2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
روشانیلو جان تبرررررریک عزیزم.خیلی هم عالیه بتات

روشانیلو عالیه بتااااااااااااااات دختر الهی شکرررررررررر    عیدی گرفتی از خدا

می شه بگید بارچندمتون بود ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
لاله جوون  من  از صبح دل تو دلم نیست تا  خبر  تکمیلی خوشحالیتونو بشنومممممم  ...

ممنون افسون مهربونم
والا با اکراه قبول کردن تیتر رو چون روز اخره و خیلی شلوغ بوده
در نهایت قبول کردن اما گفتن 7 الی 7.5 اماده میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تا جایی که میدونم سیتروژن خودش یکی از ترکیبات هورمونیه که استروژن و پروژسترون داره  اگه ...

عزیز همون سیتریزن که دوستمون گفتن ، منظورم همونه ، به منم از همون گفتن استفاده کنم ولی من چون نمیخاستم داروی اضافه بخورم فعلا سراغش نرفتم ،، ولی دیگه تحملشو ندارم

دوستان ،،،، من جواب آزمایشمو گرفتم ،،، تیتر بتا زده ۶۲۴ ،،،،، روز ۱۴ انتقال با حنین ۵ روزه ،،، بنظرت ...

مبارکت باشه عزیزم آره بابا امیدوار باش همیشه بتات عالیه عالییییییییییی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون الان دو روزه فشارم 12رو 7 هستش.اینجا کلا 3تا دکتر قلب و عروق داره که هیچکدومم نیستن .ولی چش ...

خب امروز خوب بوده
فک کنم به خاطر پرد نیزولون دچار نوسان فشار شدی
چون گفتی وزنت هم بالاست بنابراین مستعد فشار هم هستی
حالا که دکترا نیستن سعی کن هر روز خودت چک کنی فشار رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان ،،،، من جواب آزمایشمو گرفتم ،،، تیتر بتا زده ۶۲۴ ،،،،، روز ۱۴ انتقال با حنین ۵ روزه ،،، بنظرت ...

خب عزیزم مبارکه
خیلی خوشحال شدم  
شادیت رو داشته باش چون عددش خیلی خوبه
اما حتما 48 ساعت بعد هم تکرار کن تا خیالت راحت باشه 100 درصد

خب امروز خوب بوده فک کنم به خاطر پرد نیزولون دچار نوسان فشار شدی چون گفتی وزنت هم بالاست بنابراین ...

دستگاه فشار دارم لاله جون هر روز چک میکنم پردنیزولون رو برام قطع کردش دکتر.اضافه وزن که چه عرض کنم اووووووووووه 102 کیلو شدم لاله.یعنی رسما دوست دارم خودمو منفجر کنم .خخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز همون سیتریزن که دوستمون گفتن ، منظورم همونه ، به منم از همون گفتن استفاده کنم ولی من چون نمیخاس ...

بخور عزیزم داروی مضری نیست
من خودم دارم یه ترکیب مشابهش رو میخورم
ببین وقتی بدن به دارو حساسیت نشون میده عوارضش بدتره تا مصرف یه داروی نسبتا بی خطر
پس حتما بخور

روشانیلو عالیه بتااااااااااااااات دختر الهی شکرررررررررر    عیدی گرفتی از خدا می شه بگ ...

آره خداروشکر که همین یه رویای بتای مثبت به واقعیت تبدیل شد ، خداذو شکر 

من بار ۴ بود ، یه بار قبلا پانکچر داشتم ، با ۲ تا انتقال ریز ، اینبار هم جنینام تازه بودن و ۵ روزه،ولی ۲ سال بیشتره توو این راهم ،، میترسم خوشحالی کنم ،،،

خب عزیزم مبارکه خیلی خوشحال شدم   شادیت رو داشته باش چون عددش خیلی خوبه اما حتما 48 ساعت بعد ه ...

لاله تا ساعت 7:30من دق میکنم که جواب آزمایشت بیاد اوووووووووف

دستگاه فشار دارم لاله جون هر روز چک میکنم پردنیزولون رو برام قطع کردش دکتر.اضافه وزن که چه عرض کنم ا ...

عوارض پرد نیزولون یه مقدار میمونه
ممکنه بالا رفتن وزنت درصدیش به همین پرد نیزولون مربوط بشه
چون باعث میشه احتباس اب و نمک تو بدن ایجاد بشه
فعلا غذای کم نمک بخور مایعات خیلی بخور و پیاده روی تند داشته باش

لاله تا ساعت 7:30من دق میکنم که جواب آزمایشت بیاد اوووووووووف

خدا نکنه عزیزم
امروز مراسم 40 ام عموم هم هست اما من با گوشی علی حتما میام خبر میدم خیلی زود