2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
باید صبحانه نخورم برم ازمایش؟

ازمایش بارداری ربطی به ناشتا بودن نداره هر ساعتی از روز میشه انجام داد مثلا بعدازظهر . یه روز فرقی نداره ایشالا که مثبتی برو آزمایش احتمالا الان نشون میده  بعد دو روز دیگه تکرار میکنی . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همون موقع فهمیدم چند ثانیه هم نشد اما هیچ حسی نشدم فقط گفتم خیلی کمه نه خوشحال بودم نه ناراح ...

لاله جون خدا رو شکر که مثبت شدی انشالله که شادی شما و همسرتون مستدام باشه. آمین

از علائمی  که داری میگی. ممنونم

اميدوارم فردا شب عيديت را كامل بگيري .... اي خداااا دل اين عزيز را شاد كن بحق خوبان درگاهت🙏🏻🙏🏻🙏 ...

ممنون عزیزم همچنین شما 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم جرا بررسی میشدم.سونو عکس رنگی آزمایش ولی میگفت نازایی بی علت...نمیگفت تنبلی داری...اکه جدی بود ...

جالبه که نگفته با توجه به اینکه میگی اضافه وزن هم داشتی
والا دکتر قبلی من تا کسی وزنش رو به حد نرمال نمیرسوند اصلا وارد سیکلش نمیکرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله سرخ ایشالا با خبرهای خوب بیای

ممنون عزیزم

عزیزم مطمئنی به خاطر پروژسترون هست؟
اگه هست باید داروهای ضد حساسیت داشته باشی در کنار این امپول

عزیز دلم لاله جون فدای دلت بشم..... ببین من همیشه هی میگم با میگنا کاریتون نباشه ماها همه میتونیم ا ...

ممنون انا جون
اره خودم میدونم به خدا
خودتم اگه یادت باشه به خیلی از دوستان همیشه اینجا میگم مهم مقدار اولیه اش نیست
در هر صورت بتا رو تکرار کنین
چون خیلی ها بودن که با بتای کم بارداری نرمال داشتن و همین طور خیلی از دوستان بتای اولیه ی عالی داشتن اما متاسفانه خوب رشد نکرد و پوچ یا خارج رحمی بود.
اما میگم ، وقتی ادم تو شرایط بحرانیه فقط حرفای منفی تو ذهنش تکرار میشه
قدرت نفوذ تفکر منفی همیشه بیشتره و این خیلی بده

برای همینه که من معتقدم همیشه ادم باید به بچه های اینجا امیدواری بده چون واقعا استرسی که جملات منفی ایجاد میکنن ادمو داغون میکنه
دستت هم به حایی بند نیست تا زمان همه چیز رو مشخص کنه

به هر حال به خیر گذشت
ان شاء ا... از دعای دوستای خوبم امروز هم خیالم جمع میشه

الهی قربون اشکاش بشم..... خیلیه یه مرد اشک بریزه..... خدایا به حرمت این اشک شادیشون رو مستدام کن.. ...

اره انا جون
خیلی بده
مخصوصا اینکه تو خیابون باشه ، تو شهر کوچیک باشه
خدا میدونه چند تا اشنا دیدن ما رو تو اون حال
من که اصلا تو حال خودم بودم و ندیدم کیا از کنارمون رد میشن

سلام دوستان آتی جون قربون دل مهربونت من دیشب ب همسرم گفتم واقعا تحمل حرف شنیدن ندارم نریم عید دیدنی ...

ساناز جان حق داری واقعا حرفای دوست و فامیل و خانواده و....... ادمو داغون میکنه
والا ادم بیشتر استرس جواب پس دادن به مردم رو داره
از بس که تو همه چیز دخالت میکنن و برای هر چیزی یه سوالی دارن
هر کاری میدونی بیشتر ارامشت رو حفظ میکنه انجام بده
برین مسافرت برین دو تایی یه کم سرتون هوا بخوره و انرژی طبیعت تو وجودتون سرازیر بشه

عزیزم هیچ اشکالی نداره زودتر آزمایش بدی. جنین 3 روزه تا روز 10 انتقال تکلیفش معلومه که موندنیه یا نه ...

ازیتا جون خیلی خیلی ناراحت شدم
میفهمم استرس هر بار چقدر از دفعه ی قبل بیشتره
اون قدر ناراحتم که نمیدونم چی بگم که واقعا اثر مثبت داشته باشه
چون دل داری دادن تو این شرایط خیلی کار سختیه

عزیزم منم خیلی دارم اذیت میشم .خارش .بدنم قرمز حتی صورتم خارش شدید .کهیر زده .کلافه شدم .دکترم گفت س ...

نه عزیزم نباید تحمل کنین
باید داروی مناسب بگیرین
من دکترم برام دلروهای مناسب تجویز کرد و گفت اگه اینا جواب نداد کنارش پرد نیزولون 5 هم بخور که شکر خدا برای من جواب داد همون داروها
حتما با کسی که متخصص الرژی هست مشورت کنین وگرنه دکتر زنان اصلا راجع به داروهای الرژی چیزی نمیدونه

ممنون عزیزم عزیزم مطمئنی به خاطر پروژسترون هست؟ اگه هست باید داروهای ضد حساسیت داشته باشی در کنار ...

آره بخاطر پروژسترون هستش ، داروهای ضد حساسیت کدوما میشن ؟ سینریژن داروی حساسیت هستش ؟

نه عزیزم نباید تحمل کنین باید داروی مناسب بگیرین من دکترم برام دلروهای مناسب تجویز کرد و گفت اگه ا ...

واقعا ؟؟ من اصلا به ذهنم نرسیده بود برم پیش دکتر که تخصص حساسیت داره ،،، فکر خوبیه ،،، ببخشید این دکترها چی مینویسن روو تابلوشون ؟ دنبال چه دکتری بگردم ؟ همون میشه متخصص آلرژی ؟

ساناز جان حق داری واقعا حرفای دوست و فامیل و خانواده و....... ادمو داغون میکنه والا ادم بیشتر استرس ...

اره واقعا من نمی دونم چرا مردم سرشون تو کار خودشون نیست خیلی ها دلمو شکستن ولی من نفرین نکردم نگفتم انشالله سرتون بیاد چون خیلی بده زنی به خاطر مادر شدن منتظر باشه مادر شدن ی حس ناب من با تمام سلول های تنم حس می کنم نیاز دارم مادر بشم