2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
بچه ها کجایین بیاییین توروخدا

سارا جان وقتی میزنی ماساژ میدی؟ نباید ماساژ بدی وگرنه سیاه میشه و ورم میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستای گلم برا یه اتفاقی که برامون افتاده عاجزانه ازتون التماس دعا دارم توروخدا دعا کنین به خیر بگذر ...

ان شاء ا... به خیر میگذره انا جون
توکل به خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر من گفته بود اون ۵ تا ۱۵ برا شرایط عادیه برا بارداری باید زیر ۱۲ باشه و این یعنی لب مرزه.. ...

خوب آنا جون من با توجه به اینهمه مشکلم دقیقا از کدوم دکتر تویه تهران وقت بگیرم که درمورد تموم این مصیبت هایه من سررشته داشته باشه و بدونه با من چه کنه .ممکنه راهنماییم کنید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
این امپوالا رو باید تو یخچال بزاریم یا تو دمای خونه .انوکساپارین وپروژسترون خیلی سرد میشه میزارم یخ ...

نه یخچال نمیخواد باز روشو بخون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

اصلا دنبال ی دکترم که برم پیشش خودش این ازمایشهای انعقادی که ناقصه هم برام بررسی کنه.از دیروز اعصابم بهم ریخته به خاطر این جریان ناقص بودن ازمایش انعقادیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون آزمایش خونی ک پارسال انجام دادم پروتیین سی زیر ۱۲۰ زده کمه ک برای من ۹۲ بود و ویتامین دی هم ...

اصولا مشکل انعقادی با همین اسپرین و هپارین حل میشه
شاید ب6 و ب12 و فولیک 5 نیاز داشتی از دو سه ماه قبلش

ویتامین دی هم حتما نرمالش کن

برای منم الان ۵ روزه قطع کردم فقط لکه بینی دارم و درد هم ندارم گل گاو زبون و دارچین و نبات هر روز دم ...

بهار جون مگه سمنو بده؟
یعنی من امسال نباید سمنو بخورم ؟ :((((

بهار جون مگه سمنو بده؟ یعنی من امسال نباید سمنو بخورم ؟ :((((

لاله جون من کلی سمنو خورده بودم.....

میشه پیغامتم چک کنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار یعنی منم بهتره پیش متخصص خون برم با توجه به اینکه جنین رشد نکرد؟پروتئین سی من 103بود رنجش بین 7 ...

ثمین جان مال شما نرمال بوده عزیزم
فقط همون بحث سرم مونده که دکتر قلعه باغی هم گفت اگه قرار بر میکرو باشه نیاز داری حتما داشته باشی
البته دو تا ژن غلظت خون هم چک کن حتما

ثمین جان مال شما نرمال بوده عزیزم فقط همون بحث سرم مونده که دکتر قلعه باغی هم گفت اگه قرار بر میکرو ...

لاله جون تهران دکتری رو میشناسی که برم حداقل زیر نظر اون این مشکلاتمو حل کنه این ازمایشها رو دوباره برام بررسی کنه

لاله باتوجه به حرفت پس ممکنه من باز مشکل ایمنیم به زودی برگرده درسته؟

ثمین جون خیلی از ادما مشکل ایمنی دارن اما به بارداریشون کاری نداره
خیلی هام مشکل ایمنی ندارن ولی تو بارداری بدن نسبت به جنین واکنش نشون میده
اگه یادت باشه من سی دی هام نرمال بودن
اما از دکتر پرسیدم که ایا ممکنه با  اینکه اینا نرمالن اما بدنم به جنین واکنش نشون بده؟ گفته بود بله ممکنه
چون آزها رو شما در شرایط عادی انجام دادین

بنابراین اصلا فکرت رو مشغول نکن
شما اقدامت رو داشته باش
مخصوصا که الان مکمل هم برای تقویت تخمک هات داری
دیگه به مساله ایمنی فکر نکن فعلا

ثمین جون خیلی از ادما مشکل ایمنی دارن اما به بارداریشون کاری نداره خیلی هام مشکل ایمنی ندارن ولی تو ...

ممنونم لاله جون