2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خوبیه؟این مشکلات منو خوب بررسی میکنه به نظرت؟آناجون به نظرت برم پیششون بگم برام ازمایش انعقادی ...

ثمین جون اون دوستی که چند روز قبل خبر خوشحال کننده اش رو گفته بودم که بعد از چند تا سقط رفت تهران دکتر و.....
اسم دکتر رو نگفته بودم ، تا تبلیغات نشه و مثل انا جون محکوم نشم
اما اون دوستم پیش همین دکتر رزاقی رفته بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

انا جون...دوست مهربون...از صمیم قلبم از خدا میخوام مشکلتون هرچی زودتر و به بهترین شکل ممکن برطرف بشه...سر نماز دعاتون کردم...مطمینم خدا بخاطر تمان مهربونیها و صبرو حوصله ای که برای بچه ها میذاری خیلی زود بهارینهارو پیش پاتون میذاره

د 

سوگل رفتی دکتر؟ ابسه چرا؟ به خاطر استرادیول؟

دوتا ماما و خود طرازی چک کرد فعلا آنتی بیوتیک داد.من الان استرادیول ندارم

هم جای پرولوتونم فجیع شده هم سینهام فقط کاش با انتی بیوتیک خوب شه

از درد کشیدن خسته شدم

غیر از مادرم هم هوشکی درک نمی کنه 

سلام بچه ها ببخشید من هی میام و اینو میپرسم آخه دسترسی به دکتر و بیمارستان ندارم...من صبح یه گرفتگی و دل درد زیاد داشتم بعد رفتم ببخشید دسشویی یه کم خونابه اومد رنگش قرمز بود😢😢 چیکار کنم؟؟ بتام هم پایین بود نکنه .....😭

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.