا که شنیدن همچین خبرایی عمر دو ...

ممنون عزيزم، خدا نگه دار قلب پاكت باشه، آزهام خوبن ولي هشت سال پيش من يه بارداري داشتم كه در هفت ماهگي بي دليل قلبش ايستاد، احتمالا به خاطر همين دادن، انشاالله اين بارداريم ختم به خير بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ممنون عزيزم، خدا نگه دار قلب پاكت باشه، آزهام خوبن ولي هشت سال پيش من يه بارداري داشتم كه در هفت ماه ...

احتمال زیاد چون معمولا مشکل خونرسانی باعث مشکلات قلبی میشه....

ممنون عزيزم، خدا نگه دار قلب پاكت باشه، آزهام خوبن ولي هشت سال پيش من يه بارداري داشتم كه در هفت ماه ...

سوگلی جون خداروشکرررررررررر که از اتظار درومدی خیلی مبارکا باشه عزیزززززززم

چن بار ای وی ف کرده بودی ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...