2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشششششششششششقتم، فکر میکردم فقط لاله جون دموکراته!!!خخخخخخ

من از اون ور دموکراتم لاله از این ورررر.....

خخخخخخخ.....

اتفاقا مامانی بشم من......

هر کاری بخواد بکنه باهاش پایممممممم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان بعد از انتقال تا چقدر در روز میشه استامینوفن خورد؟
من از دیروز صبح سردرد وحشتناکی دارم که واقعا کلافه شدم . نمیدونم برای چیه خودم البته حدس میزنم فشارم پایینه
من میگرن دارم و نسبت به تغییرات هورمونی بدنم تنها واکنشش سردرده. مثلا ال دی شروع میکنم سردرد- ال دی قطع میکنم سردرد
یا با شروع داروهای پانکچر، یا مثلا همین سیکل استرادیول که شروع کردم تا 2-3 روز اولش سردرد داشتم تا بدنم عادت کرد. ولی الان روز 10 سیکل نمیدونم سردرد برای چیه؟ چون داروی جدیدی شروع نکردم که!  ممکنه مال زیاد شدن پروژسترون تو بدنم باشه؟
به هرحال هرچی هست واقعا سخت و غیرقابل تحمله . دیروز 3 تا استامینوفن 325 ساده خوردم امروزم یکی. نهایت یکی دوساعت کم میشه باز شدید میشه.
برای من که میگرنی هستم این دوز مسکن اصلا جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم واقعا

خدایا شکررررررر
ایناروخورده ی سری دکترش دادبهش زیادتاثیری نداشت

عزیزم برای مورفو قرص پروفرتیل عالی هست. بعلاوه ویتامین ث و کیوتن . زینک پلاس و سلن پلاس
البته باید خیلی مرتب خورده بشه من شوهرم 5-6 ماه هرروز روزی 2 تا پروفرتیل و روزی یکی از بقیه خورد. تا مورفولوژیش 2-3 درصد بالا رفت
برای تحرک هم کیسه یخ باید هرشب بذارن و مرتب با آب یخ شستشو بدن. شلوار تنگ نپوشن. سونا نرن و این موارد
که همه ی اینا تو مدت زمان طولانی جواب میده بالای سه ماه مرتب

خدایا شکررررررر
دوستان بعد از انتقال تا چقدر در روز میشه استامینوفن خورد؟ من از دیروز صبح سردرد وحشتناکی دارم که واق ...

عزیزم ببین از من میشنوی دیگه نخوررررر.....

ببین این سردردارو تا ماهها خواهی داشت.....

حتی نه ماهم مجبور شدی باید تحمل کنی چون واقعا عوارض بعدش غیر قابل تحملتره.....

شدیدا باعث بیش فعالی میشه.....

کلا ببوسش بذارش کناررررر.....

ببین من سردردامو با کیسه یخ تسکین میدادم برا بعضیا با خیس کردن و مالیدن رنجفیل تسکین پیدا میکنه.....

بعضیا میبندن.....

این راههارو  امتحان کن اما استا دیگه اصلا نخوررررر.....

ایشالله قراره بعد نه ماه بچه بدون مشکل بغل کنی.....

خواهش میکنم جدی بگیر چون تحمل بچه بیش فعال واقعا زجرآوره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین از من میشنوی دیگه نخوررررر..... ببین این سردردارو تا ماهها خواهی داشت..... حتی نه ماهم ...

قربونت برم آنا جووووووووون انقدر مثبت با آدم حرف میزنی .  والا اگه مثبت باشم حاضرم این سردردو تحمل کنم . ولی تو این روزای بلاتکلیفی اذیتم میکنه . انتظار با سردرد خیلی سخت تر میشه.
اون سردرد تو بارداری برای چه هورمونیه؟ من آخه فکرنمیکنم الان اونو داشته باشم :(

خدایا شکررررررر
آره جاتون خالی همه جوره کمکه...... تو ریخت و پاش..... تو تمیزکاری و کارای عید..... همه کارای عیدم ...

الهی عزیزم از طرف من ببوسش همین کاراشونه ک آدم دلش بچه میخواد دیگه در پناه خدا باشه و عروسیشون ببینی جفتشون😍

قربونت برم آنا جووووووووون انقدر مثبت با آدم حرف میزنی .  والا اگه مثبت باشم حاضرم این سردردو ت ...

والا فکر کنم نوعشون متفاوته که درمانهای ضد و نقیضی داره....

عزیزم خوب تو هم + فکر کن بگو تسلیم نمیشم چون قراره حداقل چند ماهی تحملش کنم.....

من تا ۴ ماه داشتمممممم.....

واقعا غیر قابل تحمل بود ولی خدا شاهده یه استا هم نخوردم.....

فکر کن بعضا یکسره تا یه هفته هم سردرد داشتم بدون کوچکترین وقفه.....

راه میرفتم حس میکردم مخم الانه بریزه بیرون.....

قربونت برم آنا جووووووووون انقدر مثبت با آدم حرف میزنی .  والا اگه مثبت باشم حاضرم این سردردو ت ...

خوب الانم هورمونهای بارداریو داری از بیرون دریافت میکنی.....

همین استرا و پروژ و.....

آنا جون سلام منو بهش برسون خیلی دلم براش تنگ شده امیدوارم هر جا ک هست خوش و سلامت باشه😍

چشم عزیزممممم....

دوستای گلم نمیدونم کدوماتون استیون هاوکینگ رو میشناسین اما امروز این دنیای فانی رو ترک کرد.....

یکی از ایدالهای زندگیم بود......

سمبل تسلیم ناپذیری.....

به قول لی لا جون حضرت استیون هاوکینگم سمبل تسلیم ناپذیری بود......

فکر کن ۲۱ سالش بوده گفتن دو سه سال بیشتر عمر نمیکنه اما با دو تا انگشتش به اندازه هزاران انسان سالم به علم خدمت کردددددد و در ۷۶ سالگی دنیارو از خودش محروم کرد....