2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا رو شکر که آزت مثبت شد خیلی خوشحال شدم...واسه منم دعا کن یکشنبه می خوام بی بی چک بذارم

عزیزم بی بی چک نزن تا روز آز استرس میگیری منم نزدم 

انشالله که مثبتی 

خداجونم شکرت       

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان آرزو :

☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️

👈سن زن: ٣١

👈مشکل زن:  اندومتريوز شديد دوطرفه، تنبلي تخمدان

👈مشکل مرد: واريكوسل دو طرفه

👈سابقه قبلی درمان: لاپاراسكوپي ، ميكرو ناموفق

👈مدت ناباروری : ده سال

👈 توضیحات لازم: سال گذشته طبيعي باردار شدم اما متاسفانه سقط شد😔بعداز اون لاپاراسكوپي كردم و كيستام رو در اوردم و شش ماه بعدش ميكرو كردم كه متاسفانه منفي شد. روزي كه جواب ميكرو رو گرفتم و رفتم دكتر، دكتر بهم گفت تو ذخيره تخمدان نداري و بايد از تخمك اهدايي استفاده كني، واقعا شنيدن اين خبر برام وحشتناك بود تقريبا يه هفته گريه ميكردم

تو هفت ماه حدود بيست ميليون هزينه كرديم اما اخرش بهم گفتن كه تخمك اهدايي بگير!! هر روزم شده بود گريه اما سعي كردم اميدم رو از دست ندم و ماه بعد از ميكرو اقدام كرديم براي طبيعي و در كمال ناباوري حامله شدم!واسه تمام خانما اون لحظه اي كه بي بي چك مثبت ميشه رو ارزو ميكنم 🙏 اينقدر استرس داشتم كه كارم به درمانگاه كشيد چون باورم نميشد، اولين بار كه صداي قلبش رو شنيدم فقط خداروشكر ميكردم و گريه ميكردم، همه اينا رو گفتم تا به اينجا برسم كه همه چي دست خداس، اونه كه ميدونه كي بايد به ما بچه بده و صلاح كار ما چيه، هر وقت اين كانال رو ميخوندم ارزوم بود كه منم مامان شم و بتونم تجربم رو به ديگران بگم تا شايد يك كم اميدوار بشن به بزرگي و حكمت خدا🙏 روزاي سخت ميگذره فقط بايد صبر داشته باشيم، تو اين ده سال من خيلي زخم زبونها شنيدم از كساني كه باورم نميشد اين حرفا رو بهم بزنن!!

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:

@rz_dy

سلام دوستای گلم  خداروهزار مرتبه شکر  آزمایش من مثبت شد لحظه ای که شنیدم فقط اشک ریختمو ...

عزیز دلم خیلی خیلی خیلی مبارکت باشه.....

گوارای وجودت عزیزم.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات آنا جون  وقتی همسرم جواب آزمایش آورد فقط درمورد شما صحبت میکردم که به همه نگرانیا و سوالا ...

قربونت برم عزیز دلم.....

از طرف من به بابایی هم تبریک بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون برای من که فریز بود چطور حساب میشه؟

عزیزم ببین جنینت مثلا سه روزست و تو هم ۲۰ فروردین انتقال دادی تو ماشین حساب زایمان سایت فرزند دات نت تاریخ لقاح رو میزنی ۱۷ بهمن یعنی سه روز زودتر.....

انگاری ۱۷ بهمن پانکچر کردی و جنینتم فرش بوده!!!!!