2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
ن انا جون الان شوهرم گفت برای داروهستش هنوز پول فدیزنگرفتن مگ میشه؟؟؟ ‌بهمون گفتن ٤روزدیگ بیا کارت ...

آره عزیزم حواسم نبود روز فریز هزینه رو میگیرن.....

همون روز که میرین کارت فریز بگیرین هزینه میدین مام روز انتقال دادیم.....

احتمالا تعداد بالا باشه هزینه بالاتر بشه فکر کنم به تعداد بسته ها ربط داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس این پول ک گرفتن واسه چی بوده؟کارت جنینم ندادن گفتن مراجعه بعدی حالا گفتم همسرم بره سر بزنه ببینه ...

عزیزم هزینه تسویه حساب و داروها بوده اون ۴ تومن علی الحساب بوده گرفتن بعد مابقیو گرفتن و چون انتقالت کنسل شده هزینه انتقالم برگردوندن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا ٦٠٠ براي همون جنين فريز بوده كارت جنين رو هم همون دفعه بعد كه رفتي بايد بگيري ولي من منظورم ...

نه عزیزم برا فریز فکر نکنم باشه چون هنوز تعداد جنینا معلوم نیست که......

عزیزم هزینه تسویه حساب و داروها بوده اون ۴ تومن علی الحساب بوده گرفتن بعد مابقیو گرفتن و چون انتقالت ...

من انتقال دادم انا جون ی2/900گرفتن

با ی 600 پول دارو جدا دادیم روز تخمک کشی ک فقط شیاف بود و اسید فولیک 

من انتقال دادم انا جون ی2/900گرفتن با ی 600 پول دارو جدا دادیم روز تخمک کشی ک فقط شیاف بود و اسید ف ...

عزیزم روز پانکچر فکر کنم داروی بیهوشی و کلا همه قلم دارویی که تو اتاق عمل و.... استفاده شده حساب میشه.....

البته بعضا شاید دوبلم حساب بشه مثلا برا من هم شیاف ایندومتاسین زده بودن هم دیکلو.....

حتی همسرم رفت اعتراض کرد گفتیم مگه میشه برا من ایندومتاسین استفاده بشه من بهش حساسیت دارم و تو پروندمم ثبت شده.....

حتی یادمه هزینه انوکسوپارین و هپارینم هر دو رو زده بودن یعنی کلا حواستون باشه چک کنین.....

مثلا برا من هزینه لگن زده بودن در حالی که به همسرم گفته بودن بره لگن بخره.....

خلاصه ما رفتیم اعتراض یه صد هزار تومن تخفیف دادن.....

یعنی به اسم اصلاح تخفیف دادن.....

عزیزم روز پانکچر فکر کنم داروی بیهوشی و کلا همه قلم دارویی که تو اتاق عمل و.... استفاده شده حساب میش ...

منم رفتم واسه  کارت جنین تو این چند روز حتما می بپرسه همسرم چون تاریخ ندادن واسه اینک کی بریم واسه کارت جنین 

من انتقال دادم انا جون ی2/900گرفتن با ی 600 پول دارو جدا دادیم روز تخمک کشی ک فقط شیاف بود و اسید ف ...

چرا پول انتقال ازت نگرفتن؟؟؟؟‌درضمن تو مث من هایپرنشدی عزیزم ....و انتقال دادی و فریز نداستی

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
چرا پول انتقال ازت نگرفتن؟؟؟؟‌درضمن تو مث من هایپرنشدی عزیزم ....و انتقال دادی و فریز نداستی

ن من 7تا فولیکول داشتم شد4تا تخمک و 3جنین

600هم گرفتن روز انتقال حالا رفتم واس کارت جنین می پرسم جریان چیه

رز عزيز براي ٩تا جنين از من ٦٨٠ گرفتن، البته من اهوازم، وقتي كارت جنين بهت بدن پول فريز رو حساب ميكن ...

خدا کنه برای منم همین قدبشه چون واقعا هزینه ش نداریم .....خعلی خرج شده تاالان تاالان ٦تومن خرج شده حالابجز انتقال وسرم ivigوفریز

کسی تجربه بیمارستان ابان داره؟؟؟‌جنین بسته ای چند؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و...