2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047265 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم ان شا الله از علايم بارداريه چون من توي بارداري خيلي وقتها اينطوري ميشدم . البته تيروييدت رو ...

انشاءالله چندبارتیروئیدموچک کردم دوباره برای میکروآزمایش دادم تیروئیدم توش بودکه نرمال بودگفتن مشکلی نداری حتی خودمم ب تیروئیدشک کردم نمیدونم هرچی خاست خداست  پس فرداآزدارم انشاءالله

سلام آنا جون خوبی.امروز پیش دکترم بودم...خیلی باهام حرف زد.گفت احتمالا تخمک هات کیفیتش پایینه چون شو ...

پریا جان اوابوست رو تونستی تهیه کنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله شما هم چند روز ديگه با خبرهاي خوش بيا اينجا . عزيزم اسم دخملي ما ان ش ...

فدات عزیزم بابت دعای شیرینت 

وااای خیلی اسم ناز و قشنگیه مبااااارک 😚😚😚😚😙

خداجونم شکرت       
سلام دوستان امروز رفتم سونو از عصر پنج شنبه درد و گاهی خونریزی داشتم دکتر ساک دید و گفت رشدش کمه فر ...

عزیزم نگران نباش استرس از همه چی بد تره .امیدت به خدا باشه انشالله که چیزی نیس

خداجونم شکرت       
سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله شما هم چند روز ديگه با خبرهاي خوش بيا اينجا . عزيزم اسم دخملي ما ان ش ...

عزیزم یکی از اسمهای دوست داشتنیه منم هست....ایشالا عروسیش مهرسا خانوم گل❤❤❤❤❤❤

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

چه اسم خوشگلی......

نامدار باشه عزیزم......

ایشالله به مقامات علمی و اجتماعی عالی برسه و بعدشم علوس خانوم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مکانیسم جذب پرد کبدی هست ، و نیمه عمرش هم دو سه ساعته فکر نکنم چیز خاصی جذب شده باشه اما برا ...

لاله جون در مورد پرد اطلاعات خاص دیگه ای اگه داری ممنون میشم بدی.....

منم از دیشب پرد رو شروع کردم دیروز دکترم گفت برا ایمنی پرد رو شروع کنم.....

من سری قبل پرد رو با پنتاپرازول میخوردم.....

به نظرت این دفعه هم خودم تهیش کنم بخورم.....

سری قبل دکتر حلق و گوش و بینیم برا رفلاکسم به دکتر زنانم توصیه کرده بود اگه نیازه پرد بخورم باید پنتاپرازولم مصرف کنم.....

فعلا گفته تا ویزیت بعدیم که تقریبا نزدیک غربالگری اوله روزی دو تا بخورم.....

گفت سرم نیاز ندارم.....

فکر کنم چون قلب تشکیل شده میخواد تا غربالگریم احتیاطا ایمنیو کنترل کنه......

به نظرم میاد دیگه بعد غربالگری بخواد کنش کنه البته حدس خودمه.....

حست چیه؟

به نظرت وقتی تا مرحله قلب رسیده یعنی از نظر ایمنی نسبت به دفعه قبل شرایطم بهتره؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز رفتم سونو از عصر پنج شنبه درد و گاهی خونریزی داشتم دکتر ساک دید و گفت رشدش کمه فر ...

عزیز دلم......

ایشالله کار به اونجا نمیکشه.....

آب زیاد بخور.....

به سمت چپت بخواب.....

ایشالله به رشدش ادامه میده......