2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
سلااااااااااام به همگیییییییی آناااااااااااااااااااجوووووووووونیییییییییی مبارکت باشه دختر.گوارای و ...

ماهکان جان اول بهت تبریک میگم ازدواج خواهرت رو
ان شاء ا... خوش بخت و عاقبت به خیر بشن

تشریف بیار عزیزم
کلوبیج نان قابلتو نداره
شیرینی نی نی هم جدا میدم :))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیتر اول دکترم دید گفت نیاز به تکرار نیست  

کلا تو این مقوله به حرف هیچ دکتری گوش نده
بتا از همون اول یه پیش زمینه ای به ادم میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامان سبحان جون من یجا خوندم یکبار سقط داشتین ،قبل بارداری الان شما از نظر رحم بررسی شدین برای جلوگی ...

بله عزيزم من سري اول كه انتقال دادم مثل شما خونريزي داشتم و وقتي هم بعد از يك ماه رفتم سونوي قلب هنوز تشكيل نشده بود ودكتر به من هم گفت سقط ميشه جنينم ولي چند روز بعدش قلب تشكيل شد ولي بعد دوباره رفتم يك دكتر ديگه و بهم گفت ٢ هفته بعدش دوباره برم براي سونو كه وقتي رفتم قلب از كار افتاده بود ، عزيزم يك سري آزمايشها رو دكتر برام نوشت ولي بيشتر بهم گفتن دفعه اول سقط ميتونه اتفاقي باشه و براي هر كسي پيش بياد و بعد اين دفعه كه ميخواستم انتقال بدم همون روز انتقال بهم گفتن به محض مثبت شدن آمپول انوكسپارين تزريق كنم . البته من يك تعداد زيادي از اين آزمايشهاي ايمني و انعقادي رو چند سال پيش انجام داده بودم و مشكلي نداشتم ولي اگر اين بار نتيجه نميگرفتم حتما دوباره ميرفتم تكرار ميكردم .

بله عزيزم من سري اول كه انتقال دادم مثل شما خونريزي داشتم و وقتي هم بعد از يك ماه رفتم سونوي قلب هنو ...

من آنوکساپارین میزدم میگم شاید خونم زیادی رقیق شده چون لکه بینیهام رنگش روشنه

دوستان ی سوال بپرسم من دوروزه انگاریه چیزی توگلوم گیرکرده اون سری ام آی یوآی شدم اینجوری شده بودم هرچی میخورم نمیره پایین صبحابیدارمیشم گلومومیگیره نمیدونم چیکارکنم

من آنوکساپارین میزدم میگم شاید خونم زیادی رقیق شده چون لکه بینیهام رنگش روشنه

عزيزم من همين سري هم ٣ بار قبل از سونوي قلب خونريزي روشن داشتم ولي البته يه خوني ميومد و قطع ميشد ديگه به لكه بيني تبديل نميشد .

دوستان ی سوال بپرسم من دوروزه انگاریه چیزی توگلوم گیرکرده اون سری ام آی یوآی شدم اینجوری شده بودم هر ...

عزيزم ان شا الله از علايم بارداريه چون من توي بارداري خيلي وقتها اينطوري ميشدم .

البته تيروييدت رو چك كردي ممكنه مشكل از تيروييد هم باشه .