2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
سلام آنا جون نظرت راجع به طب سنتی چیه ؟ و تو تهران دکتر خوبی سراغ دارید من تعریف دکتر شمس و زیاد ...

تهران دکتر خیر اندیش و همکاراش تو باغ فیض بودن که فک کنم یه ساله درشون رو تخته کردن دکترای عزیز!!
اما دکتر خامنه که تو زمینه ناباروری هم کار میکنه(طب سنتیه) دکتر خوبیه و خودش همکار و شاگرد دکتر خیر اندیش بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرمر جون خوبی عزیزم چه خبر  دیدی چی شد من با عارفی دوباره باردار شدم و دوباره سقط شد ..... خی ...

فاطیما جون

خیلی ناراحت شدم ،شک داشتم خودت هستی یا نه،تو برنامم بود باهات تماس بگیرم

عارفی دلیلش رو چی عنوان کرد ؟ پس احتمالا دلیل سقط رو هنوزتشخیص نداده،

خیلی خیلی ناراحت شدم  

تنها چیزی که می تونم بگم خدا نجاتمون بده

سلام دوستان خوبم، من قبل از عيد پانكچر شدم، ٢٣ اسفند پري اومد، اين ماه بايد ٢٣ ميشدم ولي هنوز خبري نيست، من پري هام هميشه دقيق و سي روزه هست، به نظرتون اين تاخير طبيعيه؟ درد شكم و كمر رو دارم ولي خبري نميشه، بايد برم دكتر و يا اينكه بزار ببينم كي پري مياد؟؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
فاطیما جون خیلی ناراحت شدم ،شک داشتم خودت هستی یا نه،تو برنامم بود باهات تماس بگیرم عارفی دلیلش رو ...

واقعا .... دیگه عقلم به هیچ جا قد نمیده 

شما با رزاقی بودی درسته ؟ میکرو کردی ؟

ادعونی استجب لکم.
فاطیما جون خیلی ناراحت شدم ،شک داشتم خودت هستی یا نه،تو برنامم بود باهات تماس بگیرم عارفی دلیلش رو ...

توی عید سقط شد و من دیگه پیش عارفی نرفتم که دلیلش و بگه ..... ولی خوب برای سقط قبلی هم گفت به هر حال پیش میاد ....

ادعونی استجب لکم.
توی عید سقط شد و من دیگه پیش عارفی نرفتم که دلیلش و بگه ..... ولی خوب برای سقط قبلی هم گفت به هر حال ...

فاطیما جون

کدوم بیمارستان انتقال دادی؟

من قرار بودسیکلم رو بهمن ماه با دکتر صالح پور شروع کنم که آنفولانزا گرفتم و 1 ماه درگیر اون شدم خیلی شدید بود،

الان 10 اردیبهشت با دکتر رزاقی وقت دارم ببینم اون چه نظری داره،بعد تصمیم نهایی رو بگیرم شروع کنم،هرچی می گذره شک و شبهه بیشتر می شه

دوستان میکرویی یه سوال همه کسایی که میخوان میکرو انجام بدن باید آزمایش ذخیره رو انجام بدن ؟؟؟ علامت ...

عزیزم والا منطق میگه باید انجام بشه اما به کیف دکترام بستگی داره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون نظرت راجع به طب سنتی چیه ؟ و تو تهران دکتر خوبی سراغ دارید من تعریف دکتر شمس و زیاد ...

والا در مورد درمان دکتر طب سنتی نمیشناسم.....

بستگی به سلیقت داره اما به نظرم اگه مشکل به حدی باشه که بهترین راه میکرو باشه طب سنتی خیلی جواب نمیده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com