2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
من می گم  اگ منفی بود ساعت1/30ک میشه 8ساعت ی شیاف دیگ بزارم تا امپول بهم برسه شب میشه همسر ...

عزیزم ایشالا ک مثبتی چرا ب منفی داری فکر میکنی...اگه تهرانی برو داروخانه قائمیه میدان بنی هاشم خیلی متصدیش خوبه و باهات راه میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشالا ک مثبتی چرا ب منفی داری فکر میکنی...اگه تهرانی برو داروخانه قائمیه میدان بنی هاشم خیلی ...

اخه سری قبل روز 11لک دیدم منفی شدم

این سری روز 14 لک دارم واسه این امید ندارم

اتفاقا رویان تو خیابان بنی هاشمه مرسی دوستم

اخه سری قبل روز 11لک دیدم منفی شدم این سری روز 14 لک دارم واسه این امید ندارم اتفاقا رویان تو خیاب ...

عزیزم نمیشه گفت چون سری پیش لک دیدی و منفی شدی این سری هم ب همون شکله.. این لک ب فال نیک بگیر 

نیوا عزیزم پست شمارو نمیتونم ریپلای کنم عزیزم ایشالا ک با همون دفعه اول مامان میشی

مرسی عزیزم ایشالا شمام یا ب لطف خدا طبیعی مامان شی یا تو میکرو بعدی حتما نتیجه بگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رویان گفتن امپول کنم لک دیدم و این یه نسخه کلیه حالا همسرم می گم بره اونجا بهشون بگه شرایطو ببینم چ ...

خودت نرو بگو همسرت بره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من می گم  اگ منفی بود ساعت1/30ک میشه 8ساعت ی شیاف دیگ بزارم تا امپول بهم برسه شب میشه همسر ...

عزیزم اگه شیاف بذاری اون وقت برا شب سبک سنگین میکنیم ببینیم آمپول کی بزنی بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون...بعد از عمل درد و خونریزی دارم؟☺

عزیرم من چون لاپرا هم داشتم نمیتونم چیزی بگم اما فکر کنم درد نمیدونم اما لک تا دو هفته طبیعیه.....

بازم دوستانی که تجربه خراش با هیسترو داشتن بهتر راهنماییت میکنن.....

رو ب بالا خوابیدم نفهمیدم حس کردم خیسم نگاه کردم پد تمیز بود دستمال کشیدم پر لک بود از جلو تا عقب لک ...

تیره بودنش خوبیش اینه یعنی جدید نیست....

بچه ها سلام، روز نوزده انتقال بتا 532.1شد، ایشالا دل همه منتظرا شاد بشه 

عزیزم گوارای وجودت......

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی.....