2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
سلام به همه دوستان  به  تمام مامان های جدید عزیز تبریک میگم خصوصا آنا عزیزم و لاله جان انش ...

ریرا جان اگه قابل باشم حتما دعاگوی همه دوستان مخصوصا دوستانی که منفی تجربه کردن ، هستم
میدونم خیلی سخته منفی شدن و کنار اومدن با قضیه
براتون بهترین رو میخوام از خداوند بزرگ

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من امروز رفتم پیش دکترم که سیکل رو شروع کنیم برای انتقال.داروها مثل دوره قبل بود اسید فولیک و اکویین ...

عزیزم به نظرم آزها رو حتما انجام بده
چون یه بار هم بتا یه مقدار جزیی بالا رفته
بعد وارد سیکل شو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای لاله جون خداروشکر خیلی شادشدم به خدا .عاشقتم دربست خودم با اون نینی نازت.به همسرتم از طرف من تبر ...

فدای مهربونیت بشم ثمین جون
ان شاء ا... به زودی زود من جبران کنم با شادیم
شادیم به خاطر مثبت شدن و دیدن قلب نازنین فرشته ات
به امید روزی که بنویسم ثمین جان از طرف ما به اقا پژمان تبریک ویژه بگو

لاله عزیز یادمه اون روز که عموتون فوت کرده بودن و شما کلی غصه خورده بودین اون روز به خاطر شرایط موجو ...

اره عزیزم
دقیقا یادمه
حتی دیروز هم از عموم تشکر کردم چون میدونم اون قدر مهربون بود که از اون دنیا هم برام دعا کرد
و اون قدر مظلوم از دنیا رفت که حتما خداوند حساب ویژه ای رو دعاهاش باز کرد

لاله جونم هزاران هزار تبررررریییک....خیلی خیلی خوشحال شدم...همیشه دعاگوت بودم و هستم و بخاطر تمام رو ...

ممنون بهار عزیزم
دوست خوب و مهربونم
من کاری نمیکنم این تاپیک هر چی داره از خوبی انای عزیز داره

مرسی گلم سه روز اول رو ناچار شدم خودم برم دیگه از این به بعد میاد خونه ولی من از روز دوم تا امروز که ...

عزیزم نگران نباش استراحت کن ایشالا قط میشه . دکتر نگفت شیاف اضافه کنی ؟ بیشتر دوستان حتی تا وقت ازمایش هم لکه بینی داشتن ایشالا واسه شما هم خیره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
لاله جان مبارکت باشه خداروشکر انشاالله بسلامتی فندقتو بگیری بغلت تسلیت می گم انشالله غم اخرت باشه خ ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... خبر بتای عالی و مثبت خودت نازنینم
خدا پدر مادر شما هم براتون حفظ کنه

هزار مرتبه شکر .برامون دعا کن .نمی دونم چخارم عید چه حالیم .خدا خودش رحم کنه

ندا جان من یه سالی میشه که به خاطر حرف مردم و سوال های بی پایانشون هر بار میرفتم حموم ، تو غسل هام ، غسل صبر حضرت زینب هم میکردم
یادم نیست از کدوم عزیز یاد گرفتم
به نظرم خیلی بهم ارامش میداد و باعث میشد بتونم شرایط محیطی رو بهتر تحمل کنم

عزیز مهربونم!!! من در خود جوری هستم که نمیتوانم برایت زندگی آرزو کنم که بی خزان و بی زمستان باشد.نم ...

وای لی لا جون با استرسی غیر قابل توصیف اینو خوندم
فکر کردم خدای نکرده برای خانم داداشت اتفاقی افتاده 😭😭😭😭😭

ان شاء ا... با جوانه زدن شکوفه های بهاری ، شکوفه های سلامتی تو بدن خانم داداشت شکوفا بشه و به  سلامت از چنگ بیماری رها بشه
واقعا جزو بزرگترین ارزوهامه

رفتم ازمایش دادم .تو ازمایش من نوشته پروژسترون سرم یعنی چی دوستان . من فقط بتا هاش سی جی رو انجام د ...

میخواست دوز پروژسترون رو اندازه بگیره تا اگه نیازه کم یا زیادش کنه
باید انجام میدادی جانم

سلام خانما سال نو مبارک انشالله توسال جدید همه منتظرا نی نی دار بشن  تورک آناجون من خیلی نگران ...

عزیزم به دکترت دسترسی نداری؟

لاله جون مادرانگیت مبااااارک اینا رو در حالی می نویسم که به پهنای صورت اشک می ریزم الهی شکر که یه ...

ممنون افسون مهربونم
امیدوارم اشک های نازنینت رو بار بعد با شنیدن صدای قلب فرشته هات بریزی
حتما اگه قابل باشم دعا گوی همه هستم
ارزوم اینه روزی باشه که این تاپیک هیچ منتظری نداشته باشه

ندا جان
شاینای عزیزم
مامان سبحان عزیز ،
پریا جان
باران بهاری دوست خوبم
زینبی بابا دوست پر از احساسم
کل عزیز و مهربون

ستاره جان ممنون عزیزم و شرمنده از اینکه چندینبار سر زدی مهربونم
مامان عاطی عزیز

افسون جان دوست قدیمی و خوبم
مامان بان عزیز
نادی عزیز
نیوا جانم

از همه تون ممنونم بابت دعاهاتون و تبریک هاتون
دوستون دارم و براتون لحظاتی شیرین و ناب و رسیدن به ارزوهاتون، فوق رغبتتون ارزو دارم

میخواست دوز پروژسترون رو اندازه بگیره تا اگه نیازه کم یا زیادش کنه باید انجام میدادی جانم

چکارکنم میگه بعد از تعطیلات جوابش اماده میشه .

پرند اینجوری میگه .

پس باید برم تهران ازمایشگاه پیدا کنم .

حالا ببینم جواب بتارو ساعت 2میتونم برم بگیرم اگه مثبت بود میرم تهران پیدا می