2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون بازم تبریک می گم عزیزم  این معجزه شیرین بعد اون همه سختی گوارای وجودت ی سوال داشتم ...

والا نمیدونم چهار تخم دقیقا چیا توش هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااااای.عزززززززیزم. آنای مهربوووون. تبریک خانمی. خیییییییلی خوشحال شدم. ان شاءالله به سلامتی و دل ...

فدات عزیزم....

والا ۶ هفته و ۵ روز بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به دونه هم خیس کرده  الان زدم نت 4تخم بد نیست منم دقیق همه تخم هاش نمی دونم چیه تخم شربتی و ...

فکر نکنم بد باشه ولی زیاده روی نکن.....

دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

تبریک میگم آنا جونم خدا رو شکر خدارو شکر خدا رو هزار بار شکر ک مزد خوبیاتو گرفتی عزیزم ایشالا ک دردونت سلامت بیاد بغلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

افسون جونم واقعا برا منفی شدنت ناراحت شدم گلم بخدا منتظر جواب مثبتت بودم عزیزم ولی ناامید نشو انشالله دفعه بعد عزیز دلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
باورم نمیشه اون همه برا دخترم بدو بدو کردم و حالا رو هوا معجزه شامل حالم شده..... باورتون میشه حتی ...

سلام دوستان گلم...آنا جووووون تبریک تبریک تبریک مبارکه عزیزم چه خبر خوبی بود خداروشکر انشالله تا آخرش برات راحت باشه و ب خوشی بغلش کنی خیلی خوشحال شدم قربون خدا برم ک هر لحظه معجزه شو نشونمون میده بازم تبریک عزیزم😍😍

سلام دوستان گلم...آنا جووووون تبریک تبریک تبریک مبارکه عزیزم چه خبر خوبی بود خداروشکر انشالله تا آخر ...

فدات بهار عزیزم.....

از خدا میخوام خیلی خیلی خیلی زود دلتو شاد کنه.....

مرسی انا جونم  ممنون از دعای قشنگ خدا دونه ی دلت رو حفظ کنه براتون .. الهی آمین

افسون عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی اشکالی نداره حتما ک مامان میشی بدون استرس طبیعی اقدام داشته باش انشالله ک باردار میشی معجزه خدارو ببین در مورد آنا جون این لطف و مهربونی خدا شامل همه ما میشه شک نکن عزیزم حتما مامان میشی و بزودی خبر خوش بارداریت ما میشنویم 

فدات بهار عزیزم..... از خدا میخوام خیلی خیلی خیلی زود دلتو شاد کنه.....

قربونت برم عزیزم واقعا لیاقت این معجزه خدارو داشتی ...انشالله ک بزودی خبر مامان شدن تک تک بچه هارو داشته باشیم ...آنا جون پیش طرازی رفتی؟