2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
پرپر جون عزیزم خوبی .شما هم به سلامتی مثبت شدی سونو رفتی ؟

پرپر جونم به لطف خدا طبیعی مامان شده و حامل معجزه خداست.....

البته تک تک مامانامون حامل معجزه ن هر کدوم به نوعی.....

یکی طبیعی.....

یکی با میکرو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات بشم عزیزم.....

انا جون سلام.

دیدیم یه جا نوشتی انوکسا رو با شیاف همزمان نباشه .من روز انتقالم همون ساعتی که شیاف رو گزاشتن انوکسا رو هم تزریق کردن .ماما گفت هر دوتاش رو تو همین ساعت انجام بده .حالا با این اوصاف من چیکار کنم

یا امام رضا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان شما همچین مشکلی با تزرق پروژسترون براتون پیش اومده ؟ من الان چیکار کنم ؟

مال منم چند روزه قرمز شده و میخاره یه کم هم باد کرده 

اون پرستاری که مال منو تزریق میکنه میگه بعد آمپول حموم نرید که آبسه میکنه

خداجونم شکرت       

تورک آنا ، ببین اندازه یه سکه ۵۰ تومنی قرمز شده و تورم داره ، آخه میترسم بخوره به تعطیلات و هیچ دکتری نباشه حوابگو باشه ... میتونم تشخیص بدم که عفونت کرده ،،‌ ولی الان باید من چیکار کنم ؟ برم دکتر ؟ پیش هر دکتری میتونم برم ؟ هر دارویی میتونم بخورم ؟

انا جون سلام. دیدیم یه جا نوشتی انوکسا رو با شیاف همزمان نباشه .من روز انتقالم همون ساعتی که شیاف ر ...

عزیزم نگران نباش میتونی تغییر بدی.....

من اون روز که بیمارستان با هم صبح برام موقع انتقال تزریق کردن گفتن از روز بعد خواستی تایمشو طبق برنامت میتونی تغییر بدی.....

چون من صبحها نمیتونستم تزریق کنم.....

عزیزم الانم میتونی دو ساعت یا بیشتر فاصله بدی.....

پروژسترونو سعی کن همون تایم بزنی انوکسانو یه کم جابجا کن اصلا هم نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا ، ببین اندازه یه سکه ۵۰ تومنی قرمز شده و تورم داره ، آخه میترسم بخوره به تعطیلات و هیچ دکتر ...

عزیزم بهتره با دکتر خودت مشورت کنی.....

تا دارویی که برات میده اوکی باشه.....

اگه آبسه کرده باشه اون ناحیه گرمتر از بقیه جاهاست.....

وگرنه خارش و ورم معمولی دلیل بر آبسه حتما نیست مال منم گاها اینجوری میشد.....

احتمال داره تزریق رو تزریق باشه اینطوریم بشه.....

عزیزم نگران نباش میتونی تغییر بدی..... من اون روز که بیمارستان با هم صبح برام موقع انتقال تزریق کرد ...

قربون فرشته های کوچولوت . خداهردوتاشون رو برات حفظ کنه

یا امام رضا
منفی بود بچه ها خون ریزمم قرمز شده و زیاده  دیگ امپول اینا نمی زنم  قطع می کنم داروهامو& ...

ساناز عزیزم وقتی به پستت رسیدم قلبم گرفت..یاد 4شنبه خودم افتادم ولی ناراحت نباش اینسری با قدرت بیشتری تلاش کن .من همش میگم مثل انا جون یکروز ماهم معجزه میبینیم

انا جان از روز 4شنبه که جوابم منفی شد داروها ول کردم ببخشید شروع شد به لک خون تا امروز که با یک دل درد شدید دیگه حسابی تشریف فرما شدن پریود خانم.

از امروز روز اولمو حساب کنم؟

خانما میشه بگید تکون های نی نی رو کی و چطور حس کردید . 

آنا جون من لحظه ای یه سمت شکمم از پایین درد میگیره نمیدونم علتش چی هست بیشتر سمت راستمه .چند روزه پاهام یخ میکنه خیلی نگرانم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم دو تا شاینا داشتیم..... یکیش مامان شده ایشالله قسمت اون یکی شاینامونم بشه.....

اون شاينا هم بهم پيغام داد ان شاءالله كه خوش خبر باشه به زودي، اين شاينا فكر كنم كيك كيتي صىورتي داشت اگه اشتباه نكنم ... يادمه چه روزاي سختي داشتيم با هم و درررددل...

تورک آنا ، ببین اندازه یه سکه ۵۰ تومنی قرمز شده و تورم داره ، آخه میترسم بخوره به تعطیلات و هیچ دکتر ...

عزیزم من یبار جای آمپولم آبسه کرد اونم چ آبسه ای تا چند وقت چرک میومد یادم نمیاد چ آمپولی بود دقیقا ولی فک کنم پروژ بود.رفتم پیش دکتر عمومی ببخشید با عرض مغذرت،اول خالی کرد بعدش ی آمپول و قرص خشک کننده داد بهم همین بعدشم خیلی زود جاش خوب شد.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربون فرشته های کوچولوت . خداهردوتاشون رو برات حفظ کنه

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله به زودی تو هم فرشته هاتو بغل کنی.....