2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
سلام دخترا خوبین؟ من و علی دیشب به حال فرصت تمام پیامهاتون رو خوندیم از طرف خودم و علی از همه تون ...

اميدوارم فردا شب عيديت را كامل بگيري .... اي خداااا دل اين عزيز را شاد كن بحق خوبان درگاهت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان منم هشت روز انتقال دادم همه چي خوب بود ولي دوروز ه خيلي علائم پري رو دارم مثل عطش استخون ...

عزززم ایشالا که جنینت لانه گزینی کرده . منم دقیقا همش تشنم میشدم و ماه اول سه بار لرز شدید گرفتم که دوتا پتو مینداختم رو خودم جوراب هم میپوشیدم . ایشالا واسه شما هم خیره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستاي گلم اومدم اينجا بگم اونايي كه ني ني تو دلتون هست و اونايي كه دلتون مثل من شكسته س بر ...

عزیزم قابل توجهت ی چیزی بگم هاله ی مدیکور کاذب هستش نه خطش.بعدم اگر اچ سی جی نداشتی بهش اعتماد کن امیدوارم خدا دلتو شاد کنه.ولی با چه جراتی روز هشت انتقال بیبی زدی.به نظرم ی بیبی چک دیگه بزن حالا که اینقدر شهامت داری .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دخترا خوبین؟ من و علی دیشب به حال فرصت تمام پیامهاتون رو خوندیم از طرف خودم و علی از همه تون ...

لاله جون امیدوارم فردا که میری آز مجدد میدی با خبر خوش بیای سراغمون.کاملا درکت میکنم و میفهممت.تا زمانی که جواب نهایی آز رو بهمون بگی دست به دامن خدام و دعات میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم قابل توجهت ی چیزی بگم هاله ی مدیکور کاذب هستش نه خطش.بعدم اگر اچ سی جی نداشتی بهش اعتماد کن ام ...

خيلي ممنون ثمين مهربونم ... جرات😅😅😅راستش جوگير شدم تو يه گروه .... فردا دوباره ميزنم اگر واقعا جرات داشتم😓

خيلي ممنون ثمين مهربونم ... جرات😅😅😅راستش جوگير شدم تو يه گروه .... فردا دوباره ميزنم اگر واقعا جر ...

امیدوارم خوش خبر باشی

بچه ها جان دعا کنید واسم تو رو خدا، فردا باز دلهره و استرس و انتظار..... 

الهی خوش خبر باشی

بهار بهار عزیز ممنونم از لطف بی اندازه ات
"کسی که زمانش رو بهت هدیه میده ، در واقع چیزی رو بهت میبخشه که هرگز پس نمیگیره "
من به این جمله ایمان دارم برای همین بسیار ممنونم ازت بابت اینکه وقت گران بهات رو برای شنیدن خبر من گذاشتی

سارا جان ممنونم از لطفت با ارزوی اینکه این سری خبر مامان شدن خودت باعث شادی همه مون بشه

پریا جان شرمنده ام نکنین با اشکهای گران بهاتون ، امیدوارم این اشک ها از شوق دیدن بتای مثبت خودتون مثل سیل روون بشه

افسون عزیزم دوست خوبم ممنون از لطفت ، ان شاء ا... خداوند مهربون سری بعد یه بارداری راحت و بی دغدغه بهت ارزانی کنه

زینبی جان حتما همین طوره و قراره دیگه جمع مامانا جمع بشه و هیچ منتظری تو این تاپیک نباشه

سارگل عزیزم حتما فدات شم ، امیدوارم این اشک شوق و استرس و شادی تومان قسمت همه تون بشه

مامان انای مهربون و عزیزم ممنون از لطفت عزیز دلم دل داری ها و مهربونی هات همیشه یاد همه ی بچه های اینجا میمونه

سوگلی عزیز دوست خوبم امیدوارم خبر های خوب همچنان با بتاهای مثبت شما دنباله دار بشن

اتریسای عزیز و مهربونم ممنون از لطفت امیدوارم شما هم خیلی زودتر از اونچه فکر میکنی نتیجه صبر و زحماتت رو بگیری عزیز دلم

نی نی تپل جان ممنون عزیزم دلم ان شاء ا... از دعای شما

کل عزیز و مهربونم ممنونم از لطفتون ان شاء ا... به زودی شاهد شادی شما باشم اگه قابل باشم دعاگوی همه تون هستم

شاینا جان اسمت یکی از اسمهایی هست که از دو سال قبل همیشه ورد زبونمه ان شاء ا... شادیت نزدیکه

دختر فروردین ممنون امیدوارم خدا تو سال 97 به همه تون عیدی های عالی بده

ثمین جان دوست صبور و مهربونم امیدوارم یه روزی خیلی زود و نزدیک  کل تاپیک رو با خبر بتای مثبت و عالیت و دیدن تاپ تاپ قلب فرشته ات غرق شادی کنی این واقعا جزو ارزوهای خیلی بزرگ منه

نیوا جانم دوست خوب و مهربونم به خاطر این همه حس خوب و انرژی مثبت ممنونتم عزیزم ، ان شاء ا... ان شاء ا... حتما همین طوره و همه به زودی طعم این خوشی رو میچشن

ساناز جان ، عاطی جان ، ستاره جون ، ندا جون ،نادی جونم ، بارنبهاری عزیز ،ارمغان عزیزم ، بان عزیزم ممنون از همه تون

امیدوارم کسی رو جا ننداخته باشم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان سبحان عزیزم بهت تبریک میگم
ان شاء ا... دخترت گلت خوش بخت و عاقبت به خیر بشه
خسته نباشی عزیزم

ارغوان جان خیلی ناراحت شدم عزیزم
من هنوز خوب ص های قبل رو نخوندم
فقط متوجه شدم انگار متاسفانه بارداریت خاتمه پیدا کرده
خیلی خیلی متاسفم ان شاء ا... به زودی فرشته ی نازنینت رو خداوند بهت بر میگردونه

بان :((( وای نه
عزیزم متاسفم خیلی زیاد
خیلی مراقب باش
حواست به درد های یک طرفه باشه
اصلا سونو نکردن؟

ثمین دکتر رفتی دختر؟
دختر جون به جا مهمونی دادن به فکر خودت باش و برو دکتر
به خدا خیلی از دستت کفری ام
سر دردت خطرناکه
ترو خدا به من استرس نده برو دکتر فشار خطرناکه

بچه ها مگه ساناز جون آز داده؟
من این جوری متوجه شدم انگار متاسفانه منفی شده
خیلی ناراحتم که :((((((((((((((((((((
چرا بچه ها این جوری شد این سری  

پریا جان حق داری از دکترت ناراحت باشی
یعنی کلا همین جوری بدون هیچ بررسی وارد سیکل های درمانی شدی؟

ازی جان به نظرم به خاطر مساله ی اندومتریوز اگه با طرازی ادامه بدی بهتره
پروفرتیل رو فکر نکنم بتونی تهیه کنی انگار وارد نمیشه
اوابوست رو میتونی تو نت سفارش بدی
میتونی مستقیم بری داروخانه جمالزاده
البته ممکنه اونجا پروفرتیل هم داشته باشن من چند باری که گرفتم از اون گرفتم

منتظر جان خیلی از خوندن پستت ناراحت شدم
فکر کنم همه حسمون در مورد بی بی همینه
علی جمعه گیر داده بود بریم بی بی بخریم ، منم باهاش قهر کردم بعد اومد معذرت خواهی کرد
از بس از بی بی متنفرم هنوزم نخریدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خداروشکر که خوبی.انشاالله که حال خوبت مستدام میمونه و بیشتر میشه.من دلم خیلی خیلی گرمه به جواب فردات ...

ممنون عزیزم
این انرژی های مثبت شماست که به سمت من میاد و دلم رو قرص و محکم میکنه

الهی عزیزم چی کشیدی تا فهمیدی 15 نیست 

والا همون موقع فهمیدم چند ثانیه هم نشد
اما هیچ حسی نشدم
فقط گفتم خیلی کمه
نه خوشحال بودم نه ناراحت
اصلا حس خاصی نداشتم
اما علی خیلی خوشحال بود
از اون جا تا کنار ماشین فقط گریه میکرد