2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
دوستای گلم برا یه اتفاقی که برامون افتاده عاجزانه ازتون التماس دعا دارم توروخدا دعا کنین به خیر بگذر ...

آنا جان عزیز دلم الهی که به حرمت این شب عزیز ختم به خیر بشه..وای که چقدر نگران شدم اصلا دلم نمیخواد ناراحتی شما رو ببینم...حتما یه شربت گلاب با عسل یا عرق بهارنارنج اگه هست بخورید..خیلی خیلی مراقب خودتون یاشید دوست تون دارم و قابل باشم دعاگو هستم🌷🌸🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
فدای دلهای مهربونتون بشم...... انقدر استرس دارم حتی خدا شاهده نمیتونم یه صلوات درست و حسابی بفرستم ...

عزیز دلم الا بذکرالله تطمعین القلوب بخون 

دلت اروم میشه به حق علی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان عزیز دلم الهی که به حرمت این شب عزیز ختم به خیر بشه..وای که چقدر نگران شدم اصلا دلم نم ...

من همیشه شرمنده دلهای مهربونتون بودم به این امید اومدم که خدای که به خاطر شماها یه فرشته بهم داده حتما بازم به حرمت نفسهای گرمتون گره از کارمون باز میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من همیشه شرمنده دلهای مهربونتون بودم به این امید اومدم که خدای که به خاطر شماها یه فرشته بهم داده حت ...

خدا نکنه شما فرشته اید و یه فرشته زیبا نصیب تون شده چون لایق بهترینها هستید....وای من هول شدم بخدااا مراقب خودتون باشید...خدا خودش حافظ تون باشه...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آره سه شنبه بتام شده بود ۱۷ و همچنان لکه بینی دارم ولی درد هیچی ندارم ...چند روز طول میکشه ک باز بشم ...

من داروهارو که قطع کردم 5روز بعدش به خونریزی افتادم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من همیشه شرمنده دلهای مهربونتون بودم به این امید اومدم که خدای که به خاطر شماها یه فرشته بهم داده حت ...

انشاءالله ک خانوم فاطمه ی زهرامشکلتونوحل میکنه ونگرانیتون تموم میشه

قربونت برم عزیزمی ممنونم تولد شما هم مبارک😍انشالله سال جدید سال خوبی برای همه ما باشه

قربونت، ان شاءالله عزیزم...   

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
فداتون بشم یعنی فقط انگاری بخوان از ترس به یه جا پناه ببرن به اینجا پناه آوردم...... تمام تنم داره ...

آنا جون امیدوارم هرچیزی که هست به خیر بگذره نگران نباش کلی گل دختر داری اینجا همه پشتتن و دعات میکنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات بشم...... خیلی داغونمممممم..... جز شما کسیو نداشتمممممممم......

عزیزدلم،بااین زحمتایی که برای مامیکشی کلی دعا پشتته،شک نکن خدا نگاهش به زندگیته ان شاءلله که همه مشکلات به پلک زدنی حل میشه 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

دوستان اگرموافقید ۴۰تاآیت الکرسی به نیت آناجون بخونیم هرکی موافقه پست منو کپی کنه وپایینش تعدادی که میخونه رواضافه کنه تاتعدادمشخص باشه.

بسم الله

خودم ۵تامیخونم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
فداتون بشم یعنی فقط انگاری بخوان از ترس به یه جا پناه ببرن به اینجا پناه آوردم...... تمام تنم داره ...

آنای مهربون ان شاءالله به خیر و خوشی ختم بشه عزیزم..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آنا جون امیدوارم هرچیزی که هست به خیر بگذره نگران نباش کلی گل دختر داری اینجا همه پشتتن و دعات میکنن

دلم به همین خوشه که شماها هستین......

یا خدا کی فردا میشه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان اگرموافقید ۴۰تاآیت الکرسی به نیت آناجون بخونیم هرکی موافقه پست منو کپی کنه وپایینش تعدادی که ...

قربونتون بشم......

خدایا من شرمندتم روم سیاهه.....

به حرمت این دلهای مهربون خودت به داد همه برس و منم باز شرمنده خودت و این دوستان بکن......