2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
اناجونم الان خوندم ک دوباره مامان شدی اونم طبیعی خعلی برات خوشالم ک دوبار مادرشدی  خداخعلی دوس ...

عزیزم پس دیدی برا خدا نشد نداره.....

من با اون همه مشکل مامان شدم اونم بدون حتی یه اسید فولیک.....

پس خودتو بسپر به دستهای خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز عزیزم یادت نیست حسرت جون با گرید سی مامان شد؟ اونم با دردونه سالم و زایمان موفق....

اناجونم میدونم اما خودت میدونی اونا استثناهستن 😭😭😭😔😭

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجونم میدونم اما خودت میدونی اونا استثناهستن 😭😭😭😔😭

خوب تو هم میتونی استثنا باشی.....

کافیه خدا بخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس دیدی برا خدا نشد نداره..... من با اون همه مشکل مامان شدم اونم بدون حتی یه اسید فولیک..... ...

٦ساله بخدا همه پچ پچ میکنن خسته شدم 

چقدر صبرکنم دیگ 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
٦ساله بخدا همه پچ پچ میکنن خسته شدم  چقدر صبرکنم دیگ

دوستم شرایطت از من بدتر نیس که من جاریم یکساله ازدواج کرده الان سه ماهه بارداره بعد من بعد از هفت سال هیچی، از آون ور پدر شوهرم دائم میگه باعث سرافکندگی هستی که بچه نداری، صبر کن 

عزیزم به خاطر جبران خطای خودم..... دنباله همون داروی هورمونی که استفاده کردم..... گفت احتیاطا میدی ...

مامان گلی جون یه سوال . ..شما هم مشگل انعقادی داشتید و هم ایمنی الان توجیه دکتر واسه این اتفاق خوشایند چیه؟؟؟مگه نه اینکه آیتمهای مهمی بود؟پس یا این حساب میشه گفت خیلی تو مرحله لانه گزینی دخیل نیست بیشتر تو ادامه بارداری اهمیت داره..البته که خواست خدا بالاتره اما خیلی واسم جالبه آخه شما سری قبل سرم و..حتی چند ماه قبل فولیک و....میشه به کم توضبح بدید و اینکه چه جوابی پیدا کردید در اینباره..ممنونم..آنا جون محتاج دعاتون هستیم با تو دلی کوچولوتون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون انای عزیزم خبر شادی بخشت خیلی انرژی وامید به همه مون داد ممنون از دعای خیرت هر چند از دیرو ...

لاله جان فکر میکنم برای اعلایم از الان خیلی زود باشه من تازه از 9 انتقالم رحمم بشدت میگرفت هنوزم ادامه داره تازه دیشب یه مارمولک خیر ندیده زیرپام اومد چنان دو زدم جیغ زدم که هرچی بود فکر میکنم نابود شد شب هم از پا درد کمر درد خوابم نمیبرد کاملا درد پریود داشتم امروزم 18 انتقالم

حسم اینو میگه اما رنگ آبیو دوست دارم و بهم آرامش میده و همینطوری زدم حواسم نبود..... شاید اینم یه ن ...

ان شاالله که سالم و سلامت میاد بغل مامانش و پیش آبجیش، راستی دخترت الان چند ماهه است؟18 ماه شده؟ 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
دوستم شما چندم انتقالی؟ منم درد داشتم اما همش از بین رفته فقط دل درد پریودی واسم مونده

من امروز 8 ام انتقالم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم مث شما اما بهش فک نمیکنم روز 13انتقالم

خوبه
فردا آز میدین و استرس ها تموم میشه
من هنوز 7 روز باید صبر کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله نمیدونم چقدر شناخت روم داری ولی من از امید واهی دادن به کسی متنفرم متنفر .ولی تجربمو میگم من سی ...

ممنون ثمین جون
اینا چیزاییه که بارها اینجا گفته شده
اما من از دیروز یه استرسی گرفتم ، الکی دلم میخواد سوالا بپرسم خودمو امیدوار نگه دارم

لاله جون به خدا من سینه هام شل شله..... هیچ علامتی ندارم جزء این حالت تهوع که فکر کنم اونم برا اعلا ...

ممنون انا جون
به خدا حالم اون قدر بده دلم میخواد بخوابم این یه هفته رو
خدا کوچولوت رو برات نگه داره عزیزم ، خیالم یه کم جمع شد