2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046268 بازدید | 684508 پست
جدی ؟؟؟ پس سیتروژن هم فایده نداره ؟ پس من به ناچار باید برم سمت شیاف با اینکه راضی نیستم . ولی دیگه ...

عزیزم تا جایی که میدونم سیتروژن خودش یکی از ترکیبات هورمونیه که استروژن و پروژسترون داره
 اگه اشتباه نکنم
سیتریزین که دوستمون گفتن یک داروی ضد حساسیته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منو جا انداختی! راستش حالم خوب نیست،اینقد فکرم درگیره خانوم برادرم هست،که فقط مرتب چک میکردم سایت ر ...

شرمنده ات شدم که لی لا جونم
فدات بشم عزیز دلم با این دل مهربونت
ان شاء ا... خیلی زود خیلی خیلی زود همه چیز برای برادرت و خانومش عالی میشه
حتما تو لیست دعاهام نزدیک سال تحویل قرارشون میدم عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم دوتاش یه تاثیر داره فرقی نمیکنه دیگه هر کس هر کدوم راحت تره انتخاب میکنه . شاید چون اوایلش ...

بچه ها فکر کنم کارک دارویی که میگیرن خیلی خیلی مهمه
من سری قبل فرتیژست داشتم اما این سری پروژسترون نوشته روش مال شرکت ایران هورمون
فرتیژست رو میزدم خیلی داغون بودم کل پوستم خشک و پوست پوست شده بود و همه جام خارش وحشتناک داشت
اما این یکی اصلا اذیتم نکرده اصلا خارشی تو پوستم ندارم

شیاف هم حتما سیکلوژست بخرین

بهار بهار عزیز ممنونم از لطف بی اندازه ات "کسی که زمانش رو بهت هدیه میده ، در واقع چیزی رو بهت میبخ ...

ممنونم از دعای  قشنگت لاله جان.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شرمنده ات شدم که لی لا جونم فدات بشم عزیز دلم با این دل مهربونت ان شاء ا... خیلی زود خیلی خیلی زود ...

لاله جوون  من  از صبح دل تو دلم نیست تا  خبر  تکمیلی خوشحالیتونو بشنومممممم 

از ته دل ارزو می کنم  امسال عید بهترین عیدی رو از خدا گرفته باشید و جبران همهههههههه روزای سختتون بشه 

خدایا دل دوست ما رو شاد شاد کن

الهی آمین  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
لاله جون خدا رو شکر که مثبت شدی انشالله که شادی شما و همسرتون مستدام باشه. آمین از علائمی  که ...

ممنون عزیز دلم
ان شاء ا... قسمت همه ی دوستای خوبم اینجا و هر جایی که هستن و چشم انتظارن

عزیزم علامت خاصی نداشتم

اگه بخوام مقایسه کنم با سری قبل و تفاوت هاش رو بگم اینه

سری قبل درد سینه هام تا اخرش بود و بعدش که منفی شدم و دارو رو قطع کردم و پریود شدم تازه دردش افتاد
اما این سری از روز 7 ام دیگه سینه هام شل شدن و دردش کم کم کم شد و الان کلا حالت عادی ام و درد ندارن

از روز 7 ام 8 ام پاهام یه مقدار درد گرفتن البته بیشتر پای راست
درد زیر دل هم داشتم و دارم هنوز

یکی دو روز مونده به پریود کاملا علامت پریود رو داشتم
مثلا من نزدیک پریود دو طرف لگنم درد میگیره جوری که سخته برام خوابیدن ، یا مثلا مشکل دست شویی رفتنم یه مقدار کمتر میشه
این سری هم یکی دو روز مونده به پریودم همین حالت رو داشتم و حتی فکر کردم منفی هستم که این حالتا رو دارم

کلا علامت خاص و شاخصی نداشتم که مطمئن باشم خبریه

مامان سبحان عزیزم بهت تبریک میگم ان شاء ا... دخترت گلت خوش بخت و عاقبت به خیر بشه خسته نباشی عزیزم ...

لاله جون الان دو روزه فشارم 12رو 7 هستش.اینجا کلا 3تا دکتر قلب و عروق داره که هیچکدومم نیستن .ولی چشم شما فکرتو فقط و فقط به شادی که بهمون قراره بدی مشغول کن استرس نگیر چشم میرم دکتر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون عزیزم حالت خوبه بهتری ؟ سر دردت بهتر شده ؟  اینهمه مهمون چرااا هنوز که عید نشده اینهم ...

سلام عزیزم ممنونم بد نیستم از دیروز فشارم 12بر روی 7هستش فکر میکنم این دیگه خوبه.والا من همیشه تعداد مهمونام اینقدر زیادن .عید و غیر عید نداره بهرحال همیشه خونمون شلوغه .اینقدر که فامیلایه همسر خونه ی ما میان خونه ی پدرشوهرم نمیرن .اگر حالم خوش باشه منم مهمونداری رو دوست دارم خداروشکر کمردردمم خوبه امروز/تازه امروزم ناهار خواهرم خونمون مهمون بود .خخخخ

آره بخاطر پروژسترون هستش ، داروهای ضد حساسیت کدوما میشن ؟ سینریژن داروی حساسیت هستش ؟

عزیزم دارویی به اسم سینریژن نداریم
اسم دارو رو دوباره زنگ بزن بپرس حتما

واقعا ؟؟ من اصلا به ذهنم نرسیده بود برم پیش دکتر که تخصص حساسیت داره ،،، فکر خوبیه ،،، ببخشید این دک ...

الان که اخر ساله
اما دکتر متخصص اسم و الرژی و ایمونولوژی باید برین

اره واقعا من نمی دونم چرا مردم سرشون تو کار خودشون نیست خیلی ها دلمو شکستن ولی من نفرین نکردم نگفتم ...

ان شاء ا... به زودی از ای حس ناب سرشار میشی عزیزم