2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز مهربونم!!! من در خود جوری هستم که نمیتوانم برایت زندگی آرزو کنم که بی خزان و بی زمستان باشد.نم ...

عزیزم با تمام وجودم برات همین آرزو رو دارم......

ممنون از انرژی زیبات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مرسی لاله جانن بابت جوابات.

بچه ها الان یه سوال دارم ، الان من تکلیفم چیه ؟ کلا باید باز بخابم ؟ نمیتونم بلندشم بررم بیرون یه چرخی بزنم ؟ مسافرتو از دکتر پرسیدم ، گفت ما صلاح نمیدونیم  اگه‌واجب نیست نرو ولی اگه میری خیلی آروم باید بری ،،، من حوصلم خیلی سر رفته خونه ، الان هم عید هستش هیچکس نیست خیلی اعصابم خورده ، بنظرتون با ماشبن خودمون ۸ ساعت توو راه باشم برم شهرستان ؟ حداقل ۲ هفته اونحام ،، ولی اونا طبقه دومن و من باید ۲ طبقه پله برم بالا ، برم هم سعی میکنم همونحا بمونم ولی خداقل اونحا اطرافم آدم زیاده متوجه گذر زمان نمیشم  ،،،میشه یه همفکری بکنین با من ؟ البته توو ماشین دراز میکشم ولی خب دست انداز داره دیگه جاده بخاییم نخاییم ،،،   البته ۴ روز دیگه میرم اگه برم . بنظرتون چی صلاحه انجام بدم ؟ لکه بینی ندارم و آزمایش دوم بتا هم دادم ، بتا خوب رشد کرده بود ،دوبرابر شده بود خداروشکر 

انشاالله عزیزم توکل بخدا شما نی نی دارین عزیزم یا نه ؟؟اگه دارین که خداوند براتون حفظش کنه اگه نه که ...

ن گلم من تقریبا 4 سال و نیم منتظرم ایشالا ک خدا ب همه منتظرا نی نی سالم و صالح بده همینطور شما دوست عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خانما سال نو مبارک انشالله توسال جدید همه منتظرا نی نی دار بشن  تورک آناجون من خیلی نگران ...

عزیزم ببخش دیر پستتو دیدم....

خدا شاهده هم همش درگیر بودم هم دسترسی راحت به اینترنت ندارم....

ایشالله حالت بهتره بهتر شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من از اولین روز آخرین پریود حساب کردم ولی فک کنم باید از انتقال حساب میکردم

انتقال+سن جنین+دو هفته

مرسی لاله جانن بابت جوابات. بچه ها الان یه سوال دارم ، الان من تکلیفم چیه ؟ کلا باید باز بخابم ؟ نم ...

عزيزم اگر طاقت كني نري بهتره مثلا يكم بگذره يكي ازاعضاي خانوادت بيان پيشت من اوايلش فقط بارماشين ميرفتم خونمون و امپول روزانه بعدش ديگه هفته به هفته توخونه فقط دكتر يا ماهي يكبار جابجايي بين دوخونه هرچي رعايت كني بهتره سخته ولي چاره چيه منم الان عيد اومدم خونه بابام و باخانواده شوهرم هيچ جا نرفتم عيدديدني اخه منم بچه ها ميدونن نشكل دارم وبايد استراحت كنم تازگي تپش قلب. دارم حتي نميشه زياد بشينم سريع دراز ميكشم 

لاله جون ماعشعیر دلستر چی میشه خورد ؟

کلا هر نوع نوشیدنی گاز دار نخورین بهتره

اینم پاسخ یه پزشک :
https://niniban.com/fa/news/147373/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو