2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
عزیزم لکه بینی همه کسایی ک میکرو داشتن دارن پله و اینا هم تا سه چهار روز اول نباشه بهتره بچه ها همه ...

مرسی عزیزم از جوابت یعنی میشه بجای امپول پروژسترون شیافشو استفاده کنم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم از جوابت یعنی میشه بجای امپول پروژسترون شیافشو استفاده کنم؟؟

والا فک کنم تفاوتی نداشته باشن بچه ها بیان بیشتر کمکت میکنن اینجا ما همه برا هم دعا میکنیم  ک ایشالا زود مامان شیم.خدا خودش کمکت کنه هر چی زودتر نتیجه بگیری 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قرص نیزوپرد م رو تموم کردم .بدون نسخه بهم میدن داروخانه ها .؟ همه جا دارن .به نظرتون .آخه من خونه ک ...

عزیزم نسخه ی قبلیتو نشون بده که ببینن قبلا دکتر برات تجویز کرده بوده

خدایا شکررررررر
قرص نیزوپرد م رو تموم کردم .بدون نسخه بهم میدن داروخانه ها .؟ همه جا دارن .به نظرتون .آخه من خونه ک ...

آره عزیزم بدون نسخه میدن من گرفتمش.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
درد مث پریودی تو سمت راست هست اما نه زیاد اما مشکلای دیگه رو ندارم

نگران نباش عزیزم درد پریودی عادیه انشالله بتای بعدیت عالی باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باشه آنا جون می خورم روزی س تا می خوردم می خوام سر خود بکنم4تا عیب نداره؟ صبح ظهر و شب می خوردم س ت ...

عزیزم من چون نداشتم اطلاعاتی در موردش ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگ ببینم رویان کاری نمی کنن اگ مشکل داشت ازمایش ایمنی و انعقادیم جنین انتقال میدم بیمارستان دکتر طرا ...

عزیزم والا سالهاست جای مطبش ثابته.....

۲۲۳۱۵۹۵۵

شمارشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان مجدد آزمایش رو بیمارستان بهمن تکرار کردم. اونجا هم جواب منفی شد. با دکتر عارفی مطرح کردم گفت ...

عزیزم ایشالله هر چی خیره واست پیش بیاد.....

تورک‌آنا ببخشید ،منکه لکه بینی دشتم قهوه ای رنگ بهم گفتن یه شیاف اضافه کن ..هر شب ،،، این شیافو تا ک ...

تا وقتی که دکترت بگه کمش کنی.....

سلام عزیزان من دیروز انتقال داشتم و دکتر بهم آمپول داده مجبورم هرروز از پله بالا و پایین برم یعنی اش ...

به سلامتی عزیزم . سعی کن تو خونه یکی واست تزریق کنه پله نری و بیای بهتره اگه میخای بزنگ به دکترت بگو رفت و آمد واست سخته شاید گفت شیاف استفاده کنی . همه چیز بخور بجز قاعده اور ها و سعی کن روزانه انجیر و قیصی بخوری که یبوست نگیری چون روزای اول بهتره دفع راحت داشته باشی ‌ . میوه و سبزیجات مصرف کن ایشالا که مثبت بشی عزیزم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

عزیزم آره همسر من چند روز پیش یه بسته صد تایی برا من گرفت آزادشم ۷ تومن بود فکر کنم راحت پیدا کنی.....

آنا جون من هر روز ی جام درد میکنه کمردرد بدی گرفتم دوروزه.متاسفانه امروزم 39نفر مهمون داشتم برا ناها ...

عزیزم یه کم به خودت استراحت بده.....

سردردتم احتمالا از فشارته حتما پیگیرش باش.....

عزیزم والا سالهاست جای مطبش ثابته..... ۲۲۳۱۵۹۵۵ شمارشه....

درس :بزرگراه رسالت خ شهید همایی (16متری اول )پلاک18ساختمان پردیس واحد4 این ادرسش؟

اگ اره پس من خوب نگاه نکردم ببینم مطبشو هرچند تصمیم نداشتم برم اهمیت ندادم