2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

عزیز دلم فدات بشم خدارو شکر که جگرگوشه هاتو صحیح و سالم بغل کردی.....

ایشالله یه عمر طولانی و با عزت داشته باشن و مامان باباشون شاهد شادیا و موفقیتاشون باشن.....

آره عزیزم به لطف دعاهای شما دوستان گل منم معجزه خدا رو دوباره به نوع دیگه لمس کردم.....

خیلی التماس دعا دارمممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی بهارجونم. با اینکه همه حرفات رو از ته دل قبول دارم، اما سوالاشون و پیگیری هاشون مثل نیشتر فرو م ...

لی لا ی نازنینم هیچوقت این فکر رو نکن خواهر گلم .یکی از دوستان مادرم 49سالش بود و چهاردهمین میکروشو انجام داد و باردار شد .تا یائسگی صورت نگرفته امید هست خدا بزرگه بابا .منم 11ساله ازدواج کردم تویه ی خانواده بسیار سنتی که همه چی رو بچه میدونن ولی از روز اول به هیچکس اجازه ندادم حرفی بزنه کوچیکترین اسم بچه رو جلوم بیاره سریعا واکنش نشون میدم بهشون چون واقعا به هیچ کس ربط نداره مسائل خصوصی منو همسرم.مطمئنم معجزه خدا شامل حالت میشه خدابزرگه صبور باش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاندی کجاست؟

عزیزم یه طرفش تو ولیعصره یه طرفش تو گاندی.....

تو اینترنت سرچ کنی جای دقیقشو پیدا میکنی!!!

مام بار اولمون بود رفتیم.....

از تو اینترنت پیداش کردم.....

چون اخیرا دویتان اونجا میکرو زیاد داشتن اسمش تو ذهنم بود رنگ زدم گفتن تا ظهر جواب میدیم منم رو هوا رفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها منفی شدم

وای عزیز دلم نمیدونم به خدا چی بگمممممم....

داشتم تند تند پستارو میخوندم یهویی یخ کردمممممم.....

عزیزم فقط میتونم بگم برات معجزه آرزو میکنم.....

دیگه اگ خدابخوادطبیعی میده اگ ن ک هیچی دیگه

خیلی متاسفم خواهری .ناراحت شدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای عزیز دلم نمیدونم به خدا چی بگمممممم.... داشتم تند تند پستارو میخوندم یهویی یخ کردمممممم..... ع ...

ممنونم انای مهربون فقط داروها الان همش باهم قطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟

انا جان من از امروز اسپرین انوکساپارین شیاف دیگه قطع کنم ؟

عزیزم فکر کنم باید قطع کنی پرد که نداری؟

اگه پرد داری اونو یهویی قطع نکن....

لی لا ی نازنینم هیچوقت این فکر رو نکن خواهر گلم .یکی از دوستان مادرم 49سالش بود و چهاردهمین میکروشو ...

مرسی ثمین جان،اما دارم فکر میکنم کارم انصافه؟ با اینهمه اختلاف سن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من طاقت نیاوردم رفتم آزمایش دادم روز 15بتا 218.7شد

آخ جوووون مبارکت باشه عزیزم

سلام.تبریک به دوستی که تازه آزش مثبت شد و دوستانی هم که منفی شدند انشالله خدا کمکتون کنه و زودتر طعم شیرین مادرانگی رو تجربه کنید...

من امروز ۸ روز که انتقال دادم اما هیچ علائمی ندارم خیلی ناامیدم از دیروز فقط دارم اشک می ریزم تو این راه خیلی خسته شدم این انتقال پنجمم هست خدایا کمکمون کن جز تو پناهی نداریم😢😢😢😢

انا اصلا نمیدونم پرد چیه!!! اسپرین انوکساپارین فولیک اسید شیاف.اینارو داشتم.قطع کنم؟

ناراحت شدم حال خودمم گرفتس نمیدونم واقعاچی بگم ک حالمونوخوب کنه منم اوناروداشتم ازدیروزقطع کردم منم روز۱۴آزدادم ولی دیگه امیدی ندارم