2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047652 بازدید | 684621 پست
سلام بچه ها.افسون جون ایشالا ک نتیجه هر چی هست ب صلاح و مصلحتت باشه.mey و نی نی تپل جون واقعا اگه می ...

فدات بشم عزیزم......

ایشالله همینی که گفتی میشه و همونطور که تو دلنگرانیام کنارم بودین نیام و شادیمم باهاتون سهیم میشم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان، اجازه هست وارد جمعتون بشم؟ 

عزیز دلم بفرما اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هشتم ترانسفر انجام دادم جنین فریز سه روزه بعد چهارشنبه و پنجشنبه دیروز لکه قهوه‌ای دیدم و دل درد پریودی داشتم اما الان بهترم و اصن درد ندارم حتی سینه هام هفته پیش درد میکرد اما الان نه، اینا نشانه های خوبی نیستن درسته؟ 

دوستان من هشتم ترانسفر انجام دادم جنین فریز سه روزه بعد چهارشنبه و پنجشنبه دیروز لکه قهوه‌ای دیدم و ...

انشالا ک بارداری عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان من هشتم ترانسفر انجام دادم جنین فریز سه روزه بعد چهارشنبه و پنجشنبه دیروز لکه قهوه‌ای دیدم و ...

عزیزم من بی علامت ترین بودم تازه فکر کن به خونریزیم افتادم.....

پس اصلا اینا ملاک نیست تا آز ندی هیچی معلوم نمیشه......

ایشالله لک لانه گزینی بوده....

خدا کنه! یعنی میشه؟ 

چرا نشه بعضا اتفاقایی تو زندگی میفته که فقط میتونی بگی جل الخالق.....

خدا کنه! یعنی میشه؟ 

آره عزیزم اینجا هر کی یجور باردار شده هر کی با علائم خاص خودش و چیزای عجیب غریب ک بیشتر فک میکردن با این علامتا حتما دیگه باردار نیستن و پری میشن و بعدش دیدن ک باردارن ایشالا برا شمام همینطوره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چيزى اراده فرما ...

افسون بیا ی خبر خوشحال کننده بهمون بده خواهر منتظریم و دست به دعا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
افسون بیا ی خبر خوشحال کننده بهمون بده خواهر منتظریم و دست به دعا

آره والا منم همش منتظرم ببینم کی میاد خوشحالمون کنه ایشالاک از خوشحالی یادش رفته بیاد خبر بده