2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام بچه ها ..  کوه آرزوهام ریخت ... دوباره به در بسته خوردم...   دوباره دستام خالیه.. ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

😔دفعه اول بود انتقال میدادی؟انشاالله خودت طبیعی مامان میشی خیلی ها شدن

آنا جون یه سوال

دکتر زر نانی گفته بود برای 45 روز پرد مصرف کنم ،بعدم اگر دکتر زنانم صلاح دونست سرم ای وی ... هم قبل از انتقال بزنم، (که دکتر گفت فقط پرد رو روزی دو تا مصرف کنم و سرم لازم نیست)،که تا 15 فروردین قرصا تموم میشه، ازشون پرسیدم که چطور قرص رو قطع کنم گفتن هفته آخر روزی یکی بخور...

من موندم اگر هفته آخر روزی یکی بشه از 45 روز بیشتر میشه..! از این لحاظ اشکال نداره؟

بعدم اینکه دو هفته قبل از انتقال باید قطع شده باشه...

میشه کلا نحوه قطع قرص رو بگی عزیزم؟ 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لی لا جون، خوبی عزیزم؟ چه خبر، کارت به کجا رسید ؟

سلام امید زندگی جان. خوبم شکر. شما خوبی؟ والا رفتم پیش دکتر عارفی، برا بعد عید گفت برم پیشش، آزمایشامم دید گفت سرم رو در هرصورت میدادم بهت. حالا برم پیشش تا ببینم خدا چی میخواد. انعقادیمم گفت مشکل داره. حالا فولیک اسید و لووتیروکسین و ویتامین د میخورم تا ببینم چی پیش میاد. از ماماش هم راجع به اووابوست و کیوتن پرسیدم گفت با شروع سیکل دکتر مکمل میده بهت. با چندتا مریضاشم صحبت میکردم گفتن فارماتن میده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم نسبت به دیروز بهترم تومل به خدا ایشالله امروزم یه خبر خوش بشنوم بازم خیالم راحتتر بشه....

خدارو شکر آنا جان. انشاءالله بهتر از چیزی که انتظارش رو میکشی پیش بیاد. 

سلام به روی ماه مامان گل مون..نمیدونید چقد ذوق دارم به روز شمار تیکر بارداری تون که نگاه میندازم..فک ...

عزیزم شک نکن جزء خوشبخترین ها خواهی بود......

برات بهترینارو میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام..بچها یعنی کسی قبل ازمایش بیبی چک نزده که نشون بده بارداره بعد رفته باشه از بده؟؟بچها من خیلی ا ...

من اگه بیبی بزنم استرس میگیرم منتظرم تا پنجشنبه برم آزمایش انشالله 

به نظرم توهم نزن 😊😊😊😁

خداجونم شکرت       
سلام..بچها یعنی کسی قبل ازمایش بیبی چک نزده که نشون بده بارداره بعد رفته باشه از بده؟؟بچها من خیلی ا ...

چرا خیلیا این اشتباه رو کردن....

اما اگه زود بزنی به غیر استرس چیزی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها ..  کوه آرزوهام ریخت ... دوباره به در بسته خوردم...   دوباره دستام خالیه.. ...

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم 

انشالله خدا بزودی زود دلتو شاد میکنه

خداجونم شکرت       
🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕 طبع بدن خود را بدانیم یکی از مهم ترین عوامل  سلامتی انسان، شنا ...

من مزه دهنم مخصوصا صبح ها تلخه و علائم دیگه ی گرمی رو هم دارم، اما خودم فکر میکنم طبعم سرده، خوراکی های با طبع سرد اذیتم میکنه. البته شاید چون مدتیه دارم سعی میکنم رعایت کنم، طبعم رو به گرمی رفته. راجع به سردی پاها از دکتر پرسیدم، گفت 2 تا علت اصلی داره، یا کم خونی یا استرس. مال من رو گفت مربوط به استرس میشه.

افسون جان متاسفم. با هربار منفی شدن بچه ها حس میکنم خودم منفی شدم. امیدوارم که خیلی زود آرامش به خونه دلت برگرده و به زودی طعم مادر شدن رو با بچه های وروجک و شیطون بچشی

چرا خیلیا این اشتباه رو کردن....

اما اگه زود بزنی به غیر استرس چیزی نداره.....

من گرمم انگار خنکی نخوردم چند روزی از اون ورم گرمی نمی خورم غیر قاعده اور منظورمه افت زده دهنم&nbs ...

عزیزم برا همین میگم از کسی تقلید نکنین باید تغذیت طبق طبعت باشه و هدف کلا معتدل نگهداشتن طبع باشه.....

یعنی اگه سرده با گرمی به اعتدال برسی اگه گرمه با خنکی به اعتدال برسی و......

من باشم نمی زنم میرم ی سره ازمایش انشالله ک مثبتی عزیزم 

ساناز جوت باورت میشه من اولین بی بی رو بعد سونوی قلب زدم حتی بازم جرات نمیکردم انقدر که حس بدی دارم به بی بی...