2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام سلام سال نو همگی مبارک         آنا جان مثل اینکه طبیعی باردار شدید ، ...

ممنون کیانا جان از لطفت
ان شاء ا... از دعای دوستان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام به همه دوستان عزيزم ، سال نو همگي مبارك باشه ، خيلي خوشحالم كه روزهاي آخر سال ٩٦ يه عالمه مامان جديد داره به مامانهامون اضافه ميشه ، واقعا اين روزهاي شيرين رو از ته دلم براي همه دوستان منتظرم آرزو ميكنم ، ما كه اين همه سختي كشيديم خيلي اين شيريني بهمون ميچسبه اون قدر كه اصلا متوجه شب بيداريها و سختيهاش نميشيم و فقط راه ميريم و خدا رو شكر ميكنيم ، من و دخترم به ياد همه دوستان هستيم و هر روز و شب براي همه دوستان گلم دعا ميكنيم . ان شا الله سال ٩٧ سال پر ماماني باشه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من امروز 1ماهه سقط کردم کی قراره پریود شم پس؟اعصابمو خرد کرده اخه من همیشه 28روزه و منظم بود ...

عزیزم نگران نباش یه کم زمان میبره بدنت رو دور عادیش برگرده.....

یه استراحتی بکن......

به خودت برس......

احتمالا کم خونیتم تشدید شده باشه.....

اگه تاخیرش خیلی طولانی تر شد با دکترت مشورت میکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یک بار آزمایش هامو گذاشتم عکسشونو نمیدونم چقدر کامل بوده.میشه دوباره بگذارم و راهنماییم کنین

عزیزم حضور ذهن ندارم حالا من آزهای تکمیلیو میذارم باهاش یه چکی بکن......

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یک بار آزمایش هامو گذاشتم عکسشونو نمیدونم چقدر کامل بوده.میشه دوباره بگذارم و راهنماییم کنین

آزاتم مجدد بذاری هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتت هستم.....

دوستان سال نوی همگی مبارک. ان شالله امسال سال پرخیرو برکتی برای همه باشه. من خیلی وقت بود به تاپیک س ...

عزیزم فدات بشم.....

آره عجیب غافلگیر شدیممممم.....

ایشالله این مدلیش قسمت خودت و بقیه دوستان.....

فکر کن دو روزه بفهمی بارداری و صدای قلبشم بشنوی.....

یعنی اون همه ثانیه ثانیه انتظار پانکچر و انتقال و دو هفته طاقت فرسا تو یه چشم برات حذف بشه...

به قول لاله جون انگاری منو خواب کردن و با صدای قلب وروجکم از خواب بیدار شدم......

سلام به همه دوستان عزيزم ، سال نو همگي مبارك باشه ، خيلي خوشحالم كه روزهاي آخر سال ٩٦ يه عالمه مامان ...

خداروشكر عزيزم انشالله روزي هممون منم همچنان استراحت مطلقي هستم و منتظر گذشت زمان همه بهم ميگن بعدش سخته ولي براي من الان سخته كه همش تو رختخوابم وخونه. الهي خدا خودش كمك كنه التماس دعا 🙏🏻

سلام سلام سال نو همگی مبارک         آنا جان مثل اینکه طبیعی باردار شدید ، ...

عزیزم آره خدا حسابی شرمندم کردددددد.....

این وروجک یهوییو مدیون دعاهای شما دوستان هستم......

و اما بریم سراغ تبریک سال نو با چند روز تاخیرررررر......

هی خواستم بگم بذار تو اولین فرصت به دوستای گلم تبریک بگم بعد گفتم یه پستم بخونم و جواب بدم غنیمته بعدا تبریکمو میگم......

عزیزای دلم امیدوارم سال ۹۶ با همه شادیا و غماش جاشو بده به سال ۹۷ پر از شادی و تحقق آرزوها به بهترین شکل ممکن که خدا برامون رقم میزنه.....

امیدوارم زیباترینا منتظر تک تکتون باشه......

ایشالله سفره هفت سین سال بعدتون پر از شیطنت باشه و یکی دو تا دست کوچولو و مامانی بره تو تنگ ماهی سفره تون.....

ایشالله سیبای سفره هفت سینتون همه گاز خورده باشه......

برا تک تکتون شادی وصف ناپذیریو آرزو میکنم......

تک تکتونو دوست دارممممممم.....

سلام به همه ی دوستان . سال نو بر همگی مبارک باشه ایشالا سالی پر از خیر و برکت و سلامتی داشته باشید . همه منتظرا خدا بهشون بچه سالم و صالح بده مامان های عزیز هم نی نی هارو سالم بغل بگیریم . آمییین   

من قراره فردا اگه نوبت باشه برم سونوگرافی خیلی استرس دارم تپش قلب گرفتم . ایشالا که همه چی خوب باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام به همه دوستان عزيزم ، سال نو همگي مبارك باشه ، خيلي خوشحالم كه روزهاي آخر سال ٩٦ يه عالمه مامان ...

مامان مهرسانای عزیزم

الهی شکررررر

بازم قدم نو رسیده مبارک

از طرف من نی نی جونو ببوس و بووووو کن عاشق بوشم😍😍😍

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

خسته نباشی مامان سبحان عزیز
خدا دختر گلت رو برات نگه داره و به زودی جبران تمام زحماتتون رو بکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو