2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
آناجون یعنی اگر من مریض بشم خوبه؟اخه من عموما مریض نمیشم اصلا.بعد ی چیزی آناجون من از وقتی سقط کردم ...

عزیزم خیلی بحث ایمنی رحم و سرماخوردگی به هم مرتبط نیست اما به نظرم خیلیم بی ربط نیست.....

منم اون زمان که بارداریام ناموفق بود و پرد نداشتم به هیچ وجه سرما نمیخوردم اما بعد پرد بدنم ضعیفتر شد.....

بحث ایمنی اینا جداست ولی فکر کنم پرد رو هر دو اثر میذاره و اگه بدنو ضعیف کنه میتونه نشونه این باشه که رحمتم بخواد تحت تاثیر قرار بگیره و حالت تهاجمی نداشته باشه.....

البته تاکید کنم اینا برداشتهای خودمه و ممکنه درستم نباشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز ۱۴. فردا باید آزمایش میدادم که....😢😢 آخه دقیقا وقت پریودمه...یعنی میگی پروژسترون استفاده کنم ه ...

آره عزیزم حتما استفاده کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون منم فکر میکنم تو این مقوله خیلی میخورن ما هزینه ی روز انتقالمون شد 1200 حدودا لی که فکر میک ...

عزیزم مثلا برا ما اون زمان تخت رو ۳۰۰ زده بودن که هزینه یه روز کامل میشد و همسرم رفت اعتراض که مگه چند ساعت بستری بوده و.....

باز خوبیش این بود ریز داشت و تونستیم اعتراض کنیم...

عه تولده؟ مامان سبحان جون تولدت مبارک عزیزم ان شاء ا... سال بعد وروجکت اون قدر وول بزنه که حتی یه ت ...

لاله جون من دقیقا این تولدم دعات شامل حالم شد......

دخملم مجال نداد یه عکس درست درمون با کیک تولدم بگیریم فوری با دست و دماغ و صورتش بهش حمله کرد......

سلام خانمها.فردا قرار بود من ازمایش بدم.دکتر امپول hcg به من داده بودولی نزدم که بتونم ازمایشمو انجا ...

عزیزم نگران نباش وروجکت بیدی نیست به این بادا بلرزه.....

ایشالله اشکت به اشک شوق بدل بشه.....

بعد اون‌حادثه کلا حافظه مم از دست دادم مجبور شدم با پروفایل جدید بیام. گفتم حالت رو بپرسم اون روزا خ ...

گونشم عزیزم خدا میدونه چه قدر خوشحال شدم میبینم دوباره بهمون سر زدی؟

همیشه به یادتم و از خدا برات بهترینارو خواستم......

یکی از آرزوهام اینه یه روز بهترین زندگیو داشته باشی و مامان بشی.....

خیلی خیلی خوشحالم کردی عزیزم......

دخترمن دست خاله شو میبوسه.....

به خدا شرشر دارم اشک میریزم......

ازت یه دنیا ممنونم بهمون سر زدی......

بعد اون‌حادثه کلا حافظه مم از دست دادم مجبور شدم با پروفایل جدید بیام. گفتم حالت رو بپرسم اون روزا خ ...

خدا میدونه که مثل کسی که گم کرده ای داشته باشه همیشه دلم میخواست ازت خبر بگیرم و بدونم که حالت بهتره......

هر از گاهی یادی ازت میشد......

وای فقط میتونم بگم خیلی خیلی خیلی ممنونم که بهمون سر زدی......

خدا میدونه امروز با پستت خیلی خیلی احساس سبکی کردم.....

ایشالله به زودی زود سبکبالی و شادیتو ببینم......

ببخشید .شما خودتون کی انجام دادین عمل انتقال؟

عزیزم منظورت منم؟

من الان دخملم نزدیک یه سال و نیمشه!!!!!

من دیروز گذاشتم .الان جنینم رفته لانه گزینی کرده .جاشو پیدا کرده چسپیده یاهنوز زوده؟

عزیزم اگه دیروز انتقال دادی بستگی به این داره جنینت چند روزه باشه هنوز زوده برا لانه گزینی.....

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد

2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.

3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.

4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.

5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.

6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.

7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.

9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.

10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.

11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.

2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.

3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.

4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.

5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.

7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.

8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.

9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

[QUOTE=55221821]عزیزم دردات طبیعیه فدات شم توکل به خدا ان شاء ا... مثبتی [/QUOTEممنون عزیزم شما هم ...

عزیزم تا وقتی استراحت مطلق نشدی تحرک نسبیو داشته باش یعنی لااقل هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن که خونرسانی به جنین خوب انجام بشه.....

من فقط یکی دو روز اول استراحتم بیشتر بود اونم نه اینکه یه بند بخوابم......

بعدش حتی کارای سبک خونه رو هم خودم انجام میدادم.....

گرید به کیفیت و ریتم و نظم و کلا ظاهر تقسیمات جنین ربط داره......

سلام آنا جون 

میشه a. B.  C.    یا ab.   Bc    را برام توضیح بدین 

فقط آنهایی که aباشند کیفیتشون خوب بوده و ممکنه جنین بشن؟بقیه خوب نیستن؟