2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
لاله جونم منم این سری ک انتقال داشتم کلا درد سینه نداشتم..بزار ب حساب مامان شدن  ایشالااااااا

ممنون بهار جون
با اینکه جنین دارم بازم اما خب دلم میخواد این بار مثبت باشم
شوهرم خیلی امیداوره یعنی کلا میگه مثبتی
دلم براش میسوزه
امیدوارم خدا به دلش رحم کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامان گلی جون یه سوال . ..شما هم مشگل انعقادی داشتید و هم ایمنی الان توجیه دکتر واسه این اتفاق خوشای ...

عزیزم امروز دوباره برا سرم زنگ میزنم دیروز انقدر هول بودم نفهمیدم بالاخره سرم لازم نیست یا هست.....

فکر کنم اگه از این به بعدم بتونه موثر باشه دوباره برام آز ایمنی بنویسه و بررسی بشه نه که ممکنه بگه چون قلب تشکیل شده ایمنی منتفیه دیگه.....

اما انعقادیو گفت حتما لازم داری هموگلوبینت داره بالا میره.....

من برداشتم اینه احتمالا ایمنیم حل شده و مانع لانه گزینی نشده اما انعقادیو اگه کنترل نکنم بحث سقط پیش میاد.....

که دکترم سریع دارو داد چون هموگلوبینم تازه اوایل بارداریم که خبر نداشتم و همینطوری چکاپ دادم ۱۴ به بالا بوده.....

حالا بازم قضیه ایمنیو پیگیر میشم.....

توکل به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال میگم چرا دکتر به من گفت 16"روز بعد برو واسه آزمایش؟ یکم زیادتر نیس نسبت به بقیه

عزیزم بستگی به سن جنینت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله که سالم و سلامت میاد بغل مامانش و پیش آبجیش، راستی دخترت الان چند ماهه است؟18 ماه شده؟&nbs ...

یه کم کوچیکتره ایشالله داره میشه ۱۸ ماهه...

بچه ها یه سوال میگم چرا دکتر به من گفت 16"روز بعد برو واسه آزمایش؟ یکم زیادتر نیس نسبت به بقیه

15 میگن 16 میگن 17 هم دیدم میگن
نگران نباش عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان فکر میکنم برای اعلایم از الان خیلی زود باشه من تازه از 9 انتقالم رحمم بشدت میگرفت هنوزم ادا ...

ممنون از راهنماییت

مارمولک :(((((((((((

ممنون بهار جون با اینکه جنین دارم بازم اما خب دلم میخواد این بار مثبت باشم شوهرم خیلی امیداوره یعن ...

انشالله ک مثبتی عزیز دلم ببین خیلی هم استراحت نداشته باش زندگی روزمره تو داشته باش فقط آرومتر از قبل...لاله جون تو میکرو جنین ممکنه مشکل ژنتیک یا کروموزومی داشته باشه؟ آخه دکتر هر بار ب من میگفت جنینهات عالین و پرسلولی

دوستم شرایطت از من بدتر نیس که من جاریم یکساله ازدواج کرده الان سه ماهه بارداره بعد من بعد از هفت سا ...

بمنم شوهرخاهرشوهرم گفت ک پدرسوهرم گفته از ما ناامیدشده خعلی دلم شکست اما خدا نمیبینه 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
نه گلم 21 انتقال باید ازمایش بدم.اخر همین هفته..و بشدتم درد پریود دارم توی ران پامم میزنه متاسفانه

عزیزمممم انشالله ک مثبتی و آخر هفته خدا میخواد شادت کنه نگران نباش توکل ب خدا مثبت فکر کن مامان گل

بچه ها من میخوام سوال مسخره بپرسم ادم هر چند هزار بار هم شنیده باشه ها اما دلش میخواد باز بپرسه ب ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، لاله جون اصلا اين چيزهايي رو كه ميگي من هيچ كدوم رو نداشتم واقعا ، تا الآن هم من سينه سفتي نديدم والله.  باور ميكني من تكونهاي ني ني ام شروع نميشد هيچ علامتي نداشتم ، حالا همسرم ميگه اين قدر خودتو چش كردي كه توي اين دو سه ماه آخر معده درد و تهوع امانت رو بريده ، ان شا الله شما و همه كساني كه انتقال داديد بهترين عيدي رو امسال از خدا بگيريد .

دوستان عزيزم من يك ساعت ديگه ميخوام آخرين سونوگرافي رو برم از همتون التماس دعا دارم كه شرايط دخترم خوب باشه به اميد خدا .

انشالله ک مثبتی عزیز دلم ببین خیلی هم استراحت نداشته باش زندگی روزمره تو داشته باش فقط آرومتر از قبل ...

اره بهار جون امکانش هست
البته برای کسانی که مشکل ژنتیک تو خانواده دارن احتمالش بیشتره

جنین پر سلولی یعنی کیفیت تقسیم سلولیش و رشدش عالیه
در مورد مسائل کروموزومیش نمیشه از رو ظاهر نظر داد

مثلا جنینی که نرمال رشد میکنه ولی تو غربال مشخص میشه سندروم داون داره یه مثال از این دسته اس