2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
ماهم ارث دوقلویی داریم دوقلووو خیلی خوبه 😍😍😍

اره مخصوص دختر و پسرباشه 

خواهر و برادر من دوقلو غیر همسانن

سخت بزرگ کردنشون ولی یهو راحت میشیم مخصوص ما ک خیلی وقت منتظریم انگار حریص تریم

من دوستام ب یکی تا دوتا بچه قانعن

من می گم حیف خدا دستمو بسته وگرنه دوتا دختر دوتا پسرمی اوردم😂

اره مخصوص دختر و پسرباشه  خواهر و برادر من دوقلو غیر همسانن سخت بزرگ کردنشون ولی یهو راحت میش ...

😂😂😂😂آره منم همینطور 

یه مهد کودک راه مینداختیم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جونم خوبی...ی بار ۴ سال پیش طبیعی باردار شدم منتها هفته ۶ فکر کنم سقط شد و بتام تا ۴۰۰ رفت بالا ...

آزمایش بتا دادی باز؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین ی چیزی بگم؟...فکر کنم افسردگی گرفتم😢همش گریه میکنم سر سقط اولم ناراحت شدم ولی نه اینجوری یا ان ...

بهارم منم دقیقا همین حال تورو داشتم میدونی میگفتم خدایا خوب اینبارم مثل دفعات پیش منفی میشد مگه چی میشد .نهایتا 2روز ناراحت بودم ولی الان خیلی داغونترم .همش میگم خدایا میخواستی بزرگیتو نشونم بدی خوب من میدونستم بزرگی  این چه کاری بود اخه.خواهری صبور باش نگران نباش خدابزرگه حتما ی راه چاره ای برامون باز میشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلم خدا شاهده تند تند پستارو میخوندم و جواب میدادم و منتظر پستت بودم...... تا رسیدم به اسمت نف ...

مرسي آناجان مهربون... ممنونم از شما و همه دوستام كه هميشه كنار خودم حستون ميكنم و تو بدترين شرايط و سختترين روزا شمارو كنارم داشتم و قوت قلب بودين

ان شاءالله هر روز تو اين تاپيك خبر خوش باشه فقط و فقط و ماهي چندتا نيني به بقيه نينيا اضافه بشه، مامانا و نيني ها هم سالم و سلامت كنار هم باشن هميشه، از همه مهربونايي كه تبريك گفتن و دعاي خير كردن يه دنيا ممنونم و بزرگترين شادي رو واستون آرزو ميكنم

سلام دوستان خوبید من از دیروز یعنی روز ۱۱ انتقالم  زیر دلم گاهی سمت چپم گاهی سمت راستم  ...

عزیزم ایشالله خیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لاله جون چقدر بده اگه هاش سی جی باشه. اینجوری نمیتونم زودتر برم آزمایش یا بی بی بذارم :( الان ر ...

عزیزم بعضیام میگن جسب جنین همین جی سی اس افه!!!!!

من هر دورو داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام پایینه ۹۵ هست روز ۱۴ انتقال و ۲۷ پری.  خیلی کمه؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام ...

واااای مبارکه عزیزم انشالله بسلامتی 

برای ماهم دعا کن 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام ...

ای جانمممممم مبارک باشه عزیزم. خدارو شکر
انشالله نی نی ت 9 ماه می چسبه به دلت. 48 ساعت دیگه دوباره آزمایشت رو تکرار کن
شما لکه بینی داشتی با دکترت مشورت کن شاید نیاز باشه پروژسترونت رو بیشتر کنی
میشه بگی کجا انتقال دادی؟ و جنینت چندروزه بود؟

خدایا شکررررررر

مبارکه عزیزم نه چرا پایین باشه خداروشکر خیلی خوشحالمون کردی الهی تا 9ماه بچسبه به دلت صحیح و سالم بیاد بغلت

الهی از این به بعد هر کی آز بتا میده مثبت شه کلی امیدوار شیم

واي عزيزم خيلي خوشحال شدم، ديدي ديروز نااميد شده بودي؟ شكر خدا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
مرسي آناجان مهربون... ممنونم از شما و همه دوستام كه هميشه كنار خودم حستون ميكنم و تو بدترين شرا ...

مبارک باشه پرپر جون. خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی
انشالله بارداری سالم و بی خطری داشته باشی عزیزم

خدایا شکررررررر