2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

از همه دوستان بابت دعا و همدردی و کمک تشکر میکنم. خیلی حالمون گرفتست، دقیقا از روزی بچه اش به دنیا اومد،فهمیدن که بیماره،یه بار با دلخوشی بچه اش رو بغل نکرده،همش میگه نمیخوام به من وابسته شه.مطمئنم همتون حالش رو درک میکنین،چون یا مادرین،یا در انتظار نی نی. برادرم هم که فقط خدا میدونه چه حالی داره،شب و روزش گریه شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نیوا جون چرا ای یو ای نکردی؟؟؟

عزیزم من ی لولم بستس ی دوره میخواستم آی یو آی کنم شانس من فقط ی فولی 18 داشتم ک افتاده بود تو همون تخمدان ک لوله سمتش بستس منم ادامه ندادم دیگه،حس میکنم هر بار همینجور میشه برا همین ترجیح دادم یدفعه برم سر آی وی اف

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورک آنا ممنون بابت وقتی که گذاشتی و به دل نگرانیهای من و دوستان جواب دادی 

،من هپارین با آسپرسن داشتم ، صبح که بیدار شدم چون وقت هپاذینم بود اونوتزریق کردم بعد زنگ زدم به مرکز ، گفتن هپارینتو قطع کن ... شیافتو هم بزاز

من رفتم ازمایش دادم چون امپول ازاد بهم نفروختن

بببنم اگ مثبت بود امپول بزنم ن ک قطع کنم همرو

دیگ روز 14 بخواد باشه نشون میده

رفتمو اومدم لک دیدن قرمز بود ولی ن روشن ن تیره  لکمم رو پد بود با دستمال نکشیدم

از همه دوستان بابت دعا و همدردی و کمک تشکر میکنم. خیلی حالمون گرفتست، دقیقا از روزی بچه اش به دنیا ا ...

عزیزم ایشالا ک خدا صدای قلب شکسته خونوادشو میشنوه و کمکش میکنه خیلی زود شفا بگیره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من رفتم ازمایش دادم چون امپول ازاد بهم نفروختن بببنم اگ مثبت بود امپول بزنم ن ک قطع کنم همرو دیگ ر ...

عزیزم خیره ایشالا ک مثبتی کی جوابشو میگیری؟

سلام عزیز دلممممم..... خوبی؟ خیلی وقتا به یادتمممممم..... عزیزم شکر خدا دخمل خوبه و داره آبجی خان ...

وای عزیزم چه خبر خوبی...خیلی خوشحالم...طبیعی باردار شدی یا انتقال دادی؟منم شکر خدا خوبم عزیزم.

ممنونم از ابراز لطفت.دخملت چند وقتشه؟خودت چطوری؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
آنا جون من روزی دوتا شیاف داشتم یه دونه 8/30صبح  یه دونه 8:30شب 400بود شیافم واژینال گفت دکتر ...

عزیزم اگه تا عصر ۸:۳۰ که وقت شیافته بدتر نشد همون موقع آمپول بزن نه که زودتر بزن نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ذخیرم پایین سری قبل ی جنین گرید بی بود ولی این سری دوتا گرید عالی بود دکترم خیلی راضی بود الانم ...

عزیزم به چیزا خوب فکر کن تنها کاریه که الان ازت بر میاد صبر و انرژی + هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جونم ان شاء الله خداخانم برادرتو شفابده،عزیزم من درکت میکنم چقدرسخته وقتی عزیزت جلوچشمات ذره ذ ...

مرسی عزیزم. خوشحالم که حال خواهر عزیزتون بهتره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الان رفتم دستشویی لکم رنگش به تیرگی زد  دستمال کشیدم قرمز نبود یکم تیره تر شده بود ابکی لکم&nb ...

عزیزم پس تا شب صبر کن.....

اگه دیدی کلا قطع شد دیگه همون شیاف ادامه بده اما دیدی قطع نشده آمپولش کن.....

احتمالات خوندم تو نت   یا جنین ها از بین رفتن یا یکیش از بین رفته یا لک لانه گزینی ...

ببین پس احتمال خوب از بد بیشتره.....

پس ایشالله اتفاق خوب در انتظارته.....