2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
آنا جون من یه سوال دارم، من نیم ساعت بعد از خوردن قرص پرد گلاب به روتون هر چی خورده بودم بالا ....( ...

فکر کنم جذب شده.....

خلاصه نگران نباس.....

مشکلی پیش نمیاد.....

سیستمش جوری نیست که مثلا یه دز رو فراموش کنی خیلی خودشو نشون بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیز دلم‌به نظرت آزاد کلا دو تا نسخه بالای یک تومن میشه؟.؟

ببین من با بیمه برام همه شده بود ۱۲۰۰.....

الانو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم ، ان شا الله كه به زودي قسمت خودتون باشه ، زياد هم نگران نباش ، ميبيني كه آنا جون هم با ...

سلام بسلامتی عزیزم انشالله نی نیتو سالم و سلامت بغل کنی 

میشه بپرسم اسمت نی نی نازتون رو چی میزارین؟البته اگه دوست دارین بگین😊😊

خداجونم شکرت       
جنینای شما چند  روزه بودن؟

من نه میدونم چند روزه بود نه میدونم کیفیتش چی بود 😂😂😂😂😂 ولی فک کنم دو یا سه روزه بود چون تورویان گفتن ازاین به بعد جنین ۲ یا سه روزه انتقال میدن

خداجونم شکرت       
فکر کنم جذب شده..... خلاصه نگران نباس..... مشکلی پیش نمیاد..... سیستمش جوری نیست که مثلا یه دز رو ...

مرسی مامانی    

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه ها من امروز روز  چهارده پریودیم فقط یدونه فولی دوازده داشتم..با توجه به دوره هام که بیست و هشت روزست دیگه این ماه و از دست دادم درسته؟؟؟

دکترم گفت یکم تنبلی تخمدان داری...قرص اووبوست داد.دیگه چی کار کنم برای تنبلی و اینکه تخمک های خوبی داشته باشم؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم خوش اومدی..... مامان گلی دقیقشو نمیشه گفت..... من سه بار پانکچر شدم..... روز ۱۲، ۱۳ و ۱۶ سی ...

من کلا یه بار سونو شدم اونم روز دهم پریود بزرگترینش ۱۴ بود بعد هم گفت چهار روز دیگه بیا برای پانکچر اخرش هم نفهمیدم بالاخره فولیکولها به چه عددی رسیدن😐

سلام بسلامتی عزیزم انشالله نی نیتو سالم و سلامت بغل کنی  میشه بپرسم اسمت نی نی نازتون رو چی می ...

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله شما هم چند روز ديگه با خبرهاي خوش بيا اينجا .

عزيزم اسم دخملي ما ان شا الله به اميد خدا ( مهرسا خانم ) هست . 😍😍😍 

ان شا الله قسمت همه عزيزان باشه . 

ممنون از جوابتون. ماالان یک سال که زیر نظر طب سنتی هستیم. نمیدونم دیگه چیکار کنم که مورفولوژی بهتر ب ...

فقط با طب سنتی به تنهایی نمیتونین بهبود بدین
نیاز به مکمل های قوی دارین
تازه اونم نهایتا یه درصد بیاد بالا که برای میکرو مناسب بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ممنون از جوابت من امروز سونو شدم فولیکولام خوب بودن خداروشکر ولی حواسم نبود دستیار پزشک پرسید ...

بر اساس سایز بهتون تاریخ پانکچر رو دادن عزیزم نگران نباشین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان خيلي خيلي ممنون از دعاهاي قشنگتون ، من رفتم سونو خدا رو هزاران بار شكر حال دخترم هم خوب بود و ...

خب به سلامتی عزیزم
خدا رو شکر
دخملون لپ گلی هست با این وزن عالی
لپاش گاز گرفتن نداره واقعا؟

بر اساس سایز بهتون تاریخ پانکچر رو دادن عزیزم نگران نباشین 

سلام لاله جونم خوبی.لاله نظرتو راجع به شرایط منم میگی؟؟خوندی پیامامو؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آنا جون من یه سوال دارم، من نیم ساعت بعد از خوردن قرص پرد گلاب به روتون هر چی خورده بودم بالا ....( ...

عزیزم مکانیسم جذب پرد کبدی هست ، و نیمه عمرش هم دو سه ساعته
فکر نکنم چیز خاصی جذب شده باشه
اما برای یه روز مشکل نداره