2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
منم مث شما درد پریود داشتم اما روز ده و یازدهم انتقالم بود  بعدش خوب شدم

وای ادم حالت عادیه استرس داره
یه علامتی دردی میاد بازم استرس داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترم زهرا حیدر خیلی بادقت سونو کرد و کلا واسه هر مریض ۱۰ دقیقه وقت میزاره بیمار یکی یکی ویزیت میکنه ...

خب اگه با مهارت سونو میکنه خیالت راحت باشه بابت خارج رحمی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان اميدوارم همتون خوب باشيد من خطر بزرگي از بيخ گوشم گذشت ديروز ظهر يهويي تپش قلب شديد گرفت ...

مینو جان خدا رو شکر که الان حالت خوبه عزیزم
مواظب خودت خیلی باش سعی کن خونه تنها نمونی فدات شم

برگشت به عقب چیه من نمیدونم چی هست چطور باید بفهمم

تو عکس رنگی اگه گرفته باشی قبلا مینویسن
این حالت باعث مکیشه مادر تو بارداری درد کمر مضاعفی تحمل کنه

سلام دوستان اميدوارم همتون خوب باشيد من خطر بزرگي از بيخ گوشم گذشت ديروز ظهر يهويي تپش قلب شديد گرفت ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، مينو جان خدا رو شكر كه خطر از سر خودت و ني ني نازت رد شد ، توكل به خدا ان شا الله كه از اين به بعد برات خوب پيش ميره .

اين حرف رو هم نزن كه شرمنده كسي براي بارداري سختت هستي مگه دست خودت بوده عزيزم ، ان شا الله با پايان شيرينش دل همه رو شاد ميكني . 

دیگه نمیتونم دوباره برم دنبال درمان واقعادوبارشکست منوازپادرآوردشایدبگیدضعیفم آره واقعاضعیفم هیچی از ...

سارگل جان خيلي ناراحت شدم و ميدونم كه خيلي سخته ، يه كمي به خودت استراحت بده ان شا الله كه خدا معجزه اش رو شامل حالت ميكنه عزيزم .